Acer PREDATOR Galea 300 GAMING HEADSET BLACK (RETAIL PACK)

код товару: NP.HDS1A.004
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Acer PREDATOR Galea 300 GAMING HEADSET BLACK (RETAIL PACK):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип дротові
Призначення гарнітури для ПК
геймерські
Підведення кабелю односторонній
Довжина кабелю / радіус дії 1.5 м
Вид навушників повнорозмірні
Тип кріплення оголів'я
Колір чорний
Вага 390 г
Основні
Тип дротові
Призначення гарнітури для ПК
геймерські
Підведення кабелю односторонній
Довжина кабелю / радіус дії 1.5 м
Вид навушників повнорозмірні
Тип кріплення оголів'я
Технічні
Номінальний опір 16 Ом +- 15%
Частотний діапазон 10-20000 Гц
Чутливість 112 дБ +/-3дБ
Варіанти підключення Штекер 3.5 мм (mini-Jack)
Мікрофон
Тип мікрофону всенаправлений
Частотний діапазон мікрофона 70-10000 Гц
Чутливість мікрофона -42 дБ /+/-3дБ
Додатково
Особливості позолочене покриття контактів штекера
Фізичні
Колір чорний
Вага 390 г
Розміри 190*90*224 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 260 мм
Висота 120 мм
Довжина 250 мм
Вага 0.80 кг
Об'єм 0.0078 м3
Тип: дротові; Підвід кабелю: односторонній; Довжина кабелю/радіус дії: 1.5 м; Призначення: гарнітури для ПК, геймерські; Конструкція: повнорозмірні; Тип кріплення: оголів'я; Номінальний опір: 16 Ом; Частотний діапазон: 10-20000 Гц; Чутливість: 112 дБ; Вага: 390 г; Колір: чорний;
немає в наявності
Огляд геймерської гарнітури Acer Predator Galea 300 – досконалість звуку та продуктивності

Сучасний ринок техніки та різноманітних ґаджетів розвивається надзвичайно швидко. Особливо стрімко до світу електроніки увірвалися девайси для геймерів, оскільки, нинішнім гравцям вже не достатньо стандартного функціоналу та повсякденного звучання. Для тих, хто прагне стовідсоткового поринання у атмосферу гри та кінематографічної чіткості – нова ігрова гарнітура Acer Galea 300. Новинка не має підсвічування та блока управління, як у старшій моделі, однак ціна значно доступніша. Про усі переваги – далі, у нашому огляді.

Кристальне 3D-звучання

Комфорт під час гри та спілкування виходить на новий рівень. Кристально чистий звук допоможе вам поринути у гру з головою. Модель Galea 300 оснащена технологією TrueHarmony™ та динаміком із біоцелюлозної мембрани з гумовим обрамленням. Такий тандем гарантує глибоку чіткість звучання Galea 300, з якою важко конкурувати. Адже, поєднання цих двох компонентів перетворює гарнітуру із просто ігрової у ігрову із позамежним об’ємним звуком.

Ігри. Будь-які ігри (шутери, гонки), в яких якість звуку має вирішальну роль, зазвучать для вас по-новому і по-справжньому.

Для огляду ми протестували гарнітуру на: Counter Strike: Source, Call of Duty 4: Modern Warfare, Doom 4, Asphalt 8. Вона дозволила відчути реальність гри у найдрібніших деталях.

Така гарнітура особливо добре підійде для стартегій та інді-ігор, адже звучання у таких навушниках вражає об'ємністю та кінематографічністю.

Мікрофон

Під час шаленого поєдинку надзвичайно важливо бути почутим. Висувний різнонаправлений мікрофон гарантує, що ваш голос  буде  чітко та без перешкод почутий, коли ви змагатиметеся зі смертю й розроблятимете стратегію в командному чаті.

Частотний діапазон мікрофона –70-10000 Гц, а чутливість – 42 дБ /+/-3д.

Комфорт і дизайн

Геймерська гарнітура Acer Galea 300 – досконалість дизайну і комфорту, адже вона представлена м’яким нижнім наголів’ям з можливістю авторегулювання та неймовірно комфортними шкіряними протишумовими амбушурами.

В основі конструкції навушників – подвійне наголів’я. Основна стальна дужка забезпечує довговічність та ударостійкість. Під металевим каркасом - м’яке наголів'я, на якому зображений логотип серії Predator. Гарнітура виконана у чорному кольорі.

Від попередньої «старшої» моделі Galea 500, новинка відрізняється відсутністю підсвічування, проте має значно вигіднішу ціну.

Розмір Galea 300 не змінився - навушники повнорозмірні і розраховані на велику дорослу голову.

Розміри : 190 х 90 х 224мм

Вага: 390г

Золоте сяйво

Поміж багатьох особливостей даної моделі – позолочений шкетер 3.5мм (mini-Jack), та оболонка кабелю з ТПУ (термополіуретан).

Підведення кабелю : одностороннє, а його довжина – 1.5м. Він досить гнучкий, мякий, а стандартний штекер означає, що гарнітуру можна під’єднати і до вашого mp3-плеєра.

Комплектація

Модель, що прийшла нам на огляд, постачалась у м’якому текстильному чохлі.

Враження

Ігрова гарнітура Predator Galea 300 –  навушники, що сподобаються навіть найбільш прискіпливим геймерам. Вони мають широкодіапазонне звучання, завдяки технології 3D Surroundscape. Повнорозмірні дротові навушники стануть у пригоді не лише під час активного поєдинку у грі, а також чудово підійдуть для перегляду улюблених фільмів чи прослуховування музики.  Під’єднати гарнітуру можна за допомогою штекера 3.5 мм, він довгий, надійний і - універсальний. Працюють навушники разом з багатьма ОС, наприклад : Windows 7/8/10 & iOS 10.1 & Higher, Mobile Devices iOS, Android 4.1 Higher.

Специфікації 

  • Модель: Acer Predator Galea 300  PHW730
  • Призначення: гарнітура для ПК
  • Тип: дротова
  • Вид навушників: повнорозмірні
  • Тип навушників: закриті
  • Діаметр динаміків: 40 мм
  • Опір навушників: 16 Ом +- 15%
  • Частотний діапазон: 10-20000 Гц
  • Чутливість: 112 дБ +/-3дБ
  • Підключения: штекер 3.5мм (mini-Jack)
  • Довжина кабелю: 1,5м.
  • Мікрофон: різнонаправлений
  • Частотний діапазон мікрофона: 70-10000 Гц
  • Чутливість мікрофона:  42 дБ /+/-3дБ
  • Колір: чорний
  • Розміри: 190 х 90 х 224мм
  • Вага: 390г
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів