Our Generation Набір одягу для ляльок Deluxe - Ретро Шик

код товару: BD60009Z
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Our Generation Набір одягу для ляльок Deluxe - Ретро Шик:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип одяг для ляльок
Вид набір одягу
Кількість предметів 8 шт
Живлення батарейки не потрібні
Рекомендований вік 3+
Основні
Тип одяг для ляльок
Вид набір одягу
Кількість предметів 8 шт
Живлення батарейки не потрібні
Рекомендований вік 3+
Комплектація гаманець/сумочка
1 пара взуття
сукня
рукавиці
1 намисто
1 накидка
Додатково
Додатково лялька в комплект не входить
Матеріал текстиль
Розмір 22 х 12 х 4 см упаковка
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 250 мм
Висота 350 мм
Довжина 50 мм
Вага 0.24 кг
Об'єм 0.0044 м3
Простота та вишуканість водночас – одна із особливостей ретро-стилю. Набір одягу, стилізованого під часи запального бугі-вугі, створить надзвичайний образ для вашої улюбленої ляльки-модниці Our Generation. У наборі: червона сукня у білий горошок, елегантні рукавички з метеликами, туфлі, сумка, буси та накидка. Усі речі виготовлені із якісного текстилю та є абсолютно безпечними для дітлахів. Комплект сумісний з будь-якою лялькою Our Generation. Одяг із набору можна комбінувати з іншими аксесуарами із серії одягу від Our Generation. Розмір упаковки: 22 х 12 х 4 см. Рекомендований вік: 3+.
немає в наявності
Нова історія Our Generation

Уже понад 120 років сімейна канадська компанія Battat виготовляє неймовірні ляльки Our Generation і запрошує дітей у захопливий світ гри. Кожна 46-сантиметрова лялька унікальна — має свою історію, зовнішність, характер, уподобання й звички.

Лялька Різ

Код товару: BD31044Z

Різ подобається подорожувати і відкривати нові міста й країни. Кожна лялька має неповторний вигляд і дизайнерський одяг з аксесуарами. Безліч варіантів додають більше можливостей для цікавої гри. Крім того, уся лінійка одягу підходить для всіх ляльок 46 см.

Балерина Валенсія

BD31108Z

Валенсія обожнює балет і вважає його своїм покликанням

Лялька Хоуп

BD31085Z

Хоуп має тонкий смак і вишукані манери, адже вона — справжня леді

Фургон із морозивом

Код товару: BD37252Z

Неймовірний фургон стане чудовим подарунком і доповненням у колекцію іграшок й аксесуарів канадського виробника. Яскравий фургончик ніжно-блакитного кольору містить всередині безліч предметів: посуд, формочки для солодощів, морозиво й різноманітні смаколики, спеціальне приладдя для виготовлення морозива, меблі, гроші та багато іншого.

Набір одягу для ляльок

«Куртка зі спідницею»

BD30117Z

«Куртка твідова із сукнею»

BD30051Z

«Ретрошик»

BD60009Z

Лялька Аня з прикрасами

Код товару: BD31052Z

Симпатичні ляльки Аліана та Аня обожнюють прикраси. У них їх купа: намиста, сережки, декоровані шпильки для волосся й зручний органайзер для зберігання. Дитина зможе створювати не тільки оригінальні зачіски, але й цікаві образи для своєї маленької подружки. Аксесуари та аутфіти — невід’ємні елементи життя Our Generation. Вони допомагають відтворити цікаву гру й доповнюють життя ляльок.

Модний колорист Емі

Код товару: BD31084Z

Модниця Емі просто обожнює експериментувати з образами. Змінювати відтінки волосся їй допомагає кольорова крейда, яка є в комплекті з лялькою. Крейда легка у використанні, надає яскравий відтінок і без проблем змивається. Прикраси й різноманітні аксесуари — важлива частина beauty-арсеналу кожної дівчинки.

Пляжний будинок

Код товару: BD37860Z

Це справжній райський куточок! Грати з лялькою буде ще цікавіше не тільки вдома, а й надворі. Дитина може влаштовувати pool-party для улюблених ляльок, фантазуючи і вигадуючи власні сюжети гри.

Шкільна кімната

Код товару: BD37330Z

Маленька школа з усім необхідним, а також 92 аксесуарами, з-поміж яких: біла дошка, яка світиться в темряві; справжня грифельна дошка для оголошень; ластик; крейда; будильник; дзвінок; годинник і багато іншого.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів