Bosch Go Solo + Комплект насадок (0.601.9H2.021)

код товару: 0.601.9H2.021
Технічні характеристики Bosch Go Solo + Комплект насадок (0.601.9H2.021):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип електровивертки
Тип патрона шестигранник
Ємність аккумулятору 1.5 а/год
Живлення Li-Ion
Напруга 3.6 В
Діаметр патрона 5 мм
Вага 0.28 кг
Основні характеристики
Тип електровивертки
Тип патрона шестигранник
Ємність аккумулятору 1.5 а/год
Живлення Li-Ion
Напруга 3.6 В
Максимальний крутний момент 5 Нм / 2,5 Нм
Діаметр патрона 5 мм
Макс. діаметр свердління металу 5 мм
Додаткові характеристики
Час зарядки від мережі 1.5 год
Фізичні характеристики
Вага 0.28 кг
Термін гарантії 36 місяців
Комплектація комплект насадок
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 240 мм
Висота 130 мм
Довжина 60 мм
Вага 0.90 кг
Об'єм 0.0019 м3
Тип: електровивертки; Тип патрона: шестигранник;
немає в наявності
Викрутка для комфортної роботи Bosch GO

Для добротної роботи у майстра повинен бути арсенал необхідних інструментів. Причому чим більше спеціалізованими вони будуть – тим краще. Подарувати компактну електровикрутку Bosch GO домашнім чаклунам – гарна ідея.

Bosch GO – електрична викрутка, яку призначено для вкручування або викручування гвинтів по готовій різі та монтажного загвинчування у м’які матеріали – тобто ефективного використання під час збирання меблів, електронних пристроїв, робіт над головою. Цей перелік обумовлено частотою обертів, розмірами, вагою і потужністю приладу. Саме розміри і вага надають комфорту під час використання, а можливість регулювання частоти обертання не зашкодить у разі роботи з м’яким матеріалом.

Bosch GO – оптимальний компактний інструмент для тих, хто збирає або ремонтує багато електроніки. Також стане у пригоді тим, кому бракує сили рук, щоб працювати із стандартною викруткою.

У кейсі з викруткою Bosch GO є магнітний подовжувач, набір біт у кількості 33 одиниці, тож можна вкрутити будь-що, а сам кейс збереже пристрій від пилу та надмірної вологи.

Викрутку обладнано літій-іонним акумулятором, який заряджається через стандартний Micro-USB рознім – це надає компактності та легкості. Завдяки вазі лише у 280 г її легко носити із собою. Користуватися Bosch GO дуже просто – необхідно трохи натиснути на викрутку, і вона почне роботу.

Корпус виконано з пластику з гумовим покриттям, що забезпечує надійний хват без прослизання. Шестигранний тримач біт забезпечено магнітом. У торцевій частині викрутки є ремінець для підвішування на зап’ясті і трисекційний світлодіодний індикатор заряду, поряд розташоване колесо регулювання крутного моменту із шістьма рівнями.

Максимальний крутний момент під час жорсткого закручування дорівнює 5 Нм, у разі м’якого – 2,5 Нм. Швидкість обертання без навантаження – 360 обертів на хвилину.

На корпусі є трипозиційний перемикач режимів: вгвинчування, нейтральне положення і реверс. У нейтральному положенні викруткою можна користуватися в ручному режимі. У цьому самому положенні можна перевірити рівень заряду, натиснувши на тримач біт.

Для автоматичного закручування чи викручування (реверс) потрібно зрушити перемикач у необхідний режим і натиснути на викрутку. Це так званий метод push & go.

Якщо акумулятор розрядився або просто потрібно скористатися викруткою класичним методом, то перемикач режимів потрібно поставити в середнє положення.

Крім стандартних біт, можна використовувати торцеві головки, наприклад, для закручування саморізів у метал.

Технічні характеристики

  • Ємність акумулятора 1,5 А год
  • Напруга 3,6 В
  • Час заряджання 90 хв
  • Розміри 182 × 38 мм
  • Вага 0,289 кг
  • Гарантія 3 роки
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів