Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Dream Machines DM1 FPS [DM1FPS_RED]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Колір червоний
Вага 83 г
Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Довжина проводу 1.8 м
DPI 12000 dpi
Фізичні
Колір червоний
Вага 83 г
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 60 мм
Довжина 190 мм
Вага 0.30 кг
Об'єм 0.0014 м3
DM1 FPS - це миша, яка подарує унікальний досвід для кожного маніяка популярних шутерів. Швидко, точно, без обмежень - це найновіша миша від сімейства Dream Machines. Кращий сенсор, надійні перемикачі та унікальний кабель, не тільки забезпечать кращий контроль і швидкість, але і подарують високий комфорт під час динамічних ігор. Перевірте і переконайтеся, що це таке, грати на кращому обладнанні для геймерів!
немає в наявності
Розроблено кращими для кращих.
Наші продукти використовують гравці усього світу. Ми завжди намагалися створити миші, які будуть універсальними, і незалежно від ігор в які Ви граєте, дозволять отримати кращі результати. На цей раз ми зважилися на щось інше. Ми створили мишу для гравців FPS. Це гризун, мета якого завдання, бути кращою ігровою мишкою для всіх тих, хто грає такі ігри, як Counter Strike: Global Offensive, Rainbow Six, Call of Duty, Battlefield, Players Unknown BattleGround або Overwatch. Для цього ми повністю переробили наші компоненти і вибирали ті, які за словами гравців найкраще підходять для стрільби.

Сенсор створений для пострілів в голову!
Націлитися, натиснути, забрати фраг. Це так просто і водночас по-диявольському складно. Використовуючи один з кращих сенсорів, доступних на ринку PIXART 3389, більшу кількість фрагов ще ніколи не було таким простим. Досягнете ваших цілей з новим DM1 FPS.

LOD - ідеальне відстань для FPS-гравців
Ми знаємо, як важливо, щоб LOD знаходився на оптимальному рівні, тому для наших гравців ми пропонуємо найкращий варіант - 1,8 мм.
Низький параметр LOD дозволить Вам переміщати мишку без зайвих перешкод і непотрібних рухів, які можуть відібрати шанс на ідеальний постріл в голову!

Оптимальний DPI для кожного гравця!
Сенсор PixArt 3389 є не тільки точним, швидким і надійним, але також має широкий діапазон налаштувань чутливості. Відтепер Ваш улюблений DM1 FPS дозволить досягти до 12 000 DPI! Тепер ніщо не зупинить Вас! Всі ігри, навіть ті, що потребують найбільших умінь, які не будуть проблемою для вас завдяки DM1 FPS з сенсором PixArt 3389. Виграти ще ніколи не було так просто!

Невидимий кабель у Вашому розпорядженні!
Ви знаєте, чому цей тип кабелю називається "невидимим"? Тому що під час гри Ви не відчуваєте, що він там взагалі є! Дуже легкий і гнучкий, саме це потрібно для гравців Counter Strike або Overwatch. Забудьте про дискомфорт і незручності. DM1 FPS з "невидимим" кабелем - це новий, більш високий рівень комфорту під час гри!

Нові перемикачі - реакція ще швидше.
Кожен раз, коли ми створюємо новий продукт, ми звертаємося до сотням людей, щоб точно дізнатися їх очікування. Це має велике значення якщо говорити про продукти для комп'ютерних гравців. Завдяки вашим рекомендаціям ми змінили перемикачі Omron на Huano. З ваших відгуків ми дізналися про те, що ці кнопки працюють набагато краще протягом тривалих годин погоні за фрагами і отримання топів рейтингу FPS. Тривалість роботи перемикачів також 20 мільйонів кліків.

Чотири кольори - грайте на DM1 FPS в Вашому улюбленому кольорі.
Ми прислухалися до Ваших порад і створили альтернативні кольору для DM1 FPS. Завдяки цьому кожен зможе вибрати мишку, яку захоче! Виберіть червоний колір, якщо Ви любитель динамічної гри без затримок і не шукаєте компромісів! Ocean Blue є прекрасним вибором для майстрів самоконтролю, ідеально підходить для всіх снайперів, для яких AWP - це зброя №1! Noir - це миша для тих, хто шукає ідеальне поєднання естетики і елегантності. Blizzard White - вибір тих, хто цінує простоту і вишуканість. Виберіть один з чотирьох доступних варіантів і насолоджуйтеся геймплеєм на найвищому рівні завдяки DM1 FPS!

83 грам - ідеальна вага!
Кожна ігрова миша повинна мати відповідні параметри. Кращий сенсор, дає точність і швидкість реакції. Спеціальні перемикачі, які витримують тисячі годин інтенсивного геймплея, а також відповідну форму і вагу. Ми дуже серйозно підходимо до всіх цих аспектів, тому кожен раз, ми дбаємо про те, щоб кожен елемент миші був ретельно підібраний і відповідав вимогам гравців. Ми змінили вагу для моделі FPS, щоб миша була ледь помітною. Магічні 83 грам, стільки повинен важити ідеальних гризун для FPS ігор.

Акселерація - без компромісів.
Ми ще раз вибрали, знайомий для всіх фанатів бренду Dream Machines, параметр нульовий акселерації. Завдяки цьому ми забезпечуємо найбільшу свободу дій і впевненість в тому, що миша DM1 FPS буде робити саме те, що Ви хочете під час інтенсивної та динамічної гри.

Досконалість не має межі: огляд нових геймерських мишей Dream Machines для стратегій та FPS

У той час, коли великі компанії набирають оберти, випускаючи миші різноманітних кольорів та форм, легко не помітити новинку від вже відомого нам польського бренда Dream Machines. Новинка, а ще краще сказати, удосконалені моделі мишей - універсальної DM1 та надкомфортної DM2 COMFY S – створені для найкращих результатів у FPS-іграх та стратегіях.

Більше про особливості та переваги форми мишок ми писали у попередньому огляді, у цьому ж – зосередимо увагу на нових сенсорах, перемикачах та поліпшених характеристиках гризунів від Dream Machines.

DM1 FPS – нові перемикачі, швидша реакція

Виробник врахував сучасні тенденції та вподобання користувачів, тому створив модель у 4-х нових кольорах: Blood Red (напівглянсовий), Ocean Blue (глянсовий), Noir (матовий), Blizzard White (матовий).

Матові моделі надзвичайно приємні на дотик і дуже стильно виглядають. Blizzard White – повністю білого кольору, навіть коліщатко і слайдери світлого кольору. Впевнена, такі стильні миші знайдуть своїх прихильників не тільки серед геймерів, адже виглядають дуже витончено і універсально.

Чим цікава DM1 FPS?

  • 12000 DPI;
  • сенсор PMW3389;
  • нові перемикачі Huano;
  • універсальна форма;
  • додаткові бокові кнопки;
  • підсвічування коліщатка;
  • змінні тефлонові слайдери.

Про зовнішній вигляд та конструкцію

Вага: 83 г.

Розміри: 126 мм х 39 мм х 68 мм.

Як бачимо, виробник зменшив вагу ще на декілька грамів, а досвідчені гравці запевняють, що 83 грами – ідеальна вага гризуна для FPS ігор. Розмір залишився ідентичним молодшій моделі, головні відмінності – у «начинці».

Сенсор

Виробник оснастив мишу сенсором PixArt 3389 із швидкістю переміщення до 7 м/с. Мінімальний DPI 200, максимальний – 12000. Такий широкий діапазон чутливості дозволить досягти переможних результатів у іграх, які потребують найбільших вмінь. Без ПЗ – сенсор має 6 режимів: 400/800/1600/2400/4800/12000.

Перемикачі

Нову модель виробник оснастив перемикачами Huano, замість звичних Omron. Досвід гравців у шутери від першої особи говорить, що саме такі перемикачі працюють набагато краще протягом тривалих годин гонитви за фрагами і здобуття топів рейтингу FPS. Тривалість роботи - також 20 мільйонів кліків.

«Невидимий» кабель

Кабель усіх нових моделей мишок у надійній тканинній оплітці, із феритовим фільтром та позолоченим USB-рознімом із захисним ковпачком. Але різниця між DM1 FPS та попередніми моделями у тому, що тут кабель набагато м’якіше і легше.

Користуючись мишою, кабель майже не відчуваєш на поверхні – дійсно, «невидимий».

Фірмове ПЗ

Новій миші – нове ПЗ. На офіційному сайті можна завантажити програму DM1 FPS, досить просто і швидко можна налаштувати значення DPI, колір і тип підсвічування коліщатка (для кожного режиму індивідуально), частоту опитування сенсора, макроси. новинки виробник розробив ПЗ DM1 Pro S Mouse Driver. Проста та зрозуміла програма, у межах 4-х профілів якої можна налаштувати усі кнопки, значення DPI, колір та тип RGB підсвічування і, звичайно ж, макроси.

DM2 COMFY S – нова, швидша, краща

Ця модель справила на мене враження ще під час першого знайомства: дуже зручна для правої руки, приємна на дотик, зручна у користуванні.

Що нового?

  • 12000 DPI;
  • сенсор PixArt3360;
  • швидкість сенсора 7 м/с.

Сенсор

Найважливішою зміною від свого попередника в версії S є сенсор, який є серцем всієї миші. Версія PixArt3360 – забезпечує максимальну точність під час гри. Мінімальний DPI 200, максимальний – 12000. Широкий діапазон чутливості у поєднанні із надзручною формою – ідеальне рішення для стратегій. Без ПЗ – сенсор має 6 режимів: 400/800/1600/2400/4800/12000.

Фірмове ПЗ

У старшої моделі з’явилось ПЗ DM2 COMFY S, в якому теж дуже легко та зручно налаштувати мишу «під себе». Функції кожної з 7-ми клавіш, частоту опитування сенсора, макроси, колір і тип підсвічування – все під рукою.

Модель залишилась вірною надійним перемикачам Omron, а у всьому іншому – залишилось без змін.

Упаковки

 

Враження

DM1 FPS і DM2 Comfy S – без того чудові моделі стали ще кращими. DM1 FPS – універсальна миша, що чудово підійде для популярних шутерів. Швидка, точна, без обмежень, із найкращим сенсором, надійними перемикачі та унікальним кабелем – все це забезпечить найкращий контроль, швидкість і найвищий комфорт під час динамічних ігор. Прихильникам стратегій більше підійде DM2 Comfy S. Її ідеально зручна форма для правші і швидкий сенсор - забезпечать перевагу над іншими гравцями.

Специфікації

Модель

DM1 FPS

DM2 Comfy S

Розміри (ДхШхВ)

126 x 68 x 39 мм

131 х 84 х 39 мм

Вага (без кабелю)

83 г.

94 г.

Сенсор

Оптичний PMW3389

Оптичний PMW3360

DPI

400/800/1600/2400/4800/12000

400/800/1600/2400/4800/12000

Максимальна швидкість

7 м/с

7 м/с

Частота опитування сенсора

1000 Гц

1000 Гц

ПЗ

DM1 FPS Mouse Driver

DM2 Comfy S Mouse Driver

Управління

6 кнопок + scroll

7 кнопок + scroll

Кабель

Плетений shoelace 1,8 м

Плетений 1,8 м

Додатково

Інструкція, тефлонові слайдери

Інструкція, тефлонові слайдери

Інтерфейс

USB

USB

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів