Marvel Человек-паук [Blu-Ray диск]

код товару: 9740711
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Marvel Человек-паук [Blu-Ray диск]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
RPG
Видавець Sony Interactive Entertainment
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
RPG
Розробник Insomniac Games
Видавець Sony Interactive Entertainment
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Вікові обмеження від 16 років
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Висота 170 мм
Довжина 20 мм
Вага 0.10 кг
Об'єм 0.0004 м3
Стати Великим Світи Пітера Паркера і Людини-Павука зливаються воєдино, коли над Нью-Йорком   нависає чергова небезпека в особі нового лиходія. Щоб врятувати місто і тих, кого він любить, Людина-Павук повинен стати ЩЕ КРАЩЕ.
немає в наявності
Людина-павук повертається

Пригодницький екшн Marvel’s Spider-Man студії Insomniac Games, що ексклюзивно випущено для консолі PlayStation 4, став найшвидше продаваною грою в історії цього покоління приставок: лише за перший вікенд збори становили близько $198 млн! А за попереднім замовленням випущено мільйон дисків, що також є рекордом для Sony. Протягом 25 років було створено понад 20 ігор про Людину-павука на різноманітних платформах. Усі вони мали свої переваги та недоліки, але ще ніколи планку у відеоіграх не було піднято настільки високо.

Нова історія супергероя

Сюжет новітньої гри створено за коміксами, однак він відхиляється від них. Події розгортаються у Нью-Йорку і розповідають нову історію про улюбленого супергероя з небаченими здібностями, завдяки яким він пересувається по стінах, стрибає на великі відстані тощо. Свої суперздібності — спритність, «павуче чуття», а також властивість триматися на вертикальних поверхнях — він отримав через укус павука. Цього разу Insomniac Games вирішила не показувати становлення супергероя, і тому Пітер постає 23-річним молодиком, що майже 8 років патрулює вулиці Нью-Йорка. Він майстерно володіє незвичайними силами та досягнув певних успіхів у боротьбі зі злочинністю.

Гра, як дехто очікував, розпочинається не з якогось вражаючого поєдинку чи стрибка з хмарочоса, а з побутових дрібниць — хліба в тостері та несплаченого рахунка.

Битва буде вражаючою

Як належить супергерою Людина-павук має як друзів, так і ворогів. У грі зустрічаються усі вороги, з якими Людина-павук боровся протягом своєї історії. Ключовий момент настає, коли різні злочинці вириваються за межі плаваючої в’язниці Raft, і герою доведеться впоратися з Носорогом, Скорпіоном, Стерв’ятником, Електро, Містером Негативом і ще одним ворогом, що отримали від авторів гри оновлені та ще міцніші костюми. Хоча Спайді і дужий, найчастіше він натикатиметься на супротивників, що більші та сильніші за нього. Павучок використовуватиме усі можливі акробатичні рухи, щоб уникнути ударів ворогів, ніколи не чіпляючись павутиною за повітря.

Шосте відчуття — павуче чуття

Акробатичні трюки, польоти на павутинні містом і надлюдська сила — у гравців є можливість з першої хвилини стати не початківцем, а спритним супергероєм! Причому сили протягом гри не забиратимуть. Усі здібності поділено на чотири види: ближній бій, метання павутини, використання оточення, гаджети. Людина-павук може перескакувати через ворогів, відштовхуватися від стін, чіпляти супротивників до стелі за допомогою павутиння або кидати в них предметами на кшталт каналізаційних решіток. За ступенем проходження його бойова система, яка потребує певного звикання, стає різноманітнішою. Наявне навіть павуче чуття, якщо ворог не в полі зору гравець отримає своєрідний сигнал, коли супротивник намагається атакувати.

Головне, аби костюмчик сидів

За свою історію герой, що літає на павутинні, приміряв багато різних костюмів. Деякі були варіаціями стандартного, а інші — абсолютно нові. Цього разу у розпорядженні супергероя 27 різних костюмів, кожен із яких має певні бонуси та відкриває спеціальні навички (наприклад, створення звукової хвилі, що розкидає супротивників, чи голографічні копії самого себе, які заплутують ворогів), що назавжди потрапляють до діапазону рухів Паркера. Крім того, костюми можна модифікувати.

Місто у всій красі

Нью-Йорк у грі — це просто декорація, однак детальна та красива, адже пропрацьовано кожне подвір’я та дах. Життя у місті, що постійно змінюється, вирує: люди поспішають у справах, лаються телефоном, перебігають дорогу, купують хот-доги. Це ілюзія, яку може зламати лише гравець. Всього в грі дев’ять районів: Фінансовий квартал, Чайна-таун, Гринвіч, Пекельна кухня, Мідтаун, Верхній Вест-Сайд, Центральний парк, Верхній Іст-Сайд, Гарлем. У кожному з районів потрібно попередити 20 злочинів.

Крім того, у кожному районі є кілька веж. Це контрольні точки, за допомогою яких можна розвіяти туман війни для їхньої активації необхідно розв’язати відповідну головоломку, що відкриває частину карти, сайд-місії, челенджі, колекційні предмети та «аванпости». А на фоні знаменитих краєвидів Великого Яблука можна зробити селфі Людини-павука.

Новий рівень

Аби поринути у світ Людини-павука максимально, Marvel’s Spider-Man виходить у кількох комплектаціях із тематичною консоллю та PS4 Pro з жорстким диском на 1 ТБ кольору «Неймовірний червоний». Розширене цифрове видання дасть можливість розблокувати багато здібностей вже на початку гри, а також спробувати бонусні сюжетні глави-доповнення «Місто, яке ніколи не спить». Гра виходить на новий рівень.

Marvel’s Spider-Man в усьому дотримується балансу, тому обов’язково буде до вподоби кожному шанувальнику Людини-павука, супергеройських ігор та ігор загалом.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів