TCL S50 (40DS500)

SKU: 40DS500
Previous
Next
Technical characteristics TCL S50 (40DS500):
Main features
Full list of features
TV Type LED TV
Diagonal Size 40 " (101,6 cм)
Screen resolution Full HD (1920x1080)
Type of matrix VA
SmartTV
Digital tuner DVB-T2 (terrestrial)
DVB-C (cable)
DVB-S2 (satellite)
Number of USB 2 pcs
The weight 6.9 kg з підставкою
Main
TV Type LED TV
Diagonal Size 40 " (101,6 cм)
Screen resolution Full HD (1920x1080)
Type of matrix VA
SmartTV
Smart platform 3.0
Specifications
Bright 280 cd/m2
Energy efficiency class A
TV tuner
Digital tuner DVB-T2 (terrestrial)
DVB-C (cable)
DVB-S2 (satellite)
Ports and connectors
Inputs Component /YPbPr
USB /2.0
LAN
Outputs Headphone output
Optical
Audiooutput
Type HDMI HDMI 1.4
Number of HDMI 3 pcs
Number of USB 2 pcs
CI-Module
Data exchange
Wireless Connection Wi-Fi
Sound
Number of speakers 2
Sound power 32 V (музична потужність), 16 Вт (вихідна потужність (RMS)
Dolby Digital Decoder Dolby Digital Plus
Additionally
Equipment Remote control
Features Film mode
Digital Noise Reduction
Dimming
Physical
Colour black
VESA Wall Mount 100х100
The weight 6.9 kg з підставкою
Dimensions (WxHxD) with Stand 911x575x190 mm
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 130 mm
Height 640 mm
Length 1080 mm
Weight 9.60 kg
Volume 0.0899 m3
Diagonal size: 40 "; Screen resolution: Full HD (1920x1080); Matrix type: VA; SmartTV: exists; Digital tuner: DVB-T2 (terrestrial), DVB-C (cable), DVB-S2 (satellite); Number of USB: 2 pcs;
out of stock
Телевізори TCL S50

Більш багатий, більш персоналізований телевізійний досвід.

Інтерфейс TCL TV +, який є в цій лінійці продуктів, пропонує вам набагато більше, ніж просте цифрове телебачення. Скористайтеся перевагами безлічі інтернет-послуг прямо з вашого зручного дивана! Ви можете легко переглянути відео або контент VOD, який ви переглядали нещодавно. І поки ви вивчаєте контент на Smart TV, у вікні відображається тв програма, що транслюється. Це означає, що ви не пропустите ні секунди вашої улюбленої програми. У вашого телевізора TCL також є інші функції, які полегшують життя. Наприклад, вбудований WiFi, фото, відео та музичний програвач з USB-накопичувача і багато іншого.

Насолоджуйтесь переглядом Full HD, який пропонує в два рази краще роздільну здатність (1920 x 1080 пікселів), ніж стандартні HDTV, для більш чіткого зображення. 

Micro Dimming (мікрозатемнення: відмінний контраст)

Micro Dimming аналізує відео контент в 200 окремих зонах таким чином, щоб налаштовувати яскраві і темні області в незалежному режимі. Ви отримаєте фантастичний досвід перегляду з відмінним контрастом і яскравою якістю зображення. Якість зображення значно поліпшується і гарантує особливе візуальне сприйняття, особливо в темряві.

PPI 400

Індекс продуктивності зображення (PPI) дозволяє оцінювати якість зображення, приймаючи до уваги ключові елементи: роздільну здатність екрана, контрастність, колірну гамму, рух і тип екрану. Серія S50 поєднує в собі передові технології обробки зображення, що дозволяють з легкістю досягти PPI 400.

Dolby Audio забезпечує насичений, чистий і потужний звук у вашому телевізорі

Отримайте максимальну віддачу від свого контенту за допомогою динамічного високоякісного об'ємного звуку Dolby Audio. Незалежно від того, чи дивитеся ви фільми, телевізійні програми, онлайн-відео або концерти, Dolby Audio гарантує якість звуку, що відповідає вашим найвищим очікуванням.  

SMART TV 3.0 для полегшення доступу до контенту, який ви любите

З SMART TV 3.0 легше, ніж будь-коли, насолоджуватися улюбленим контентом, завдяки легкому доступу до найостанніших і найчастіше використовуваних категорій. Додатково, з TV + App Store, ви можете завантажувати свої улюблені програми, фільми високої чіткості, відео та ігри. Netflix і Youtube мають відмінну якість на SMART TV 3.0. З YouTube ви можете бачити те, що дивиться весь світ: від найпопулярніших музичних відеороликів до відеоігор і популярних розважальних програм, новин і багато чого іншого. Підпишіться на вподобані канали, поділіться зі своїми друзями і дивіться на будь-якому пристрої. У телевізорі вже є додатки, які ви любите: Netflix, YouTube і багато інших доступні на вашому TV.

T-Cast: використовуйте свій смартфон для управління і перекладу контенту на телевізор або з нього

T-Cast - унікальний додаток TCL, розроблений для SmartTV. T-Cast дозволяє управляти телевізором за допомогою телефону. Ви також можете транслювати останні фільми і серіали на великому екрані і ділитися своїми фотографіями, відео і музикою на телевізорі. Унікальна функція дозволяє транслювати контент вашого телевізора на телефон або планшет.

Menu
Products catalog
Products catalog