Our Generation Лялька Різ (46 см)

код товару: BD31044Z
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Our Generation Лялька Різ (46 см):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Лялька
Вікова група від 3-х років
Матеріал вініл
м'ягконабивне
Висота 46 см
Основні
Тип Лялька
Вікова група від 3-х років
Кількість предметів 19 шт
Додатково
Елементи живлення відсутні
Особливості рухливі руки і ноги
Фізичні
Матеріал вініл
м'ягконабивне
Висота 46 см
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 320 мм
Висота 510 мм
Довжина 130 мм
Вага 1.43 кг
Об'єм 0.0212 м3
Подорожі завжди надихають та прикрашають життя яскравими фарбами. Симпатична лялька Різ, із оригінальної колекції Our Generation, обожнює досліджувати та відкривати для себе нові міста та країни. У наборі з лялькою 2 абсолютно різних образи, аби у будь-якій ситуації лялька почувала себе комфортно: сукня, яскравий жовтий шарф та туфлі, зручні кросівки, штани, футболка, сумка, фотоапарат, паспорт та квитки. Увесь одяг виготовлений з якісного текстилю та є абсолютно безпечним для малюка. Різ чудово доповнить колекцію іграшок від Our Generation, а також відмінно поєднається з наборами аксесуарів бренда. Рекомендований вік: 3+.
немає в наявності
Особливості ляльок Our Generation

Ляльки Our Generation виготовлені з якісного вінілу та мають м’яке наповнення. Однією з особливостей ляльок є реалістичні пропорції, наче справжньої дитини, адже бренд Our Generation відійшов від класичних ідеальних форм ляльок Barbie.

Нова історія Our Generation

Уже понад 120 років сімейна канадська компанія Battat виготовляє неймовірні ляльки Our Generation і запрошує дітей у захопливий світ гри. Кожна 46-сантиметрова лялька унікальна — має свою історію, зовнішність, характер, уподобання й звички.

Лялька Різ

Код товару: BD31044Z

Різ подобається подорожувати і відкривати нові міста й країни. Кожна лялька має неповторний вигляд і дизайнерський одяг з аксесуарами. Безліч варіантів додають більше можливостей для цікавої гри. Крім того, уся лінійка одягу підходить для всіх ляльок 46 см.

Балерина Валенсія

BD31108Z

Валенсія обожнює балет і вважає його своїм покликанням

Лялька Хоуп

BD31085Z

Хоуп має тонкий смак і вишукані манери, адже вона — справжня леді

Фургон із морозивом

Код товару: BD37252Z

Неймовірний фургон стане чудовим подарунком і доповненням у колекцію іграшок й аксесуарів канадського виробника. Яскравий фургончик ніжно-блакитного кольору містить всередині безліч предметів: посуд, формочки для солодощів, морозиво й різноманітні смаколики, спеціальне приладдя для виготовлення морозива, меблі, гроші та багато іншого.

Набір одягу для ляльок

«Куртка зі спідницею»

BD30117Z

«Куртка твідова із сукнею»

BD30051Z

«Ретрошик»

BD60009Z

Лялька Аня з прикрасами

Код товару: BD31052Z

Симпатичні ляльки Аліана та Аня обожнюють прикраси. У них їх купа: намиста, сережки, декоровані шпильки для волосся й зручний органайзер для зберігання. Дитина зможе створювати не тільки оригінальні зачіски, але й цікаві образи для своєї маленької подружки. Аксесуари та аутфіти — невід’ємні елементи життя Our Generation. Вони допомагають відтворити цікаву гру й доповнюють життя ляльок.

Модний колорист Емі

Код товару: BD31084Z

Модниця Емі просто обожнює експериментувати з образами. Змінювати відтінки волосся їй допомагає кольорова крейда, яка є в комплекті з лялькою. Крейда легка у використанні, надає яскравий відтінок і без проблем змивається. Прикраси й різноманітні аксесуари — важлива частина beauty-арсеналу кожної дівчинки.

Пляжний будинок

Код товару: BD37860Z

Це справжній райський куточок! Грати з лялькою буде ще цікавіше не тільки вдома, а й надворі. Дитина може влаштовувати pool-party для улюблених ляльок, фантазуючи і вигадуючи власні сюжети гри.

Шкільна кімната

Код товару: BD37330Z

Маленька школа з усім необхідним, а також 92 аксесуарами, з-поміж яких: біла дошка, яка світиться в темряві; справжня грифельна дошка для оголошень; ластик; крейда; будильник; дзвінок; годинник і багато іншого.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів