Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Remax Proda Chicon Wireless 10000mAh PPP-33 [PPP-33-GREY+WHITE]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип батарея
Заряджається від USB
мережі
Для зарядки мобільних телефонів
планшетів
Ємність 10000 мА*год
Основні характеристики
Тип батарея
Заряджається від USB
мережі
Для зарядки мобільних телефонів
планшетів
Ємність 10000 мА*год
Роз'єми і порти USB 1
USB 2
Вихідна сила струму 2.4 А
Вхід/Вихід напруги 5 В
Кількість портів 2 шт
Додатково
Особливості підтримка бездротового заряджання
Вихід USB2
Фізичні характеристики
Колір сірий
білий
Розміри ( ШхВхГ ) 13.8х6.7х1.6 см
Гарантія
Гарантія 6 місяців
Параметри упаковки
Ширина 80 мм
Висота 20 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.23 кг
Об'єм 0.0003 м3
Портативний зарядний пристрій Remax Proda Chicon Wireless 10000mAh - бездротовий зарядний пристрій потужністю 10000 мАг. Кожен гаджет, який вже має функцію бездротової зарядки з Qi-сумісністю, може використовувати його, просто поклавши його на цей powerbank. Крім того, пристрій оснащений Dual USB Port для зарядки гаджетів, які не мають функцій бездротової зарядки.
немає в наявності
Remax. На всі випадки життя

Remax — всесвітньовідомий бренд, продукція якого є функціональною та практичною. Завдяки яскравому дизайну, незвичайній геометрії та доволі широкій лінійці пристроїв бренд особливо популярний серед молоді. Постійне вдосконалення технологій і способів виробництва гарантують надійність роботи кожної моделі.

Справжні рятівники

Нерідко трапляється, що заряд мобільного девайсу підходить до нуля, гаджет вимикається, зіпсувавши настрій, або поставивши під загрозу зустріч чи укладення угоди. У подібних випадках портативні зарядні пристрої стануть справжніми рятівниками.

Моделі зарядних пристроїв Remax вирізняються трендовим дизайном й інноваційними технологіями. Їх оснащено системою безпеки заряджання, яке миттєво припиняється, якщо подається надмірний струм, пристрій нагрівається вище за безпечну температуру, виникає коротке замикання або рівень заряду досягає 100%.

Зарядний пристрій Remax Cutie

Зарядний пристрій, який, крім іншого, має два приємні бонуси — ліхтарик і магнітну основу. Яскраві кольори — блакитний та жовтий — порадують модників.

  • Ємність батареї 10 000 мАгод
  • Кількість USB-портів 1
  • Напруга USB 5V/2.4A

Зарядний пристрій Remax Proda Chicon Wireless

Підтримує режим безпровідної зарядки. Підійде також для зарядки планшетів. Яскрава колірна гама не залишить нікого байдужим.

  • Ємність батареї 10 000 мАгод
  • Кількість USB-портів 2
  • Напруга USB 1/2 5V/2.1A
  • Напруга Wireless 5V/1A

Зарядний пристрій Remax Energy Eye Wireless

Зарядить не тільки з використанням кабелю, а й за допомогою бездротової технології. Має два виходи для одночасного заряджання двох приладів.

  • Ємність батареї 10 000 мАгод
  • Кількість USB-портів 2
  • Напруга USB 1/2 5V/2.1A
  • Напруга Wireless 5V/1A

Незамінні аксесуари

Реальність така, що необхідність заряджати гаджет, використовую­чи кабель, потрібно не тільки вдома, але й на роботі, у машині чи кафе. Крім того, кабелі іноді губляться, або банально псуються. Отже, мати треба щонайменше три.

І тут постає запитання — як обрати якісний і надійний USB-кабель для зарядки? Зверніть увагу на кабелі Remax. Для їхнього виготовлення використовують алюмінієвий сплав та застосо­вують лазерну порізку. Провідник з безкисневої міді забезпечить гарну електропровідність і безпечну стабільну зарядку. Головною особливістю кабелів Gravity series є рознім знімний з магнітним кріпленням, що робить підключення ще простішим, швидшим і максимально комфортним.

USB-адаптер Remax Roller type Retractable for Type-C

Адаптер серії Roller можна використовувати як для підзарядки так і для синхронізації з комп’ютером. Завдяки функції фіксації (5 позицій) кабель завдовжки 1 м можна закріплювати в обраному розмірі. Пристрій оснащено рознімами micro-USB і Lightning. Type-C можна використати для відтворення музики через головний пристрій автомобіля з допомогою смартфона чи mp3-плеєра. Виготовлено з високоякісного мідного сплаву, який вкривають міцним ізолятором з нанесеним дизайнерським малюнком. Ізоляція — екологічно чистий матеріал — ПФХ. Конектори мають міцну металеву основу з хромовим покриттям, що слугує для кращого з’єднання та якісного передавання сигналу. У складеному вигляді займає дуже мало місця.

Remax Gravity

Magnetic cable MicroUSB

RC-095M-GOLD
RC-095M-TARNISH

Magnetic cable Type-C

RC-095A-GOLD
RC-095A-TARNISH

Magnetic cable Lightning

RC-095I-GOLD
RC-095I-TARNISH

Remax Dominator

Особливості серії Dominator — містить двосторонні металеві контакти USB-порту, що дає змогу вставляти його будь-яким боком, позолочені контакти для надійного живлення, а бавовняна переплітка додає кабелю еластичності та міцності.

Fast Type-C

RC-064A-BLACK

Fast MicroUSB

RC-064M-BLACK

Fast Lightning

RC-064I-BLACK

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів