Главная - Продукция и решения для предприятий - Видеонаблюдение. Умный дом - Smart сирены - Ajax - Беспроводная комнатная сирена HomeSiren, Jeweller, 105 дБ, 3V CR123A, черная

Ajax Беспроводная комнатная сирена HomeSiren, Jeweller, 105 дБ, 3V CR123A, черная

код товара: 000001141
Технические характеристики Ajax Беспроводная комнатная сирена HomeSiren, Jeweller, 105 дБ, 3V CR123A, черная:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип сирена
Мощность сигнала тревоги 0.025 Вт
Максимальная громкость 81 дБ - 105 дБ на дистанції 1 м
Рабочее расстояние 2000 м /відстань між сиреною і централлю на відкритому просторі
Питание батарейка /2 шт. типу CR123A, 3 В
Рабочая температура 0°C до 50°C
Основные
Тип сирена
Тип оповещения звуковой
Мощность сигнала тревоги 0.025 Вт
Максимальная громкость 81 дБ - 105 дБ на дистанції 1 м
Рабочее расстояние 2000 м /відстань між сиреною і централлю на відкритому просторі
Питание батарейка /2 шт. типу CR123A, 3 В
Протокол связи с централью Jeweller /868.0-868.6 або 868.7-869.2 МГц в залежності від регіону продажу
Особенности беспроводная
индикация состояний постановки/снятия/на охране
индикация разряда батарей
время получения сигнала тревоги менее секунды
внутри помещений
разъем для подключения внешнего светодиода
класс защиты корпуса IP50
Дополнительно
Время звучания тревоги от 3 сек до 3 мин
Срок работы от одного комплекта батарей до 5 лет
Рабочая температура 0°C до 50°C
Рабочая влажность до 75%
Цвет черный
Размер 75х75.6х26.6 мм
Вес 96 г
Гарантия
Гарантия 24 месяца
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Высота 30 мм
Длина 110 мм
Вес 0.10 кг
Объем 0.0004 м3
Беспроводная комнатная сирена Ajax HomeSiren черная предназначена для звукового оповещения о тревоге и устанавливается внутри помещений. При тревоге, умная централь сигнализации Ajax Hub передает беспроводной сигнал на сирену. После получении сигнала тревоги от централи сирена срабатывает и раздается сигнал тревоги. Звуковая сигнализация с настраиваемым уровнем звука от 81 до 105 дБ и разъемом для подключения внешнего светодиода. На открытом пространстве держит связь с Ajax Hub на расстоянии до 2000 метров.
1729 грн*
есть в наличии
* Рекомендованная розничная цена
Где купить: Ajax Беспроводная комнатная сирена HomeSiren, Jeweller, 105 дБ, 3V CR123A, черная:
Интернет магазины
ACDC
Бездротова кімнатна сирена Ajax HomeSiren чорна, 105 дБ (000001141)
Click.com.ua
Беспроводная домашняя сирена Ajax HomeSiren Black (8681.11.BL1/34260.11.BL1)
Comtrading
Беспроводная комнатная сирена Ajax HomeSiren, Jeweller, 105 дБ, 3V CR123A, черная
Exe.ua
Сирена Ajax HomeSiren чорна (000001141)
Itbox
Сирена Ajax HomeSiren чорна
Национальные сети
24 Moyo.ua
Беспроводная комнатная сирена Ajax HomeSiren EU черная
Бездротова професійна система безпеки Ajax

Потреба у впевненості, що сім’я та майно в безпеці, — не нова, проте український ринок безпеки змінюється. Нарешті охоронні компанії приділяють все більше уваги приватному сектору та пропонують збалансовані послуги; з’являється якісно нове охоронне обладнання. Елегантне зовні, просте у використанні, безумовно розумне та надійне.

Ajax Systems – український розробник та виробник бездротових систем безпеки Ajax. Компанія виготовляє понад 100 тисяч пристроїв на місяць, що продають у 77 країнах світу і відзначені престижними професійними нагородами.

Комплексний захист

Система безпеки Ajax має модульну структуру: можна по­­чати із базового захисту входу ­в приміщення, посилити його охороною периметра, далі встановити пожежні датчики та датчики виявлення затоплення. Монтаж Ajax займає менше години, а налаштувати систему простіше, ніж сучасну ігрову приставку.

Загалом у продуктовій лінійці 21 пристрій. Дві інтелектуальні централі – звичайний Hub та новітній Hub Plus. Останній є рекордсменом за кількістю каналів зв’язку на ринку охорони: Wi-Fi, Ethernet, дві SIM-картки у мережах 2G/3G. До хабу підключають до 150 пристроїв. Централь їх регулярно опитує та миттєво відправляє сигнал тривоги власнику і на пульт охорони.

Система безпеки захищає прибудинкову територію та приміщення від вторгнення: реєструє рух, відчинення дверей і вікон, розбиття скла.

Є два типи протипожежних датчиків (реагують на дим та зростання температури, а модель FireProtect Plus має додатковий сенсор чадного газу), датчик протікання, сирени для встановлення у приміщенні та надворі, силове і слабкострумове реле для дистанційного керування живленням. Завдяки модулям інтеграції можна підключати до Ajax дротові датчики сторонніх виробників, а підтримка стандарту RTSP спрощує інтеграцію камер відеоспостереження.

На відстані витягнутої руки

Керування Ajax здійснюється за допомогою мобільних застосунків (iOS, Android) та ­застосунку для комп’ютера. Вони підключаються до системи безпеки через інтернет, тому неважливо, як далеко від об’єкта знаходишся – хоч в іншому куточку світу. Зі смартфона можливо у будь-який момент перевірити стрічку подій, змінити налаштування, додати нового користувача, увімкнути чи вимкнути режим охорони.

Інновації

Дизайн та найвищої якості інженерія – це важливо. Проте головну роль відіграють програмне забезпечення, цифрові алгоритми та розроблений фахівцями Ajax двосторонній радіозв’язок Jeweller. Він дає змогу пристроям Ajax тримати зв’язок між собою на відстані до 2 км, працювати до 7 років без заміни батарей, і сповіщає користувачів та охоронну компанію про тривоги менше ніж за 150 мс.

Хмарний сервер Ajax Cloud посилює надійність системи безпеки. Сервер дає змогу дистанційно та автоматично оновлювати програмне забезпечення хабів та миттє­во передає сповіщення. Проте система використовує не лише інтернет у питанні інформування: окрім повідомлень у застосунку, хаб може надсилати SMS та навіть телефонувати користувачам у разі тривоги.

Ajax працює на частотах 868,0–868,6 МГц, автоматично регулює потужність сигналу з огляду на те, як далеко від централі розміщено датчик. Інформацію, яка передається через радіо­канал, захищено від перехоплення шифруванням на основі стандарту AES, кожен пристрій проходить обов’язкову автентифікацію, яка унеможливлює підміну. Заглушити Ajax непросто: є дротове підключення до інтернету, хоппінг частот та детекція глушіння зі сповіщенням користувачів та охоронної компанії.

Підтверджена надійність

Датчики Ajax випробувано незалежними європейськими лабораторіями на відповідність вимогам міжнародного стандарту безпеки EN 50131-1:2006. Вони отримали найвищий для бездротових рішень рівень надійності – Grade 2. Це означає, що система безпеки Ajax може протистояти досвідченим зловмисникам зі спеціаль­ним обладнанням. Окремо пройшли тестування протипожежні датчики, отримавши сертифікат відповідності стандарту EN 14604.

Усе більше охоронних компаній використовує Ajax як штатне обладнання, цю систему можна здати на пульт моніторингу та реагування в понад 149 охоронних компаній по всій Україні. Або використовувати для самостійного нагляду за об'єктом.

Ajax – це інноваційна професійна система безпеки. Вона забезпечує комплексний захист квартир, будинків, офісів, магазинів і промислових об’єктів. Легко масштабується. Постійно розвивається – у середньому п’ять нових пристроїв та два значних програмних оновлення на рік. Її створено лише три роки тому, проте сьогодні Ajax – найбільш титулована охоронна система в Європі.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров