Технічні характеристики Electrolux IQ-модуль Wi-Fi для EHU-3815D:
Основні параметри
Повний список параметрів
Призначення для зволожувача
Тип IQ-модуль Wi-Fi
Сумісність Electrolux /ecoBIOCOMPLEX EHU-3810D/3815D YOGAhealthline
Основне
Призначення для зволожувача
Тип IQ-модуль Wi-Fi
Особливості Монтаж приєднувальний
Сумісність Electrolux /ecoBIOCOMPLEX EHU-3810D/3815D YOGAhealthline
Фізичні характеристики
Довжина 0.04 м
Висота 5 см
Ширина 2.4 см
Колір білий
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 190 мм
Довжина 50 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0011 м3
Призначення: для зволожувача; Тип: IQ-модуль Wi-Fi; Сумісність: Electrolux;
немає в наявності
Більше ніж зволожувач Electrolux ecoBIOCOMPLEX

Здоровий спосіб життя — тренд сучасності. Дотримуючись його, люди стежать, крім іншого, й за рівнем вологості у приміщенні.

Усім відомий факт, що вода, яку ми отримуємо не тільки з продуктів харчування, напоїв, а також і з повітря, є надважливою. Аби почуватися добре, вологість повітря, яке вдихає людина, повинна бути певного рівня. Однак під час опалювального сезону батареї й інші обігрівальні прилади висушують повітря. У цей час рівень його вологості не перевищує 20%-30%, тобто досягає критичних показників, що призводить до порушення терморегуляції та проблем зі здоров’ям.

Одним зі способів вирішення такої проблеми є зволожувачі. Замислившись щодо вибору, зверніть увагу на Electrolux ecoBIOCOMPLEX — нову категорію кліматичної техніки, що допоможе створити індивідуальний мікроклімат в оселі й оздоровитися.

Electrolux ecoBIOCOMPLEX YOGA healthline — це багатофункціональний ультразвуковий зволожувач повітря, який призначено для приміщень площею 50 м2. Прилад працює безшумно завдяки ультразвуковій технології, а ефективне насичення повітря вологою забезпечується за економічної витрати електроенергії.

Необхідного рівня вологості з ecoBIOCOMPLEX YOGA healthline у приміщенні досягають завдяки роботі мембрани з високочастотним коливанням, яка викидає дрібні часточки води в камеру пароутворення, а далі через вихідний отвір — до приміщення. Перед поданням до камери пароутворення за допомогою фільтр-картри­джа AG+ воду очищують від солей жорсткості, знищують бактерії та попереджають цвітіння води у резервуарі.

В арсеналі нового зволожувача повітря Electrolux YOGA healthline користувачі знайдуть низку унікальних технологій.

Імунологічний та дитячий режими

Прилад оснащено 4-етапною системою стерилізації пари Bio-Corp+, яка забезпечує знищення 99,9 % бактерій, а режим BABY підтримує оптимальну вологість для дітей віком від 5 років.

Режим FITNESS

Протягом години зволожувач підтримує вологість на рівні, достатньому, аби зробити заняття спортом ефективнішими та кориснішими, враховуючи зміни рівня теплообміну і потреби в кисні під час тренувань.

Режим YOGA

Пристрій відстежує, скільки користувач знаходиться у тій чи іншій асані, і за допомогою світлового таймеру сповіщає про необхідність перейти до наступного положення. Завдяки м’якому LED-підсвічуванню концентрація під час виконання вправ йоги не втрачається. Цей режим також може бути рекомендовано для занять стретчингом тощо.

Вбудований дихальний тренажер PRANA

За цього режиму світловий таймер повідомляє про тривалість дихальних фаз (вдих/видих/затримка дихання). Передбачено автоматичні програми з вправами та можливість самостійно створити індивідуальний курс.

AROMA THERAPY

Наситити різноманітними ароматами та створити затишок в оселі можна, використовуючи аромокапсулу та Electrolux YOGA healthline.

Будильник-антистрес Health Wake

Інноваційний світловий будильник Health Wake зробить пробудження комфортним за рахунок поступово наростаючої інтенсивності випаровування води та збільшення яскравості білого світла.

Функція відключення звукових сигналів

Якщо вночі у пристрої закінчиться вода, він автоматично вимкнеться і не потурбує сон господарів.

Таймери

Аби увімкнути чи вимкнути зволожувач, не обов’язково тиснути на кнопку. Достатньо налаштувати таймер і пристрій працюватиме, коли це необхідно. Завдяки SMART-режимам єдиним натисканням кнопки можна встановити в приміщенні рівень вологості, оптимальний за поточної температури повітря і навіть визначити інтенсивність випаровування.

Завдяки двом кольорам — білому та чорному — зволожувач матиме гармонійний вигляд у будь-якому інтер’єрі. Користувач завжди може обрати зручний для себе тип керування: дистанційно по Wi-Fi та через мобільний додаток, через пульт-метеостанцію (додаткові опції) або з допомогою сенсорної шкали Sense Touch. За допомогою IQ-модуля Smart Eye з датчиком присутності зволожувач працює економніше на 40%, що дає змогу збільшити інтервали між доливаннями води до п'яти днів.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Площа приміщення 50 м2
  • Ємність резервуара для води 6,3 л
  • Кількість режимів 10
  • Витрати води 550 мл/год
  • Потужність 110 Вт
  • Вага 2,9 кг
  • Розміри: 40,5 × 20,9 × 20,9 см
  • Колір: білий, чорний велюр

Додаткові аксесуари

  • IQ-метеопульт EHU/RC-15
  • IQ-метеопульт EHU/RC-10
  • IQ-модуль Wi-Fi EHU/WF-15
  • IQ-модуль Wi-F EHU/WF-10
  • IQ-модуль Smart Eye EHU/SM-15
  • IQ-модуль Smart Eye EHU/SM-10
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів