Philips Ultinon Led [11342ULWX2]

код товару: 11342ULWX2
Технічні характеристики Philips Ultinon Led [11342ULWX2]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Категорія Світлодіодні лампи
Призначення Ближнє світло
Дальнє світло
Тип лампи H4
Температура світла 6200 K
Основні
Категорія Світлодіодні лампи
Призначення Ближнє світло
Дальнє світло
Тип лампи H4
Напруга 12 В
Температура світла 6200 K
Маркування цоколя/база P43t-38
Додатково
Модельний ряд Ultinon
Світловий потік 1100 лм
Строк служби 8 рік/роки/років
Упаковка Картон
Кількість в упаковці 2 шт
Особливості Ефективне охолодження
Більш міцна конструкція
На 160% яскравіше світло
Рекомендовано до використання в рефлекторній оптиці головного світла
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 50 мм
Висота 170 мм
Довжина 130 мм
Вага 0.36 кг
Об'єм 0.0011 м3
Водіння в темний час доби - непросте завдання, однак тут нам на допомогу приходять фари головного освітлення. Для безпечного водіння важливо забезпечити гарний передній і бічний огляд. Завдяки технології SafeBeam світлодіодних ламп Philips Ultinon LED  для фар головного освітлення видимість збільшується до 160%. Ви оціните світлодіодні лампи по достоїнству, оскільки вони забезпечують видимість, близьку до денного світла. Чим краще огляд, тим швидше реакція і тим в більшій безпеці ви себе відчуваєте.  Вибирайте лампи Philips, щоб навіть при водінні вночі відчувати впевненість і безпеку.
немає в наявності
Рекомендовано до використання в рефлекторній оптиці головного світла.

Важливо! У разі виникнення помилок бортового комп'ютера, миготіння світла, перемикання ближній / дальній необхідна установка додаткового опору.

Шлях до досконалості. Автомобільні світлодіодні лампи Philips

Philips є першопроходцем в освоєнні світлодіодної технології та розвиває цей напрямок освітлення з 1968 року. Володіючи унікальним досвідом у галузі розробки діодних джерел світла для автомобільної промисловості, компанія випускає автомобільні світлодіодні лампи головного світла для вторинного ринку, які поєднують у собі новітні технології, максимальну продуктивність та гарантований термін служби. До речі, діоди, які використовують у виробництві всіх автомобільних джерел світла Philips, виробляють на власному заводі компанії в США (Сан Хосе, Каліфорнія), а відповідає за цей напрямок окремий підрозділ компанії Royal Philips під назвою Lumileds.

Світлодіодні лампи Philips для головної оптики

Презентація в 2016 році автомобільних ламп Philips X-tremeUltinon LED із цоколем Н4 стала знаковою подією на ринку автомобільного освітлення і, очікувано, викликала непідробний інтерес у автолюбителів. Нові лампи — довгоочікувана альтернатива галогенним джерелам світла, що дасть змогу водіям бюджетних автомобілів насолоджуватися кристально чистим білим світлом, яскравість якого було збільшено вп’ятеро порівняно зі стандартними галогенними лампами. При цьому інженери Philips вирішили основну проблему — у LED-лампах був відсутній ефект засліплення водіїв зустрічних автомобілів. Сьогодні на ринку наявні дві лінійки світлодіодних ламп головного світла: топові Philips X-treme Ultinon LED, які дають надбавку в світлі до 200 % та бюджетні Philips Ultinon LED з надбавкою в світлі до 160 %. Обидві лінійки включають три типи ламп із цоколями Н4, Н7 та Н11, а нещодавно асортимент джерел світла Philips X-tremeUltinon LED поповнився лампою з цоколем HB3/HB4.

SafeBeam, AirFlux, AirCool – технології, які роблять лампи унікальними

Усі лампи головного світла Philips забезпечено низкою унікальних функцій, які відповідають за тривалість роботи ламп, а також формування чіткої світлотіньової межі для запобігання засліплення інших водіїв. Як взагалі можна повторити світлотіньову межу галогенної лампи? Адже відбивач будь-якої фари налаштований на конкретне джерело світла — які тут заміни? Відповідь криється в інноваційній технології SafeBeam. Діоди на платі мають приблизно таке саме розташування і довжину в системі координат у просторі X, Y і Z, як і нитка розжарювання традиційної галогенної лампи. За аналогією з ниткою розжарювання галогенної лампи фокусна точка світловипромінювальних діодів ефективно розподіляє світло у відбивачах фари, де воно збирається і найкраще проектується на дорогу, максимально підвищуючи загальну світловіддачу. Порівняно зі стандартною галогенною лампою діодні джерела світла Philips із технологією SafeBeam забезпечують таку саму або кращу конфігурацію променю, що задовольняє відповідні вимоги ЄЕК.

Тепловий контроль

Продуктивність будь-якої світлодіодної автомобільної лампи залежить від безлічі факторів, починаючи від якості самого діода та закінчуючи конструкцією корпусу лампи, який обов’язково повинен мати ефективне охолодження. Відсутність ефективної системи охолодження згубна для діодів. Світлодіодні лампи виділяють тепло, яке потребує контролю. Технології Philips AirFlux і AirCool — це інтелектуаль­ні системи керування теплообміном, які відводять тепло від важливих компонентів лампи. Секрет технології пасивного охолодження AirFlux криється в складній конфігурації корпусів ламп, яка створює ефект тяги, завдяки чому повітря буквально проходить крізь лампу.

А алюміній, з якого відливають корпуси, ефективно проводить тепло, при цьому його вага набагато менша за вагу міді, а теплопровідність вища, ніж у заліза. Ефективне розсіювання тепла гарантує стабільну світловіддачу діодів та їхній незмінний рівень яскравості за тривалої експлуатації. Система AirCool — активна система охолодження, серцем якої є вентилятор, термін служби якого розраховано на весь термін служби лампи. Завдяки збільшенню показника термостійкості світлодіодні лампи Philips X-treme Ultinon служать до 12 років, а їхні бюджетні аналоги Philips Ultinon — до 8 років.

H4 Ultinon Led +160 %

11342ULWX2

  • Тип T10
  • База w2.1x9.5d
  • Світловий потік 50 лм
  • Термін роботи до 8 років

H7 X-treme Ultinon Led +200%

12985BWX2

  • Цоколь WX3x16d
  • Тип W21W
  • Світловий потік 22 лм
  • Термін роботи до 8 років

WY21W Yellow+smartCanbus Ultinon 12V

11065ULAX2

  • Цоколь H7
  • База PX26d
  • Світловий потік 1760 лм
  • Термін роботи до 12 років

W5W X-tremeUltinon LED6000K

127996000KX2

  • Цоколь H4
  • База P43t-38
  • Світловий потік 1100 лм
  • Термін роботи до 8 років
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів