2E Gaming Game controller universal wireless C04 WL Black

SKU: 2E-UWGC-C04
Previous
Next
Technical characteristics 2E Gaming Game controller universal wireless C04 WL Black:
Main features
Full list of features
Type gamepad
Additional Features additional software ShootingPlus V3 /(available at PlayMarket for Android and at AppStore for iPhone)
Key Features built-in battery /3,7V / 700mAh
Plug-and-Play
adjustable stand-holder for smartphones and tablets with up to 4-7 inches diagonal
Size 15.5 x 10.4 x 6.6 cm
Weight 223 g
Color black
Key Features
Type gamepad
Compatibility mobile devices /Windows | Android | iOS13.0 and earlier versions (iCADE)
Additional Features additional software ShootingPlus V3 /(available at PlayMarket for Android and at AppStore for iPhone)
Key Features built-in battery /3,7V / 700mAh
Plug-and-Play
adjustable stand-holder for smartphones and tablets with up to 4-7 inches diagonal
Wireless connection Bluetooth 1.0 / 2.0 / 2.1 / 3.0 / 4.0
Wireless communication range 10 m
Use time 40 h
Physical
Package Contents user manual
wireless adapter
gamepad
power cord
Size 15.5 x 10.4 x 6.6 cm
Weight 223 g
Color black
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 180 mm
Height 130 mm
Length 80 mm
Weight 0.37 kg
Volume 0.0019 m3
Universal wireless controller works with most operating systems: Android, iOS (iCADE), Windows PC.
out of stock
Якщо ігри це твоє, обирай геймпад 2Е!

Якщо ви не можете уявити свого життя без ігор і граєте у них у кожну вільну хвилинку, то вам точно потрібно придбати універсальний джойстик!

Адже, це саме та корисна річ, яка полегшить шлях до перемоги, де б ви не були, адже погодьтесь, грати з джойстиком набагато зручніше, ніж на клавіатурі чи через тачпад смартфону! А  також, це ще й варіант зекономити і не купувати консоль, якщо у вас є ноутбук, комп’ютер, смарттелевізор чи смартфон!  Але серед такого великого різноманіття джойстиків ми вирішили відповісти на саме головне питання: «А який же джойстик вибрати: дротовий чи бездротовий?» Отож, давайте відповімо разом на це питання на прикладі джойстиків від бренду 2Е. Отже, у нашому огляді ми познайомимо вас одразу із двома новинками від бренду 2Е.

 2E C04 

Бездротовий геймпад 2E C04 – це універсальний бездротовий контролер, що працює з більшістю операційних систем: Android, iOS, Windows PC та PS3.
Сумісність:
  • Windows PC
  • Sony PlayStation 3
  • Смартфони з ОС Android
  • Смартфони з ОС iOS (iCADE)
  • TV Box
  • Tablet
  • Gear VR
 
Вага: 223 г
Відстань роботи: 8-10 метрів
Акумулятор: 25-30 годин
Інтерфейс: Bluetooth 4.0, USB-ресівер 2,4 ГГц
Гарантія: 12 місяців

 2E GC100 

Дротовий геймпад 2E GC100 – це універсальний дротовий контролер, що працює з більшістю операційних систем: Android, Windows PC та PS3.
Сумісність:
  • Android  
  • TV box
  • Tablet
  • Gear VR
  • Windows PC 
  • PS3
 
Вага: 250 г
Інтерфейс: USB
Гарантія: 12 місяців
Ну, що ж, почнемо наше порівняння чи наш батл між двома універсальними геймпадами від 2Е!

Підключення геймпада

Дротовий USB геймпад 2E GC100 підключається через кабель до USB роз’єму. До речі, підключення здійснюється в один крок і це все завдяки системі Plug-and-Play, що не потребує встановлення додаткового програмного забезпечення. Отже, підключіть геймпад через USB рознім і ви готові до гри. Його основною перевагою в порівнянні з бездротовим аналогом є те, що він не вимагатиме автономного живлення і з ним не  потрібно морочитись щодо заміни батарейок або низьким зарядом.
Підключення геймпаду 2E C04 теж не вимагає багато труднощів, адже у вас буде два варіанти підключення. Отож, обирайте, як вам зручніше: через Bluetooth 4.0 чи USB-ресівер 2,4 ГГц. Підключити геймпад через Bluetooth або радіо інтерфейс можна на відстань до 10м за аналогією з USB клавіатурами і мишками. Геймпад легко ідентифікується, а для спрощення підключення на геймпаді є клавіші з відповідними ОС, що дозволяють звести процес підключення до мінімуму. Отож, тут теж все доволі просто і багато часу не займає. Перевагою є те, що він не має обмежень у русі пов’язаного з наявністю шнура. Геймпад працює на вбудованій літій-полімерній батареї і його автономності буде вдосталь на 25-30 год гри.

Дизайн геймпада

Дизайн обох геймпадів приємно порадував якістю виконання та кожен має свої переваги та кольорові рішення.Так, геймпад 2E GC100 – представлений поєднанням чорної матової основи із приємного на дотик пластику та виділеними червоними трігерні клавіші та курки.

А геймпад 2E C04  - представлений глянцевою чорною вставкою-кришкою тримачем із логотипом та наявністю значної кількості функціональних клавіш. 

Обидва варіанти геймпадів приємно тримати в руці, адже вони дуже ергономічні.

Сумісність геймпада

Геймпад 2E GC100 можна підключити  до ОС Android, Windows PC та PS3 і це доволі непоганий функціонал для універсального геймпаду.
Геймпад 2E C04  у цьому плані займає більш переможну позицію, адже має частину для закріплення смартфонів різної діагоналі екранів і все це робить його ідеальним для смартфону та збільшує його функціонал. У геймпаді є можливість підключитись до ноутбуку, персонального комп’ютера, Sony PlayStation 3, смартфону/планшету з ОС Android чи з ОС iOS, окулярів віртуальної реальності та смарт телевізора. 
Отже, у підключенні зроблено все так, щоб ви витрачали на це мінімум часу і насолоджувались улюбленою грою.

Комплектація геймпада

Комплектація особливо не здивує, адже тут все доволі стандартно: геймпад, ресівер, інструкція і USB кабель для геймпаду. 
У геймпада 2E C04 комплектація, по зрозумілим причинам, більш скромна: геймпад та інструкція.

Висновок

І на останок, хочеться сказати пару слів, щодо нашого поєдинку дротових і бездротових геймпадів. А хочеться сказати, що в залежності від вашого бюджету та кількості пристроїв з якими ви хочете взаємодіяти і потрібно обирати ваш геймпад. Хоча вподобання дизайну геймпадів теж ніхто не відміняв.


Також ми з вами переконались, що геймпад 2Е - це такий собі універсальний девайс, який вказує, що ти затятий геймер та за допомогою якого ти можеш зіграти в улюблену гру з будь-яким пристроєм, тому обирайте за вашим смаком!

 

Menu
Products catalog
Products catalog