Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ARDESTO Плойка-випрямляч HSC-618:
Основні параметри
Повний список параметрів
Пристрій щипці-випрямляч
Потужність 55 Вт
Максимальна температура нагріву 200 °C
Функції вертикальні локони
горизонтальні локони
створення гладкої зачіски
Довжина шнура 1.8 м
Вага 320 г
Основні
Пристрій щипці-випрямляч
Потужність 55 Вт
Максимальна температура нагріву 200 °C
Особливості
Функції вертикальні локони
горизонтальні локони
створення гладкої зачіски
Фізичні
Довжина шнура 1.8 м
Додатково обертання шнура на 360 град
фіксація пластин у закритому положенні
індикатор включення/вимикання
Матеріал полікарбонат
Вага 320 г
Колір чорний з золотистим
Покриття нагрівального елементу кераміка
Габарити (ШхДхГ) 32 x 3.5 x 3 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 340 мм
Висота 50 мм
Довжина 80 мм
Вага 0.40 кг
Об'єм 0.0014 м3
Плойка-щипці 2-в-1 з керамічним покриттям для випрямлення волосся та створення ефектних локонів.
немає в наявності
Продумана конструкція
Плойка HSC-618 виконана у форм-факторі щипців. Ергономічна ручка з міцного глянсового полікарбонату чорного кольору відмінно поєднується з золотистим нагрівальним елементом, які разом створюють преміальну колірну гамму. Для комфортного використання передбачена фіксація пластин в закритому положенні та наконечник з термостійкого пластика. Кабель живлення підтримує оберт на 360 °.

Все для неї: топ-14 подарунків коханій до Дня святого Валентина

День святого Валентина визнаний у всьому світі найромантичнішим святом і з цим фактом важко посперечатись. Кожного року 14 лютого існує гарна традиція обмінюватись валетинками, зізнаватись у кохані, влаштовувати романтичні вечері, дарувати квіти та подарунки. Пропоную вам ідеї дарунків для коханої до Дня святого Валентина, які стануть для неї приємним сюрпризом та справлять незабутнє враження.

Всі дівчата унікальні, різні та особливі по-своєму, тому важливо підібрати саме той подарунок, що буде до душі вашій коханій.

Якщо дівчина романтична та чутлива натура, раджу звернути увагу на м’які іграшки у вигляді милих звіряток.

Наприклад, на ведмедика у коробці від французького бренду Kaloo Les Amis. Цей м’якенький ведмедик дуже ніжний і приємний на дотик, якому точно зрадіє дівчина. Кохана відчує вашу любов та тепло, адже саме такі відчуття дарує мила та ніжна іграшка. До слова, окрім ведмедика у колекції представлені симпатичні пінгвінчики, слоненятка, ослики, кролики та леопардики. Залишились тільки обрати!

Код товару:  K969323, K969321, K963140, K963117, K963121, K969318

Дуже гарних ведмедиків має у своїй колекції і бренд Same Toy. Звірятко стане приємним сюрпризом для дорогої людини, адже всі ми любимо казки та м’які іграшки.

Код товару: THT674, THT663, THT677

Якщо дівчина любить подорожувати та веде активний спосіб життя, раджу звернути увагу на стильні сумки для покупок ARDESTO, а також рюкзаки та валізи для подорожей компанії 2Е.

Так, бренд ARDESTO виготовляє практичні та стильні сумки S-Bag. Даний аксесуар знадобиться під час шопінгу або відпочинку на природі чи засмаганні на пляжі. Основний матеріал сумки – термопластичний еластомер, він приємний на дотик, гіпоалергенний та абсолютно безпечний для шкіри. Знімні ручки–канати  витримають велику кількість походів крамницями – їх вироблено з міцного синтетичного матеріалу.

Крім того, вони доступні у різних кольорах: синьому, червоному, кораловому, зеленому та фіолетовому.

Код товару: AR1810RB, AR1810PB, AR1810KB, AR1810BB, AR1810RHB

Рюкзаки 2E TeensPack у різнокольорових барвах точно піднімуть настрій коханій у найсуворішу зиму. Надзвичайно легкий, компактний, міський рюкзак серії Teenspack від 2E має також кишеню для ноутбука або планшета.

Дуже добре підійде для щоденних прогулянок в місті, навчання або походів в спортзал.

Код товару: 2E-BPT6114PK, 2E-BPT6114GB, 2E-BPT6114BK, 2E-BPT6114BB, 2E-BPT6114WT, 2E-BPT6114GA

Валіза для подорожей 2E Youngster також стане гарним подарунком та виявом справжньої турботи. До слова, якщо дівчина знайде у валізі ще й путівку на відпочинок — ви точно станете справжнім Валентином для своєї коханої.

Код товару: 2E-SPPY-L-LB, 2E-SPPY-L-NV, 2E-SPPY-L-OG

Кожна дівчина хоче гарно виглядати, тому не зайвими для неї будуть й товари для краси.

Пряме волосся або красиві локони? Кожного дня дівчата прагнуть бути різними, тому для створення стильної зачіски, наприклад, бренд ARDESTO пропонує фени, плойки, а також щітку випрямляч. Усі девайси для краси виконано в преміальній чорно-золотій кольоровій гамі з міцного полікарбонату, а нагрівальні елементи отримали довговічне керамічне покриття, яке мінімізує негативний вплив високих температур на волосся й забезпечує надійний захист.

ARDESTO ФЕН стане оптимальним варіантом для дому. Його оснащено трьома режимами роботи й функцією Cool Shoot.

Код товару: HD-522

ARDESTO Плойка-гофре допомагає створити зачіску з ефектом гофре й візуально збільшити об’єм волосся. «Розумна» система нагрівання легко впорається з різним типом волосся, а завдяки унікальній конструкції нагрівального елемента можна працювати як з вологим, так і з сухим волоссям.

Код товару: HS-612

ARDESTO Плойка-випрямляч обов’язково стане в нагоді для випрямлення сухого волосся та створення ефектних локонів.

Код товару: HSC-618

Конусна плойка ARDESTO з керамічним покриттям створена саме горизонтальних і вертикальних локонів та ефекту природної хвилі.

Код товару: HC-705

ARDESTO Щітка-випрямляч створена для швидкого випрямлення волосся, має керамічне покриття та регульовану температуру.

Код товару: HSB-621

Якщо дівчина не уявляє свого життя без музики та є справжнім меломаном, тоді варто звернути увагу на портативні колонки або навушники.

Так, у компактній безпровідній акустичній системі 2E BS-05 Color Sound Wireless поєднано стильний дизайн та якісне звучання до 6 годин. Завдяки невеликим розмірам пристрій зручно транспортувати й експлуатувати. Колонка підтримує багато типів з’єднань та має слот для microSD-карти. На довершення, пристрій оснащено LED-підсвічуванням, що працює у двох режимах і створює особливу атмосферу навколо.

Код товару: 2E-BS-05L

З портативним динаміком Sony XB21 у червоному кольорі можна влаштувати дійсно романтичний вечір з приємною музикою. Підсилити звучання мелодії можна з функцією Party Booster, режимом LIVE SOUND і системою вражаючого підсвічування.

Код товару: SRSXB21R.RU2

Білі бездротові навушники 2E RainDrops True Wireless точно стануть приємним подарунком для дівчини, що цінує якісний звук та прагне відчути кожен біт. Щодо характеристик, то це повністю бездротові навушники з кейсом для підзарядки, мікрофоном та вологозахистом IPX5. Кейс здатний повністю зарядити навушники 3 рази, що збільшує загальний час роботи RainDrops до 15 годин. Магнітна фіксація дозволяє легко помістити вкладиші в кейс, а при вилученні відбувається автоматичне з’єднання навушників з пристроєм.

Код товару: 2E-EBTWRDWT

Навушники 2E S6 PINION у  рожевому кольорі точно піднімуть настрій коханій. Це ергономічна гарнітура з корпусом із алюмінієвого сплаву і функціональним трьохкнопковим пультом для керування музикою і розмовами. Силіконові амбушюри трьох розмірів і кліпса для фіксації забезпечують зручне використання, а для зберігання є надійний кейс.

Код товару: 2E-IES6RD

Якщо ви бажаєте, щоб ваша дівчина постійно була на зв'язку потурбуйтесь про надійний   павербанк. Наприклад, Power Bank 2E SOTA series 20000 у червоному кольорі з софт-тач покриттям, що доповнено текстурою бджолиних сот точно не залишить її байдужою. Ця модель призначена для зарядки двох гаджетів, наприклад, двох планшетів, або планшета та смартфона.

Код товару:  2E-PB2006AS-RED

Не зайвим буде й турбота про здоров'я коханої, раджу звернути увагу на фітнес-трекери Huawei Band 4 та Band 4e – це чудові девайси у оригінальній кольоровій гамі, що будуть гарними помічниками у спорті та піклуванні за здоров’ям, при цьому вони приємно здивують своєю ціною та розмірами.

 

Код товару: 55024460_, 55031765_

 

Отже, список подарунків можна, звісно, продовжувати, проте варто пам'ятати, що дівчата цінують увагу. Тому не зволікайте, а даруйте своїй другій половинці любов та тепло. Кохайте та будьте коханими!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів