Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Karcher FC 5 Premium (white):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип вертикальний
Тип прибирання сухе
влажный полотер
Споживана потужність 460 Вт
Тип пилозбірника пластиковий контейнер
Обсяг пилозбірника 0.2 л
Живлення мережа /220/240 В
Габарити ( ВxШxГ ) 1220 x 320 x 270 мм см
Вага 4.6 кг
Основні
Тип вертикальний
Тип прибирання сухе
влажный полотер
Споживана потужність 460 Вт
Система фільтрації
Тип пилозбірника пластиковий контейнер
Обсяг пилозбірника 0.2 л
Особливості
Додатково використовує до 85% менше води
Комплектація Система з двох баків
пара роликів для очищення (жовтий)
пара роликів для очищення (сірий)
Фізичні
Живлення мережа /220/240 В
Довжина мережевого шнура 7 м
Габарити ( ВxШxГ ) 1220 x 320 x 270 мм см
Колір білий
Вага 4.6 кг
Гарантія
Гарантія 2 роки
Параметри упаковки
Ширина 750 мм
Висота 320 мм
Довжина 270 мм
Вага 6.86 кг
Об'єм 0.0648 м3
Підлогомийна машина для дому FC 5 Premium - це унікальний апарат дял вологого прибирання, який нарешті дозволяє об'єднати два процеси - прибирання пилососом і миття підлоги - в один. У комплект входять два набори роликів і миючий засіб.
немає в наявності
Підлогомийна машина для дому Karcher FC 5 Premium - це унікальний апарат, який нарешті дозволить Вам об'єднати два процеси - прибирання пилососом і миття підлоги - в один. FC 5 Premium миє поверхню обертовими роликами, які автоматично змочуються, і в той же час всмоктує брудну воду разом з дрібним сміттям. Версія Premium включає в себе запасну пару роликів і зразок миючого засобу (30 мл). Крім того, FC 5 використовує до 85% менше води в порівнянні з традиційними способами вологого прибирання і дає набагато кращу продуктивність очищення. FC 5 може бути використаний на будь-якому твердому покритті підлоги з дерева, каменю або пластику.

Подовження терміну гарантійного обслуговування

При реєстрації апарату, що має гарантійний термін 12 місяців, на сайті www.karcher.ua покупець отримує сертифікат, що дає право на додатковий строк гарантійного обслуговування.

Увага! Продовження гарантії можливе тільки для фізичних осіб. Якщо апарат був придбаний юридичною особою, гарантія становить 1 рік без можливості продовження гарантійного терміну.

Техніка Стандартная
гарантія
Додаткова
гарантія*
1 Побутові насоси 1 рік + 4 роки
2 Мінімийки класу К5; Пилососи DS 6.000 Mediclean, DS 6 Premium; Господарські пилососи WD 1 рік + 4 роки
2 Мінімийки з водяним охолодженням двигуна 1 рік + 2 роки
3 Всі апарати побутового направлення 1 рік + 1 рік
4 Апарати серії Classic професійного направлення 1 рік + 1 рік
5 Прасувальна дошка, парова праска** 1 рік*** -
7 Аксесуари (включая садові аксесуари, полив, шланги) 1 рік*** -
8 Літій-іонні акумулятори та зарядні пристрої 2 года*** -

* при умові реєстрації на сайті ** при покупці, як окремий аксесуар *** без окремого гарантійного талона, при наявності чека, без права подовження гарантії

 

Революція у прибиранні. Kärcher FC5 Premium

Альфред Керхер у 23-річному віці став до роботи у представництві підприємства свого батька, що згодом перетворилося на проектно-конструкторське бюро. У 1950 році молодий інженер здійснив прорив у сфері технологій чищення, розробивши перший у Європі апарат високого тиску з підігрівом води.

Досі концерн Kärcher є сімейним підприємством, що продовжує працювати над створенням приладів, аби полегшити життя користувача, зробити його більш комфортним і заощадити час. Лінійку Kärcher поповнено новою підлогомийною машиною для дому FC5 Premium — універсальним апаратом, що одночасно може збирати дрібне сухе сміття та робити вологе прибирання.

Особливості та переваги

Основними перевагами нової моделі є ергономічний дизайн, невелика вага та широкі функціональні можливості. Прилад FC5 Premium обладнано м’якими роликами з мікроволокнами, що легко знімати та міняти. У стильному корпусі на міцній металевій штанзі розташовано електродвигун, знімний бачок для чистої води та мийного засобу і бачок для збирання сміття. Пластикові контейнери можна легко наповнити та помити під проточною водою. Апарат є доволі економним — одного контейнера води вистачає для прибирання приміщення площею до 60 м2. Через низький залишок вологи на підлозі після прибирання вона висихає менше ніж за 2 хв.

Завдяки роликам, що обертаються, FC5 Premium самостійно рухається вперед — потрібно лише направляти його, не докладаючи при цьому особливих зусиль. Гнучкий шарнір робить апарат маневреним, тому він легко та безперешкодно очищає вузькі та кутові ділянки у приміщеннях, наприклад, у санвузлах, а також під столами, ліжками та м’якими меблями.

У пристрою є електричний кабель завдовжки 7 м, чого цілком достатньо, щоб здійснювати прибирання в просторому приміщенні, не змінюючи розетки. Після прибирання кабель компактно скручується і зберігається в секції під рукояткою. Щоб робочі ролики швидко не зношувалися, після прибирання, бажано, помістити апарат на паркувальну станцію.

Легке обслуговування

Роликові щітки автоматично змочуються водою, яка надходить з бака для чистої води. За необхідності ролики можна замінити. Після використання їх достатньо випрати в пральній машині за температури до 60оС.

Наповнювати резервуар чистою водою можна з-під крана. Зняття бачка та злиття брудної води — абсолютно гігієнічне, адже виключає контакт із брудом. Можна використовувати на усіх видах підлогового покриття — паркеті, ламінаті, пробці, камені, лінолеумі, ПВХ тощо.

Підлогомийна машина для дому Kärcher FC5 Premium — це надійний помічник, який економить час, не знижуючи якості прибирання, і легко впорається з усіма поставленими перед нею завданнями.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Потужність 460 Вт
  • Об’єм пилозбірника 0,2 л
  • Довжина кабелю 7 м
  • Розміри (в×ш×г) 1 220 × 320 × 270 мм
  • Колір білий
  • Вага 4,6 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів