LittleBigPlanet 3 [Blu-Ray диск] (PS4)

код товару: 9424871
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LittleBigPlanet 3 [Blu-Ray диск] (PS4):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Adventure
Arcade
Kids
Видавець Sony Interactive Entertainment
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Adventure
Arcade
Kids
Розробник Sumo Digital
Видавець Sony Interactive Entertainment
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Вікові обмеження від 7 років
Особливості
Кооперативна гра
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 130 мм
Довжина 10 мм
Вага 0.08 кг
Об'єм 0.0002 м3
Уява поспішає на допомогу! Розпаліть вогонь своєї фантазії і вирушайте разом з Секбоем® і його чудовими новими друзями назустріч пригодам. Вам належить врятувати планету Бредум - сущий рай для творців, якому загрожує підступний і шкідливий Ньютон. • Користуйтеся унікальними здібностями Секбоя, Оддсока, Тоггла і Свупа. • Пускайте уяву у вільний політ і створюйте власні пригоди. • Влаштовуйте трансляції на весь світ одним натисканням кнопки SHARE.
немає в наявності
PlayStation ігри для дітлахів

Каталог ігор розширюється, тож все більше зручностей і можливостей пристати на періодичне поповнення власної бібліотеки та не забути про найменших гравців. Більшість крутих «АА» релізів мають рейтинги 16+ і 18+. Втім, якщо купуєте PlayStation саме для дитини, то не турбуйтеся – дітям буде з чого обрати. Пропонуємо добірку кращих ігор для дітей з асортименту ERC. Попереджаємо, що це не рейтинг – ігри розташовано у довільному порядку, адже у кожного поціновувача свої фаворити.

Little Big Planet 3

Код товару: 9424871

Чудовий платформер, де можна грати за смішних героїв: Сакбоя та його друзів. Здається, що ці герої зробила власноруч дитина з ниток і шматочків тканини, але всі вони дуже милі. Для того, щоб пройти кожен рівень, потрібно розгадувати загадки-пазли, думати творчо і долати перешкоди. Зрештою гравець має перемогти зло і врятувати цей смішний і чудовий світ. У всіх героїв унікальні можливості, наприклад, змінювати розмір чи вагу, літати, швидко бігати, – і усяка з них – ключ до розгадки чергового цікавого пазла на кожному рівні.

Knowledge-Power

Код товару: 9948964

Це неймовірно захоплива гра для всієї родини. На відміну від багатьох інших ігор для керування потрібен смартфон із завантаженим додатком. Грати може до шести людей одночасно.

Можна грати за смішних і різноманітних персонажів: космонавта, людину в костюмі хот-дога, науковця та інших. Гра нагадує телевізійні вікторини, де потрібно відповідати на запитання.

Найвеселіше – це можливість перешкоджати відповідати іншим, що дуже сильно урівнює шанси. Перемагає не завжди той, хто розумніший за всіх, але зрештою переможцями виходять усі, адже позитивні емоції гарантовано.

Ratchet Clank

Код товару: 9426578

Ця гра є також римейком однойменної гри 2002 року. Граєте за ломбакса (вигадана тваринка, що схожа на лисицю) на ім’я Ретчет. Помічником і супутником буде робот Кланк. Гравець досліджує чарівні космічні світи, рятує одну планету за іншою, б’ється з ворогами за допомогою різноманітної зброї. Від деяких типів зброї діти будуть просто в захваті: один із типів бластерів викидає диско-кулю, що змушує ворогів смішно танцювати і не дає їм атакувати.

Minecraft

Код товару: 9440611

Гра-феномен, у світі було продано понад 154 млн копій, і кожен місяць у цю гру грає щонайменше 91 млн геймерів. Ця гра дає майже необмежені можливості для створення чогось нового. Гра-конструктор, де можна створити свій світ, свою гру і свої правила. Все обмежується лише фантазією гравця. Гра доступна на багатьох платформах. Втім, гра на PS4 має свої переваги: стабільний мультиплеєр без затримок і провисань, система трофеїв, простота у разі гри вдвох на розділеному екрані.

FIFA 19

Код товару: 8121911

Звичайно, це не дитяча гра, це швидше гра для всіх. Фанатам футболу ця франшиза обов’язково сподобається. Якщо у попередніх версіях гри серед українських клубів був тільки «Шахтар», то починаючи з цього року є можливість грати за «Динамо Київ» на столичному НСК «Олімпійський». Також у цій версії футбольного симулятора є можливість пограти у двох основних клубних турнірах – Лізі чемпіонів і Лізі Європи. EA відвоювали це право у головного конкурента – PES Konami.

LEGO DC Super-Villains

Код товару: 2216869

Весела, проста і захоплююча. Саме такі аналогії виникають, коли мова йде про серію ігор LEGO. Супер-злодії – найновіша гра з всесвіту LEGO. Буде можливість пограти за веселих і добре відомих з різних фільмів і коміксів поганців: Джокера, Харлі Квінн та інших.

Світ гри буде теж добре знайомий, такі назви як Готхем і Метрополіс навряд чи будуть новими для маленьких гравців. Граючи за одного зі злодіїв самотужки чи в компанії друга, пройдете різні рівні, використовуючи унікальні здібності кожного персонажа. Дуже радимо грати мовою оригіналу – озвучування просто неймовірне!

Spyro Reignited Trilogy

Код товару: 7242175

Реліз гри відбувся 13 листопада 2018 року, як римейк серії пригод дракона Спайро 1998 року. Незважаючи на всі побоювання, гра вийшла вдалою і цілком у дусі оригіналу.

У яскравому і різнобарвному світі фіолетовий дракончик Спайро збирає кристали, долає перешкоди і б’ється з ворогами, що зустрічаються на шляху. Головна зброя дракона – полум’я. Гра спровокує потужну дозу ностальгії у тих, хто грав в оригінальну серію, а новим гравцям – подарує позитивні відчуття.

 

Каталог ігор ERC постійно розширюється. Майже кожен тиждень ігор стає більше.

Тож, поспішайте підібрати правильні ігри для себе і на подарунки малечі або друзям.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів