TCL P64 (43DP640)

SKU: 43DP640
Previous
Next
Technical characteristics TCL P64 (43DP640):
Main features
Full list of features
TV Type LED TV /Edge
Diagonal Size 43 " (108 cм)
Screen resolution Ultra HD (3840x2160) /4K
Type of matrix VA
Frequency, Hz 60
SmartTV
Digital tuner DVB-T (terrestrial)
DVB-T2 (terrestrial)
DVB-C (cable)
DVB-S (satellite)
DVB-S2 (satellite)
Number of USB 2 pcs
The weight 7.9 kg з підставкою
Main
TV Type LED TV /Edge
Diagonal Size 43 " (108 cм)
Screen resolution Ultra HD (3840x2160) /4K
Type of matrix VA
Frequency, Hz 60
SmartTV
Specifications
Bright 320 cd/m2
Energy efficiency class A
Image
Color depth 10 bit (8 бит+FRT)
TV tuner
Digital tuner DVB-T (terrestrial)
DVB-T2 (terrestrial)
DVB-C (cable)
DVB-S (satellite)
DVB-S2 (satellite)
Ports and connectors
Inputs Component /YPbPr
USB /2.0
LAN
Expansion slot (CI Slot)
Outputs Headphone output
Type HDMI HDMI 2.0
Number of HDMI 2 pcs
Number of USB 2 pcs
Data exchange
Wireless Connection Wi-Fi
Multimedia
Supported video formats MKV
AVI
MPG
TS
MP4
Supported Audio Formats MP3 /Text subtitles
Sound
Number of speakers 2
Sound power 32 V (музична потужність), 16 Вт (вихідна потужність (RMS)
Dolby Digital Decoder Dolby Digital Plus
Additionally
Equipment Remote control
Features Film mode
Digital Noise Reduction
Dimming
Physical
Colour silver
VESA Wall Mount 200х200
The weight 7.9 kg з підставкою
Dimensions (WxHxD) with Stand 976x610x181 mm
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 130 mm
Height 650 mm
Length 1140 mm
Weight 12.05 kg
Volume 0.0963 m3
Diagonal size: 43 "; Screen resolution: Ultra HD (3840x2160); Matrix type: VA; Scanning Frequency: 60; SmartTV: exists; Digital tuner: DVB-T (terrestrial), DVB-T2 (terrestrial), DVB-C (cable), DVB-S (satellite), DVB-S2 (satellite); Number of USB: 2 pcs;
out of stock
Смарт телевізори TCL: 43DP640, 50DP600, 55DC760

Бажаєте придбати FULL HD/4К Smart телевізор із наявністю цифрового ТВ тюнера та діагоналями понад 43 дюйма від світового бренду із бюджетним цінником? Тоді вам точно буде цікава наступна інформація! Адже це огляд смарт телевізорів від TCL із діагоналями 43, 50 та 55 дюймів.

Зустрічайте 3-х стильних гігантів, що вміють дивувати не тільки своїми технічними характеристиками та приємним дизайном, а і не страшним цінником для вашого гаманця:

• TCL 43DP640

• TCL 50DP600

• TCL 55DC760

Представлені моделі мають дуже  багато спільного, але і мають свої особливості. Отож, для початку, що їх об’єднує.

Неймовірна чіткість зображення

Адже переглядати найкращі шедеври кінематографу чи грати в найновіші ігри з ідеальною деталізацією – легко! Представлені моделі телевізорів TCL отримали LCD-екрани з роздільною здатністю 4K-Ultra HD (3840 x 2160 пікселів), які містять в 4 рази більше пікселів у порівнянні з Full HD екранами. Понад 8 мільйонів пікселів дозволять не упустити жодної деталі і повністю зануритися в те, що відбувається на екрані. Тепер кожен зможете роздивитись зображення в найдрібніших деталях.

Чарівна контрастність

Розробники TCL попрацювали над тим, щоб сцени на їх екранах були максимально реалістичні. Тому, завдяки технології HDR PRO, збільшується контрастність між яскравими і темними областями зображення. Завдяки цьому, чорний колір стане дійсно чорним, а світлі відтінки виглядають ще світліше.

Ідеальне зображення під будь-яким кутом

Щоб збільшити кути огляду і поліпшити яскравість телевізора, виробник використав інноваційну технологію нанесення на екран спеціального поляризаційного покриття. Завдяки йому кожен зможе насолоджуватися гарною картинкою, навіть сидячи в кутку вітальні.

Жодних зайвих дротів

Безліч дротів не прикрашає інтер'єр сучасного житла. Тому для з'єднання з глобальною мережею можна використовувати як LAN роз'єм, так і технологію Wi-Fi.

Якщо про підтримку Wi-Fi - все зрозуміло, то про пульт керування хочеться сказати пару слів, адже він має доволі зручну продовгувату форму та приємні на дотик клавіші. А головна його особливість – окрема клавіша Netflix!

Мультимедійний програвач

Є вбудований мультимедійний програвач, що дозволяє розглядати відео, слухати музику і милуватися фотографіями з зовнішніх носіїв. Мультимедійний програвач підтримує відтворення файлів популярних форматів з USB-флеш-накопичувачів і зовнішніх жорстких дисків.

Підтримка стандарту DVB-Т2

А це означає, що ви зможете безкоштовно дивитися трансльовані канали у високій якості без покупки додаткових ресиверів. Просто підключіть телевізор до антени і оцініть ефірне телебачення на принципово новому якісному рівні.

А тепер декілька слів про їх відмінності та особливості кожної моделі.

Яскравість екрана

Щодо цього показника, то тут все дуже очевидно, адже найнижча яскравість  - у найменшій моделі. Отож, 290 кд/м2 для 43-дюймової моделі, 320 кд/м2 для 50-дюймової моделі та 410 кд/м2 для 55-дюймової моделі.

Звук

У  всіх трьох моделях високоякісну картинку доповнює потужне та чисте звучання 2-х вбудованих динаміків, які підтримують широкий частотний діапазон. Використана технологія Dolby Audio забезпечує якісний звук при перегляді фільмів, ефірного мовлення, онлайн-відео і концертів. Музична потужність становить 32 Вт, а вихідна - 16 Вт. Що стосується найстаршої моделі, то тут все ще краще. Адже тут вбудована висококласна аудіо система JBL. Тому вихідна потужність становить 30 Вт.

Кількість портів

Кількість портів відрізняється в залежності від моделей. Так, найменша має 2 HDMI, а інші дві - по 3 порти HDMI. Проте, кількість інших портів однакова: 2 USB порти, 1 вихід для навушників.

Дизайн 

Дизайн всіх трьох телевізорів доволі схожий, адже всі вони отримали стильний металевий корпус на витончених кутових ніжках, які надають конструкції легкості та надійності. Найбільша моделі має ультра тонкий профіль у 7,9 мм. 

Отож, про телевізори TCL можна сказати, що, завдяки витонченому і лаконічному дизайну, вони чудово впишуться в інтер'єр і стануть гідною прикрасою сучасної вітальні.

І на останок додам, що коли чуєш, що це смарт телевізор від TCL, то складається доволі упереджена думка щодо його якості. Та покористувавшись всіма трьома моделями та ознайомившись з їх характеристиками, розумієш, що кращого телевізора за такі гроші – не знайдеш. Адже його аналоги за характеристиками з відомими логотипами будуть коштувати дорожче, а ноунейм бренди плюс-мінус на цьому рівні. 

Та я хочу нагадати, що TCL вже не перший рік відомий на ринку телевізорів і входить у ТОП-3 продажів телевізорів.

Щодо представлених моделей, то кожен їх дюйм вартий щоб за нього доплачувати і тільки вам вирішувати, яка діагональ вам більше підходить. Звичайно, чим більше картинка, тим більше відчуття реалістичності. Але потрібно не забувати і про параметри квартири, де ви буде його розміщувати і як його дивитись.

У будь-якому разі, купуючи смарт телевізори, ви вкладаєте кошти у свій комфорт та враження, які будете отримувати при його перегляді. Отож, побільше вам яскравих емоцій!

Menu
Products catalog
Products catalog