TCL P66 [50DP660]

SKU: 50DP660
Previous
Next
Technical characteristics TCL P66 [50DP660]:
Main features
Full list of features
TV Type LED TV /Edge
Diagonal Size 50 " (125,7 см)
Screen resolution Ultra HD (3840x2160) /4K
Type of matrix VA
Frequency, Hz 60
SmartTV
Digital tuner DVB-T (terrestrial)
DVB-T2 (terrestrial)
DVB-C (cable)
DVB-S (satellite)
DVB-S2 (satellite)
Number of USB 2 pcs
The weight 11.6 kg з підставкою
Main
TV Type LED TV /Edge
Diagonal Size 50 " (125,7 см)
Screen resolution Ultra HD (3840x2160) /4K
Type of matrix VA
Frequency, Hz 60
SmartTV
Smart platform Android /O (8.0)
Specifications
Bright 300 cd/m2
Image
Color depth 10 bit (8 бит+FRT)
TV tuner
Digital tuner DVB-T (terrestrial)
DVB-T2 (terrestrial)
DVB-C (cable)
DVB-S (satellite)
DVB-S2 (satellite)
Ports and connectors
Inputs Component
USB /2.0x1, 3.0x1
LAN
HDMI
Outputs Headphone output
Number of HDMI 3 pcs
Number of USB 2 pcs
Data exchange
Wireless Connection Wi-Fi
Multimedia
Supported video formats MKV
AVI
MPG
BMP
TS
MP4
MP3
PNG
WebM
JPG
Sound
Sound power 32 V музична потужність, 16 Вт вихідна потужність (RMS)
Dolby Digital Decoder Dolby Digital Plus
Additionally
Equipment Remote control
Physical
Colour silver
VESA Wall Mount 200х200
The weight 11.6 kg з підставкою
Dimensions (WxHxD) with Stand 1131x716x221 mm
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 130 mm
Height 790 mm
Length 1260 mm
Weight 16.50 kg
Volume 0.1294 m3
Уникальный утонченный серебристый дизайн с тонкими рамками - LED телевизор 50DP660 бренда TCL, входит в рейтинг «20 лучших мировых ТВ-брендов». Модель с поддержкой технологии Smart TV и Smart-платформы Android /7.0 Nougat, что делает телевизор универсальным устройством. Следите за героями любимых фильмов на экране Ultra HD (3840x2160) диагональю 50 ". А объемный звук мощностью до 32Вт, обеспечит технология Dolby Digital Plus.
out of stock
Серія TCL P66. Поділіться унікальними телевізійними моментами в 4K HDR! Працює на AndroidTV 7.0

Серія P66 поєднує в собі ультратонкий металевий дизайн, якість зображення 4K HDR Pro, Wide Color Gamut насичені і ультрареалістічні кольори цифрового кінотеатру і найсучаснішу систему Smart TV: AndroidTV 7.0 з вбудованим Google Assistant.

Призначені для тих, хто не хоче йти на компроміс між елегантністю, якістю зображення і легким доступом до вподобаного ним матеріалу, серія P66 буде вписуватися у ваш інтер'єр і дозволить всім членам вашої сім'ї насолоджуватися своїм улюбленим контентом у винятковій якості зображення. Художній дизайн нової серії P66 - це унікальне поєднання технології, високоякісної обробки і мінімалістського дизайну. Процес плавки TCL дозволяє виробляти ультратонкий металевий корпус, безшовний, без гвинтів, із досконалим тепловипромінювальним ефектом і пилонепроникним корпусом. Завдяки своїм поверхням, полірованими із високою точністю, обробленими алмазом краями, металевим корпусом, дизайн P66 відповідає найвищим стандартам якості обробки. Мінімалістський дизайн P66 з ультратонким корпусом (9,9 мм) і ультратонкої рамою (4,8 мм) дає багато простору для зображення і прекрасно впишеться в ваш інтер'єр.

Дивіться велике зображення з Ultra HD

Ultra High Definition змінює все! Із більш ніж 8 мільйонів пікселів - у чотири рази більше, ніж у звичайного Full HD TV - насолоджуйтеся ще більшим екраном і навіть при меншій відстані! Більша кількість пікселів дає більш чітку картину - а це означає, що ви можете наполовину скоротити відстань між місцем перегляду і телевізором. Для отримання відчуття повного занурення, як у кіно, UHD - це найкраще рішення для малих і великих площин.

Отримайте максимум Ultra HD зображень з новим процесором Quad Core

Ви добре бачите деталі? Для того, щоб запропонувати Вам дивовижну щедрість деталей зображення з більш ніж 8 мільйонами пікселів, TCL оснастила свої нові Ultra HD телевізори процесором Quad Core, який аналізує і точно відтворює зображення у форматі Ultra HD. Досконалий алгоритм обробки відео оптимізує кожен елемент, створюючи ідеальне зображення з роздільною здатністю 3840 х 2160 пікселів. Насолоджуйтесь в 4 рази більше деталізованим зображенням, ніж з Full HD!

HDR PRO: неперевершений чорний, більш контрастні і яскраві кольори.

Останнім стандартом для UHD контенту є High Dynamic Range. HDR створює сліпучі деталізовані зображення з точним відтворенням світлих і темних відтінків. На додаток, HDR, в поєднанні з мікро-затемненням, забезпечує чудовий досвід High Dynamic Range, що забезпечує покращені деталі відтінків і природний точний колір.

10-бітна панель: в 64 рази більше кольору!

Наша нова 10-бітна панель забезпечує неперевершену точність передачі кольору (в 64 рази більше кольорів, ніж в стандартному телевізорі) і м'які реалістичні відтінки, в той же час уникаючи неприємного ефекту окантовки (контуру).

Micro Dimming (мікро затемнення: відмінний контраст)

Micro Dimming аналізує відео контент у 200-х окремих зонах таким чином, щоб налаштовувати яскраві і темні області в незалежному режимі. Ви отримаєте фантастичний досвід перегляду з відмінним контрастом і яскравою якістю зображення.

Індекс продуктивності зображення (PPI) дозволяє оцінювати якість зображення, приймаючи до уваги ключові елементи: розширення екрану, контрастність, гамму кольору, рух і тип екрану. Серія P60 поєднує в собі передові технології обробки зображення (4K-UHD, HDR PRO, Micro Dimming і 10-бітну панель), що дозволяють з легкістю досягти PPI 1500.

Wide Color Gamut: Кольори кіно

Відкрийте для себе неймовірне розмаїття інтенсивних і ультрареалістічних кольорів цифрового кіно у вашій вітальні, завдяки Wide Color Gamut, який відтворює на 30% більше чисті і насичені кольори, ніж традиційні світлодіодні екрани.

DTS Premium для вражаючого звуку

DTS Premium Sound пропонує захоплюючий віртуальний звук, багатий бас і високі частоти. Він може декодувати звук DTS Master, який використовується в джерелах 4K-UHD останнього покоління (UHD Blu Ray Disc). Він також включає Clear Dialogs, щоб поліпшити розбірливість діалогового вікна, Volume Leveling, щоб підтримувати гучність звуку, незважаючи на зміни програми або вставки оголошень.

Android TV 7.0: найсучасніша версія для легких і необмежених розваг

Android 7.0 тепер поставляється з Google Home і буде поставлятися із вбудованим Google Assistant. Просто скажіть «О'кей, Google», щоб швидко знайти останній блокбастер, перевірити рахунок у великій грі або приглушити світло, не відключаючи те, що ви дивитеся. Android 7.0 також дозволяє відображати вміст UHD прямо на телевізорі і насолоджуватися оригінальними додатками 4K HDR на великому екрані. Новаторські функції, такі як Картинка в Картинці (PIP), простота перемикання завдань, розраховані на багатокористувацькі облікові записи або бічні настройки, що забезпечують улюблений контент для всіх членів сім'ї - все це завжди перед вами і в центрі.

Google Play Store. Додатки, які ви любите, тепер на вашому телевізорі!

У Google Play Store для Android TV, незалежно від того, що ви любите, Netflix або YouTube в оригінальній якості 4K HDR або тонни ігор - завжди знайдеться додаток, який обов'язково сподобається саме Вам. Всі додатки, які вам потрібні для кіно, спорту і відео, можна завантажити в Google Play Store.

Google Play Ігри. Розваги для всіх

Android TV пропонує новий спосіб грати в Android ігри на великому екрані. Почніть із домашнього телевізора, а потім продовжуйте рух по телефону, коли ви в дорозі.

За допомогою пульта телевізора або телефону для звичайних ігор з друзями та родиною. Або візьміть до чотирьох геймпадів (продаються окремо) і поринете в світ аркадних гонщиків, 3D-боїв і красивих пригод.

Chromecast. З одного екрана на інший

З Android TV ви можете швидко пререносити фотографії, відео, музику та інший контент, який ви любите, з вашого улюбленого пристрою прямо на телевізор. Він працює з більшістю популярних пристроїв, включаючи iPhone, iPad, телефон і планшет Android, ноутбук Mac, Windows і Chromebook.

Знайомтеся з вашим помічником Google

Android TV 7.0 скоро оновиться з вбудованим Google Assistant* (Помічник Google). Задавайте йому питання. Говоріть, що робити. Це ваш особистий Google, завжди готовий допомогти з більш ніж 1 мільйоном дій. Чим більше ви його використовуєте, тим більше він дізнається і допомагає вам.

Миттєво знаходьте ваші улюблені програми і отримуйте доступ до свого контенту. Запитуйте все, що завгодно. Шукайте будь-який контент, де Вам потрібно. Запитуйте свого помічника про погоду завтра, знайдіть наступні ігри вашої улюбленої футбольної команди і багато іншого. Говоріть, що робити. Скажіть своєму помічникові, щоб він відтворював останні ТВ-шоу, контролював гучність звуку на вашому телевізорі, відкривав музичний плейлист із Youtube і багато іншого.

Керуйте своїми домашніми пристроями. Тепер ви можете погасити світло або керувати іншими розумними домашніми пристроями своїм голосом, не відволікаючись від того, що ви дивитеся.

 

*Google Assistant: запуск в 2018 році на 5 обраних мовах (DE, EN, FR, IT, SP)

Menu
Products catalog
Products catalog