Технічні характеристики Candy CSC8DG-S:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип сушки конденсаційна
Розмір повнорозмірна
Завантаження 8 кг
Обсяг барабана 115 л
Клас енергоспоживання B
Форма дверцята кругла зі склом
Таймер відстрочки старту до 24 год
Кількість програм сушіння 15 +1
Дисплей цифровий
Рівень шуму 69 дБ
Габарити ( ВxШxГ ) 85x59.6x58.5 см
Основні
Тип сушки конденсаційна
Розмір повнорозмірна
Завантаження 8 кг
Обсяг барабана 115 л
Клас енергоспоживання B
Форма дверцята кругла зі склом
Функціональні особливості
Таймер відстрочки старту до 24 год
Кількість програм сушіння 15 +1
Програми Woolmark
Додатково
Дисплей цифровий
Додатково Регульовані ніжки
Датчик вологості
Індикатор завершення циклу
Фізичні
Річне споживання електроенергії 561 кВт*г
Матеріал барабана оцинкований
Рівень шуму 69 дБ
Габарити ( ВxШxГ ) 85x59.6x58.5 см
Вага 33.7 кг
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 640 мм
Висота 860 мм
Довжина 610 мм
Вага 35.20 кг
Об'єм 0.3357 м3
Тип сушіння: конденсаційна; Завантаження: 8 кг; Розмір: повнорозмірна; Об'єм барабана: 115 л; Клас енергоспоживання: B; Форма дверцят: кругла зі склом; Кількість програм сушіння: 15; Рівень шуму: 69 дБ; Габарити (ВхШхГ): 85x59.6x58.5;
немає в наявності
Розумні сушарки Candy

Candy – один із лідерів із виготовлення побутової техніки, яка є високоефективною за технічними характеристиками та вирізняється дбайливим ставленням до довкілля.

Початок історії Candy поклав Еден Фумагалі, власник механічної майстерні Officine Meccaniche у Монце, який разом із трьома синами створив у 1945 році першу пральну машину «Модель 50», яку наступного року вже було презентовано на Міланському ярмарку.

Нову лінійку побутової техніки, керованої через Simply-Fi, який розроблено Candy, створено для того, щоби полегшити життя користувачів. Інноваційний додаток дає змогу керувати приладом із будь-якої точки, зберігаючи час на інші корисні та улюблені речі.

Керувати пристроєм можна за допомогою смартфона або планшета завдяки протоколам Wi-Fi і NFC. Користувач завжди буде в курсі статусу побутової техніки, зможе віддалено давати команди, а також отримувати корисні рекомендації щодо її використання (за винятком варильних поверхонь).

Інноваційний помічник

З-поміж пристроїв, якими можна керувати з допомогою Simply-Fi, – сушарки серії Bianca. Вони інтуїтивно зрозумілі у використанні, адаптуються до звичок користувачів і доповнюють інтер’єр оселі стильним італійським дизайном.

Сушіння вовни без ризику

Сушарки сертифіковано Woolmark Apparel Care (аналог «мішленівського» гіда, що обирає пристрої, «дружні» до вовняних виробів) і відтепер можна не хвилюватися про ризик псування або деформації речей із вовни й делікатних тканин. Завдяки спеціальним рухам барабана та точному температурному контролю сушарка «знає», як їх висушити без розпушування й псування.

Клас енергоспоживання А++

Нагрівання сушарок серії Bianca здійсню­ється за допомогою теплового насоса Heat Pump System, що забезпечує надзвичайно низьке споживання електроенергії. Це можливо завдяки замкненому робочому контуру, що дає змогу уникнути розсіювання тепла під час роботи з меншими температурами. Завдяки цьому сушарку можна одночасно використовувати з пральною машиною або іншими пристроями.

Запатентована технологія EasyCase

Сушильну машину Candy з технологією EasyCase обладнано унікальним аксесуаром – знімним контейнером ергономічної форми, розташованим на люці. У ньому збирається конденсат, що утворився під час циклу сушіння. Дистильовану у такий спосіб воду можна частково використати і з іншою метою, наприклад, залити до резервуару праски чи полити кімнатні рослини.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів