Philips Ultinon Yellow + smartCanbus [11065ULAX2]

код товару: 11065ULAX2
Технічні характеристики Philips Ultinon Yellow + smartCanbus [11065ULAX2]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Категорія Світлодіодні лампи
Призначення Сигнал повороту
Тип лампи W21W
Основні
Категорія Світлодіодні лампи
Призначення Сигнал повороту
Тип лампи W21W
Напруга 12 В
Маркування цоколя/база WX3x16d
Додатково
Модельний ряд Ultinon
Світловий потік 22 лм
Строк служби 8 рік/роки/років
Упаковка Блістер
Кількість в упаковці 2 шт + 2 пристрої видалення попереджень про помилку Philips CEA5W
Колірна температура бурштиновий
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 70 мм
Висота 90 мм
Довжина 70 мм
Вага 0.26 кг
Об'єм 0.0004 м3
Категорія: Світлодіодні лампи; Призначення: Сигнал повороту; Тип лампи: W21W; Термін служби: 8 рік/роки/років
немає в наявності
Шлях до досконалості. Автомобільні світлодіодні лампи Philips

Philips є першопроходцем в освоєнні світлодіодної технології та розвиває цей напрямок освітлення з 1968 року. Володіючи унікальним досвідом у галузі розробки діодних джерел світла для автомобільної промисловості, компанія випускає автомобільні світлодіодні лампи головного світла для вторинного ринку, які поєднують у собі новітні технології, максимальну продуктивність та гарантований термін служби. До речі, діоди, які використовують у виробництві всіх автомобільних джерел світла Philips, виробляють на власному заводі компанії в США (Сан Хосе, Каліфорнія), а відповідає за цей напрямок окремий підрозділ компанії Royal Philips під назвою Lumileds.

Світлодіодні лампи Philips для головної оптики

Презентація в 2016 році автомобільних ламп Philips X-tremeUltinon LED із цоколем Н4 стала знаковою подією на ринку автомобільного освітлення і, очікувано, викликала непідробний інтерес у автолюбителів. Нові лампи — довгоочікувана альтернатива галогенним джерелам світла, що дасть змогу водіям бюджетних автомобілів насолоджуватися кристально чистим білим світлом, яскравість якого було збільшено вп’ятеро порівняно зі стандартними галогенними лампами. При цьому інженери Philips вирішили основну проблему — у LED-лампах був відсутній ефект засліплення водіїв зустрічних автомобілів. Сьогодні на ринку наявні дві лінійки світлодіодних ламп головного світла: топові Philips X-treme Ultinon LED, які дають надбавку в світлі до 200 % та бюджетні Philips Ultinon LED з надбавкою в світлі до 160 %. Обидві лінійки включають три типи ламп із цоколями Н4, Н7 та Н11, а нещодавно асортимент джерел світла Philips X-tremeUltinon LED поповнився лампою з цоколем HB3/HB4.

SafeBeam, AirFlux, AirCool – технології, які роблять лампи унікальними

Усі лампи головного світла Philips забезпечено низкою унікальних функцій, які відповідають за тривалість роботи ламп, а також формування чіткої світлотіньової межі для запобігання засліплення інших водіїв. Як взагалі можна повторити світлотіньову межу галогенної лампи? Адже відбивач будь-якої фари налаштований на конкретне джерело світла — які тут заміни? Відповідь криється в інноваційній технології SafeBeam. Діоди на платі мають приблизно таке саме розташування і довжину в системі координат у просторі X, Y і Z, як і нитка розжарювання традиційної галогенної лампи. За аналогією з ниткою розжарювання галогенної лампи фокусна точка світловипромінювальних діодів ефективно розподіляє світло у відбивачах фари, де воно збирається і найкраще проектується на дорогу, максимально підвищуючи загальну світловіддачу. Порівняно зі стандартною галогенною лампою діодні джерела світла Philips із технологією SafeBeam забезпечують таку саму або кращу конфігурацію променю, що задовольняє відповідні вимоги ЄЕК.

Тепловий контроль

Продуктивність будь-якої світлодіодної автомобільної лампи залежить від безлічі факторів, починаючи від якості самого діода та закінчуючи конструкцією корпусу лампи, який обов’язково повинен мати ефективне охолодження. Відсутність ефективної системи охолодження згубна для діодів. Світлодіодні лампи виділяють тепло, яке потребує контролю. Технології Philips AirFlux і AirCool — це інтелектуаль­ні системи керування теплообміном, які відводять тепло від важливих компонентів лампи. Секрет технології пасивного охолодження AirFlux криється в складній конфігурації корпусів ламп, яка створює ефект тяги, завдяки чому повітря буквально проходить крізь лампу.

А алюміній, з якого відливають корпуси, ефективно проводить тепло, при цьому його вага набагато менша за вагу міді, а теплопровідність вища, ніж у заліза. Ефективне розсіювання тепла гарантує стабільну світловіддачу діодів та їхній незмінний рівень яскравості за тривалої експлуатації. Система AirCool — активна система охолодження, серцем якої є вентилятор, термін служби якого розраховано на весь термін служби лампи. Завдяки збільшенню показника термостійкості світлодіодні лампи Philips X-treme Ultinon служать до 12 років, а їхні бюджетні аналоги Philips Ultinon — до 8 років.

H4 Ultinon Led +160 %

11342ULWX2

  • Тип T10
  • База w2.1x9.5d
  • Світловий потік 50 лм
  • Термін роботи до 8 років

H7 X-treme Ultinon Led +200%

12985BWX2

  • Цоколь WX3x16d
  • Тип W21W
  • Світловий потік 22 лм
  • Термін роботи до 8 років

WY21W Yellow+smartCanbus Ultinon 12V

11065ULAX2

  • Цоколь H7
  • База PX26d
  • Світловий потік 1760 лм
  • Термін роботи до 12 років

W5W X-tremeUltinon LED6000K

127996000KX2

  • Цоколь H4
  • База P43t-38
  • Світловий потік 1100 лм
  • Термін роботи до 8 років
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів