Технічні характеристики Remax Transformer Holder RM-C26 [RM-C26-BLACK+GRAY]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип тримач
Призначення для смартфона
Сумісність універсальний
Місце встановлення лобове скло
Колір чорний
сірий
Основне
Тип тримач
Призначення для смартфона
Сумісність універсальний
Конструкція на гнучкій ніжці
Місце встановлення лобове скло
Кріплення затискач
Додатково
Колір чорний
сірий
Гарантія
Гарантія 6 місяців
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 180 мм
Довжина 60 мм
Вага 0.20 кг
Об'єм 0.0012 м3
Тип: тримач; Призначення: для смартфона; Сумісність: універсальний; Конструкція: на гнучкій ніжці; Місце встановлення : лобове скло; .
немає в наявності
Тримай мене міцно

Автомобільний тримач давно вже став важливим елементом транспортного засобу. Однак дехто і досі не розуміє, навіщо він потрібен? Спробуємо розібратися.

Усі настільки звикли до мобільних телефонів, що не уявляють життя без них: вдома, на прогулянці, в офісі, у машині. Однак смартфони не можна назвати звичайними телефонами, адже вони мають великий набір функцій. В авто, наприклад, мобільні пристрої легко замінюють і навігатор, і мультимедійну систему, і Bluetooth-гарнітуру. Аби скористатися цими перевагами, використовують автотримачі, які підвищують безпеку під час керування та гарантують зручність.

Конструктивно усі автотримачі складаються з трьох основних елементів: утримуючої площини-фіксатора, на якій встановлюють власне пристрій, системи кріплення до автомобіля та з’єднувальної штанги з одним чи кількома шарнірами (якої може й не бути).

Свобода за кермом

Магнітні автотримачі Spigen забезпечують високий рівень надійності під час руху транспортного засобу у зручному для водія положенні. Вони будуть доречними у будь-якому автомобілі і забезпечать доступність для використання в режимі «вільні руки». Регульована голівка пристрою обертається на 360°, а магніт робить монтаж, зняття та перестановку пристрою легкими. Тримачі виготовлено зі спеціальних матеріалів — алюмінію, TPU і PC, що забезпечує абсолютний комфорт.

Spigen Kuel H23 (A230) CD Slot Magnetic Car Mount

Spigen Kuel Q11 (A200) Car Mount Holder

Spigen Kuel Signature QS11 Car Mount Holder

З розумінням потреб покупця

Серед різноманітної продукції аксесуарів всесвітньо відомого бренда Remax є автотримачі, що вирізняються високою надійністю за різного ступеня навантаження. Їх виконано у класичному дизайні, завдяки чому вони стануть окрасою інтер’єру будь-якого авто.

Конструкцію зроблено таким чином, що можна обрати максимально зручний для користувача кут огляду екрана, а також можна наблизити чи віддалити закріплений пристрій висувним елементом аксесуару. Є можливість швидкої переорієнтації пристрою з вертикального у горизонтальне положення.

Кріплення зажимного принципу дуже компактне і міцне. Кріплять на лобове скло чи передню панель, а розсувний тримач — прищепка з м’якими вставками — фіксує телефон, не дряпаючи його. Переваги цих пристроїв засвідчують міжнародні сертифікати якості.

Тримач автомобільний для смартфонів Remax Transformer Holder RM-C26

  • Конструкція поворотна та похилена
  • Кріплення зажим
  • Місце встановлення лобове скло, передня панель
  • Матеріал пластик АВС
  • Розмір до 6”

Remax RCC-304-BLACK

Цей зарядний пристрій стане у пригоді, якщо телефон чи планшет розрядився під час подорожі автомобілем. Гаджет виготовлено з вогнестійкого пластику АВС та має захист від перенапруги. З його допомогою можна зарядити три пристрої одночасно. Оснащено трьома USB-портами, на 20 % пришвидшує заряджання, порівнюючи зі стандартними зарядними у 2,1 А. Крім того, стильний дизайн буде до вподоби автомобілістам.

  • Тип пристрою універсальний
  • Вхідний струм 2,4 А
  • Вихідна напруга 5 В
  • Вхідне підключення від «прикурювача»
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів