Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Лялькові приналежності - Our Generation - Транспорт для ляльок - Фургон із морозивом і аксесуарами

Our Generation Транспорт для ляльок - Фургон із морозивом і аксесуарами

код товару: BD37252Z
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Our Generation Транспорт для ляльок - Фургон із морозивом і аксесуарами:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип транспорт для ляльок
Вид набір
фургон із морозивом
Рекомендований вік 3+
Основні
Тип транспорт для ляльок
Вид набір
фургон із морозивом
Рекомендований вік 3+
Додатково
Додатково лялька в комплект не входить
підходить для ляльок Our Generation 46 см
Матеріал пластмаса
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 660 мм
Висота 540 мм
Довжина 380 мм
Вага 7.54 кг
Об'єм 0.1354 м3
Смачне та освіжаюче морозиво – справжній порятунок у спекотні літні дні. Неймовірний фургончик від Our Generation стане чудовим подарунком, та доповненням у колекцію іграшок та аксесуарів американського виробника. Яскравий фургончик ніжно-блакитного кольору містить всередині безліч аксесуарів, серед яких: посуд, формочки для солодощів, морозиво та різноманітні смаколики, спеціальне приладдя для виготовлення морозива, меблі, гроші та багато іншого. Усі елементи з набору виготовлені із якісної пластмаси, тож є абсолютно безпечними для дитини. Набір з фургончиком сумісний з будь-якою лялькою Our Generation 46 см (лялька у комплект не входить). Рекомендований вік: 3+.
9999 грн*
немає в наявності
Де купити: Our Generation Транспорт для ляльок - Фургон із морозивом і аксесуарами:
Інтернет магазини
Mekka
Транспорт для кукол Our Generation Фургон с мороженым свет, звук, 129ед, голубой (BD37252Z)
Національні мережі
Будинок іграшок(bi.ua)
Транспорт для ляльки Our Generation Фургон із морозивом (BD37252Z)
Our Generation. Розширюй горизонти гри

Ляльки Our Generation – це щось особливе: вони надихають своєю історією і тішать око вже 20 років.

Виготовляє іграшки компанія Battat. Це сімейний бізнес, розташований у Монреалі (Канада) і Платтсбурзі (США). Завдяки новаторському мисленню, унікальному дизайну, високим стандартам якості, безпеки та надійності Battat створює одні з найулюбленіших іграшок у світі.

Товари бренда Our Generation покликані надихати сучасних дівчат. Усі дівчатка різні й кожна — особлива, тож виробник хоче допомогти їм розкрити свій внутрішній світ. Головна мета — надихнути на прояв унікальної особистості, незалежно від того, що подобається: гуляти, займатися спортом, готувати, робити зачіски, малювати тощо. Адже існує багато можливостей розділити свої захоплення з ляльками Our Generation, кожна з яких має свою індивідуальність, зовнішність, стиль одягу, професію або хобі.

Дітям важливо наслідувати дорослих. Розігруючи сцени з повсякденного життя, вони приміряють на себе нові ролі й починають пошук своєї особистості.

Лялька-манекен «Модний перукар»

Код товару: BD31167D, BD37966Z

«Модний перукар» — це лялька-бюст із довгим волоссям, завдяки якій кожна дівчинка відчує себе справжнім стилістом-перукарем. Із розкішного волосся манекена можна зробити будь-яку зачіску: косички, буклі, хвостики, прикрасивши їх стильними шпильками й обручами.

  • Комплектовання: лялька-бюст, наліпки з блискітками, шпилька із блискітками, пластикові обручі, гребінець, шпильки із сердечками, розпилювач, кліпси-сердечка, шпилька для волосся з перлами, банка блискучого гелю, наліпки у вигляді коштовних каменів, інструкція з укладання волосся
  • Висота манекена 22 см
  • Розмір пакування (ш × в × г) 29 × 32 × 16 см

Лялька Міллі

Код товару: BD31252Z

Зроби крок назустріч зіркам разом із лялькою Міллі. Красуня із великими сіро-блакитними очима та довгим світло-русявим волоссям, яке можна розчісувати й укладати в різний спосіб. Ляльку вдягнено в блискучу рожеву сукню та пальто.

  • Комплектовання: 6 предметів (лялька, сукня, пальто, пов’язка на голову, білизна, пара взуття)
  • Висота ляльки 46 см
  • Розмір пакування (ш × в × г) 51 × 25 × 13 см

Лялька Рафаелла, актриса

Код товару: BD31230Z

Рафаелла — це кінозірка, яка хоче вразити глядачів. У неї карі очі, красиве світле волосся, зібране в гульку. Волосся можна розчісувати й укладати в будь-який спосіб. Вона любить грати різні ролі та втілювати цікаві ідеї в життя. Ляльку вдягнено у вишукану чорну сукню, а нагорода робить гру ще цікавішою.

  • Комплектовання: 7 предметів (лялька, плаття, пара колготок, намисто, білизна, пара взуття, нагорода)
  • Висота ляльки 46 см
  • Розмір пакування (ш × в × г) 51 × 25 × 13 см

Лялька Кейлін з волоссям, що росте

Код товару: BD31204Z

Кейлін — одна з лялечок Our Generation. Ця мила лялька із карими очима має надзвичайно довге волосся каштанового кольору, яке дуже приємне на дотик та схоже на справжнє. Головна особливість Кейлін — волосся, довжину якого можна збільшити або зменшити. Для цього достатньо прокрутити механізм на спині ляльки й акуратно потягнути за окремі пасма, і вони стануть довшими.

Волосся ляльки можна розчісувати та укладати в різноманітні зачіски. Кейлін одягнена в рожеву сукню та жакет.

  • Комплектовання: лялька, плаття, пара взуття, гребінець, два кольорових пасма волосся, дві шпильки
  • Висота ляльки 46 см
  • Розмір пакування (ш × в × г) 51 × 28 × 13 см

Лялька Хейлі з волоссям, що росте

Код товару: BD31246

Лялька Хейлі — яскрава блондинка з волоссям, що росте. Створюйте неймовірні зачіски! У ляльки блакитні очі та довге світле волосся, що можна робити довшим або коротшим за допомогою кнопки. Можна діяти за інструкцією або за покликом власної фантазії, використовуючи декоративні стрічки та аксесуари, що є в наборі.

  • Комплектовання: лялька, сукня, пара взуття, гребінець, два пасма волосся, дві шпильки
  • Висота ляльки 46 см
  • Розмір пакування (ш × в × г) 51 × 28 × 13 см

Лялька Тоня, хірург

Код товару: BD31319

Допоможіть друзям отримати необхідну допомогу лікаря. Тоня — лялька-хірург із колекції бренда Our Generation, що допоможе урізноманітнити сюжетно-­рольові ігри й познайомить дитину з особливостями вибраної професії. У наборі є все необхідне, аби зробити гру більш реалістичною: лялька, скраб, маска для обличчя, налобний ліхтар, стетоскоп, пара рукавичок, чотири марлеві прокладки, два рентгенівські знімки, хірургічний пінцет, скальпель, таця, медичні ножиці, буфер обміну, ручка й медична форма.

У Тоні яскраво-блакитні очі, які розплющуються та заплющуються, а її довге світле волосся можна розчісувати та укладати в різноманітні зачіски. Ляльку вдягнено в медичну форму на застібках, яку зручно знімати. Увесь одяг виготовлений з якісного текстилю та є абсолютно безпечним для малюка. Під час гри з лялькою можна використовувати інші іграшки й набори аксесуарів бренда.

  • Комплектовання: 22 предмети
  • Висота ляльки 46 см
  • Розмір пакування (ш × в × г) 29 × 51 × 13 см

Транспорт для ляльок «Продуктовий фургон», рожевий

Код товару: BD37969Z

Рожевий продуктовий фургон Our Generation подарує дитині масу позитивних емоцій від гри. Іграшка вирізняється високою деталізацією і функціональністю: задні дверцята відчиняються, працюють фари і склоочисники, лунають реалістичні звуки.

Всередині є розкладний столик, гірлянда зі світлом, справжня крейда й дошка для письма. У продуктовому фургоні є вдосталь місця для зберігання продуктів і кухонного приладдя, що є в наборі.

  • Комплектовання: 54 предмети
  • Розмір пакування (ш × в × г) 66 × 50 × 34 см

Ігровий набір «Швидка допомога»

Код товару: BD37959Z

«Швидка допомога» Our Generation дасть змогу дитині створювати реалістичні сцени й водночас сприятиме розвитку уяви, логічного мислення, координації рухів. Автомобіль оснащено спеціальними звуковими ефектами і функціонуючим освітленням: фари вмикаються, є сигнальні вогні, два види сирени.

Під час натискання на педаль газу можна почути як деренчить мотор. Дверцята автомобіля відчиняються, сидіння водія рухається вперед-назад, працює GPS-екран.

  • У наборі: машина швидкої допомоги, ноші, медичне приладдя та чотири листа наліпок.
  • Комплектовання: 30 предметів
  • Розмір пакування (ш × в × г) 77 × 57 × 44 см

Транспорт для ляльки «Фургон із морозивом»

Код товару: BD37252Z

Смачне та освіжаюче морозиво — справжній порятунок у спекотні літні дні. Яскравий фургон із морозивом ніжно-бірюзового кольору містить величезне різноманіття реалістичних страв і аксесуарів, як-от: посуд, формочки для солодощів, морозиво та смаколики, спеціальне приладдя для виготовлення морозива, меблі, гроші тощо.

Крім того, є справжня дошка, робоче освітлення і двірники, а ще відтворюються три пісні. Іграшка підходить для сюжетно-рольової гри та сумісна з більшістю ляльок, що заввишки 46 см.

  • Комплектовання 129 предметів
  • Розмір пакування (ш × в × г) 66 × 54 × 38 см

Будинок з аксесуарами «COZY CABIN»

Код товару: BD37961

Із цим будиночком дитина вигадає власну історію пригод. Іграшка сприятиме розвитку фантазії, естетичного смаку, допоможе оволодіти новими навичками. Будиночок має все необхідне для цікавої гри. Частини набору деталізовані й реалістичні. Натисніть кнопку на каміні, щоб увімкнути світло та звуки. Поверніть регулятор, аби увімкнути плиту й «розігріти» смачні страви.

У наборі є: будинок, м’яке крісло, ковдра, дві подушки, колода, їжа та різноманітне кухонне приладдя.

  • Комплектовання: 27 предметів
  • Розмір пакування (ш × в × г) 61 × 57 × 54 см

Набір меблів «Сучасна кухня»

Код товару: BD37885

Новенька «Сучасна кухня» Our Generation дуже реалістична і яскрава. Маленький шеф-кухар зможе порадувати близьких смачним обідом або вечерею. У комплекті є різні аксесуари та необхідна кухонна техніка, із якою діти зможуть спробувати себе в ролі кухарів, досвідчених ґаздинь і дбайливих матусь. Під час гри дитина розвиває фантазію, соціальні навички та дрібну моторику.

У наборі: раковина, духова шафа, холодильник із продуктами, іграшкова їжа, полички для зберігання посуду, дошка з крейдою, різноманітне кухонне приладдя. У процесі гри розвивається фантазія, соціальні навички та дрібна моторика.

  • Комплектовання: 60 предметів
  • Розмір пакування (ш × в × г) 48 × 54 × 22 см
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів