Попереднє
Наступне
Технічні характеристики TCL 50DP600:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип телевізора LED телевізор /Edge-LED
Розмір діагоналі 50 " (125,7 cм)
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160) /4K
Тип матриці VA
Частота розгортки, Гц 60
SmartTV
Цифровой тюнер DVB-T (ефірне)
DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S (супутникове)
DVB-S2 (супутникове)
Кількість USB 2 шт
Вага 11.5 кг з підставкою
Основні
Тип телевізора LED телевізор /Edge-LED
Розмір діагоналі 50 " (125,7 cм)
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160) /4K
Тип матриці VA
Частота розгортки, Гц 60
SmartTV
Smart платформа 3.0
Технічні
Яскравість екрану 300 кд/м2
Клас енергоефективності A+
Зображення
Глибина кольору 10 біт (8 біт+FRT)
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T (ефірне)
DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S (супутникове)
DVB-S2 (супутникове)
Порти і роз'єми
Входи Компонентний
USB /2.0
LAN
Виходи Вихід на навушники
Кількість HDMI 3 шт
Кількість USB 2 шт
CI-модуль
Обмін даними
Бездротове підключення Wi-Fi
Мультимедіа
Формати відео MKV
AVI
MPG
BMP
TS
MP4
MP3
PNG
WebM
JPG
Звук
Кількість динаміків 2
Потужність звуку 16 Вт RMS (32 Вт муз.потужність)
Декодер Dolby Digital Dolby Digital Plus
Додатково
Комплектація Пульт ДК
Особливості Film mode
Digital Noise Reduction
Фізичні
Колір чорний
Настінне кріплення VESA 200х200
Вага 11.5 кг з підставкою
Габарити (ШхВхГ) з підставкою 1131 x 716 x 221 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Висота 760 мм
Довжина 1270 мм
Вага 13.94 кг
Об'єм 0.1351 м3
Телевізор бренда TCL – поєднання витонченого дизайну, високої якості та широкого різноманіття функцій. Модель 50DP660 – LED телевізор класу А+, з підтримкою технології Smart TV. Екран діагоналлю 50" (3840x2160) дозволить вам насолоджуватися улюбленими фільмами у високій якості. Телевізори TCL входять у рейтинг «20 кращих світових ТВ-брендів».
немає в наявності
Особливості моделі

Два динаміки і функція Dolby Digital Plus доповнять чітке зображення об’ємним звуком, потужністю до 16Вт. Окрім того, модель підтримує бездротове підключення Wi-Fi. Телевізор обладнаний 3-ма цифровими тюнерами: DVB-T2 (ефірний), DVB-C (кабельний), DVB-S2 (супутниковий). Модель має декілька портів: 2 USB (2.0), LAN, 3 HDMI (2.0). Вага з підставкою: 9,6 кг, а габарити з підставкою (ШхВхГ): 1131 x 716 x 221 мм.

Смарт телевізори TCL: 43DP640, 50DP600, 55DC760

Бажаєте придбати FULL HD/4К Smart телевізор із наявністю цифрового ТВ тюнера та діагоналями понад 43 дюйма від світового бренду із бюджетним цінником? Тоді вам точно буде цікава наступна інформація! Адже це огляд смарт телевізорів від TCL із діагоналями 43, 50 та 55 дюймів.

Зустрічайте 3-х стильних гігантів, що вміють дивувати не тільки своїми технічними характеристиками та приємним дизайном, а і не страшним цінником для вашого гаманця:

• TCL 43DP640

• TCL 50DP600

• TCL 55DC760

Представлені моделі мають дуже  багато спільного, але і мають свої особливості. Отож, для початку, що їх об’єднує.

Неймовірна чіткість зображення

Адже переглядати найкращі шедеври кінематографу чи грати в найновіші ігри з ідеальною деталізацією – легко! Представлені моделі телевізорів TCL отримали LCD-екрани з роздільною здатністю 4K-Ultra HD (3840 x 2160 пікселів), які містять в 4 рази більше пікселів у порівнянні з Full HD екранами. Понад 8 мільйонів пікселів дозволять не упустити жодної деталі і повністю зануритися в те, що відбувається на екрані. Тепер кожен зможете роздивитись зображення в найдрібніших деталях.

Чарівна контрастність

Розробники TCL попрацювали над тим, щоб сцени на їх екранах були максимально реалістичні. Тому, завдяки технології HDR PRO, збільшується контрастність між яскравими і темними областями зображення. Завдяки цьому, чорний колір стане дійсно чорним, а світлі відтінки виглядають ще світліше.

Ідеальне зображення під будь-яким кутом

Щоб збільшити кути огляду і поліпшити яскравість телевізора, виробник використав інноваційну технологію нанесення на екран спеціального поляризаційного покриття. Завдяки йому кожен зможе насолоджуватися гарною картинкою, навіть сидячи в кутку вітальні.

Жодних зайвих дротів

Безліч дротів не прикрашає інтер'єр сучасного житла. Тому для з'єднання з глобальною мережею можна використовувати як LAN роз'єм, так і технологію Wi-Fi.

Якщо про підтримку Wi-Fi - все зрозуміло, то про пульт керування хочеться сказати пару слів, адже він має доволі зручну продовгувату форму та приємні на дотик клавіші. А головна його особливість – окрема клавіша Netflix!

Мультимедійний програвач

Є вбудований мультимедійний програвач, що дозволяє розглядати відео, слухати музику і милуватися фотографіями з зовнішніх носіїв. Мультимедійний програвач підтримує відтворення файлів популярних форматів з USB-флеш-накопичувачів і зовнішніх жорстких дисків.

Підтримка стандарту DVB-Т2

А це означає, що ви зможете безкоштовно дивитися трансльовані канали у високій якості без покупки додаткових ресиверів. Просто підключіть телевізор до антени і оцініть ефірне телебачення на принципово новому якісному рівні.

А тепер декілька слів про їх відмінності та особливості кожної моделі.

Яскравість екрана

Щодо цього показника, то тут все дуже очевидно, адже найнижча яскравість  - у найменшій моделі. Отож, 290 кд/м2 для 43-дюймової моделі, 320 кд/м2 для 50-дюймової моделі та 410 кд/м2 для 55-дюймової моделі.

Звук

У  всіх трьох моделях високоякісну картинку доповнює потужне та чисте звучання 2-х вбудованих динаміків, які підтримують широкий частотний діапазон. Використана технологія Dolby Audio забезпечує якісний звук при перегляді фільмів, ефірного мовлення, онлайн-відео і концертів. Музична потужність становить 32 Вт, а вихідна - 16 Вт. Що стосується найстаршої моделі, то тут все ще краще. Адже тут вбудована висококласна аудіо система JBL. Тому вихідна потужність становить 30 Вт.

Кількість портів

Кількість портів відрізняється в залежності від моделей. Так, найменша має 2 HDMI, а інші дві - по 3 порти HDMI. Проте, кількість інших портів однакова: 2 USB порти, 1 вихід для навушників.

Дизайн 

Дизайн всіх трьох телевізорів доволі схожий, адже всі вони отримали стильний металевий корпус на витончених кутових ніжках, які надають конструкції легкості та надійності. Найбільша моделі має ультра тонкий профіль у 7,9 мм. 

Отож, про телевізори TCL можна сказати, що, завдяки витонченому і лаконічному дизайну, вони чудово впишуться в інтер'єр і стануть гідною прикрасою сучасної вітальні.

І на останок додам, що коли чуєш, що це смарт телевізор від TCL, то складається доволі упереджена думка щодо його якості. Та покористувавшись всіма трьома моделями та ознайомившись з їх характеристиками, розумієш, що кращого телевізора за такі гроші – не знайдеш. Адже його аналоги за характеристиками з відомими логотипами будуть коштувати дорожче, а ноунейм бренди плюс-мінус на цьому рівні. 

Та я хочу нагадати, що TCL вже не перший рік відомий на ринку телевізорів і входить у ТОП-3 продажів телевізорів.

Щодо представлених моделей, то кожен їх дюйм вартий щоб за нього доплачувати і тільки вам вирішувати, яка діагональ вам більше підходить. Звичайно, чим більше картинка, тим більше відчуття реалістичності. Але потрібно не забувати і про параметри квартири, де ви буде його розміщувати і як його дивитись.

У будь-якому разі, купуючи смарт телевізори, ви вкладаєте кошти у свій комфорт та враження, які будете отримувати при його перегляді. Отож, побільше вам яскравих емоцій!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів