Предыдущее
Следующее
Технические характеристики TCL C76 [65DC760]:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип телевизора LED телевизор /Edge
Размер диагонали 65 " (163,9 cм)
Разрешение экрана Ultra HD (3840x2160) /4K
Частота развертки, Гц 60
SmartTV
Цифровой тюнер DVB-T (эфирное)
DVB-T2 (эфирное)
DVB-C (кабельное)
DVB-S (спутниковое)
DVB-S2 (спутниковое)
Кол-во USB 2 шт.
Вес 29 кг з підставкою
Основные
Тип телевизора LED телевизор /Edge
Размер диагонали 65 " (163,9 cм)
Разрешение экрана Ultra HD (3840x2160) /4K
Частота развертки, Гц 60
SmartTV
Smart платформа Android /8.0 Oreo
Технические
Яркость 400 кд/м2
Изображение
Глубина цвета 10 бит
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T (эфирное)
DVB-T2 (эфирное)
DVB-C (кабельное)
DVB-S (спутниковое)
DVB-S2 (спутниковое)
Порты и разъемы
Входы Компонентный
USB /2.0x1, 3.0x1
LAN
HDMI
Кол-во HDMI 3 шт
Кол-во USB 2 шт.
Мультимедиа
Поддерживаемые форматы видео MKV
AVI
WMV
DTS /HD MA
MPG
BMP
TS
MP4
MP3
WMA
PNG
WebM
JPG
Звук
Мощность звука 30 Вт
Декодер Dolby Digital Dolby Digital Plus, JBL
Дополнительно
Комлектация Пульт ДУ
Физические
Цвет черный
Настенное крепление VESA 400х200
Вес 29 кг з підставкою
Габариты (ШхВхГ) с подставкой 1448x931x328 мм
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 180 мм
Высота 1070 мм
Длина 1640 мм
Вес 30.00 кг
Объем 0.3159 м3
Непринужденный дизайн в духе минимализма, тонкие рамки и яркий Ultra HD (3840x2160) экран диагональю 65 "- LED телевизор бренда TCL, входит в рейтинг« 20 лучших мировых ТВ-брендов ». Дизайн телевизору в классическом черном цвете. Модель 65DC760 с поддержкой технологии Smart TV и Smart-платформы Android /7.0 Nougat, благодаря чему телевизор превращается в универсальное устройство. Технологии Dolby Digital Plus и JBL обеспечат объемный звук мощностью до 30Вт, чтобы вы могли наслаждаться любимыми фильмами в высоком качестве картинки и звука.
нет в наличии
Ключевые преимущества телевизоров TCL:

  • TCL – это номер 2 производитель на мировом телевизионном рынке
  • Полный цикл производства осуществляется на заводах TCL (корпус+матрица+установка и обслуживание смарт-платформы)
  • Встроен сертифицированный АндроидТВ
  • Смарт на платформе Андроид самообновляется до 8-й версии
  • На выбор не только бюджетные модели (используется пластик), но и в металлическом корпусе, который изготовлен по уникальной технологии без соединительных болтов и швов
  • Стабильность и прочность продукции
  • Надёжность и удобство использования за доступную цену
  • Минимальное количество гарантийных случаев, а при необходимости возможность обратиться на горячую линию
Телевізори TCL. Вибір експертів

Продукцію TCL багаторазово було відзначено престижними міжнародними нагородами за дизайн та інновації (CES Innovation Award, Red Dot Design Award, EISA Best Buy TV in 2017 – 2019).

Назва TCL ('The Creative Life') перекладається як «творче життя» і є відображенням прагнення компанії стати однією знайбільш креативних, інноваційних татехнологічних. Телевізори TCL три роки поспіль нагороджували званням «Краща покупка року» надумку головних редакторів Європейської асоціації часописів заудіо та відеотехніки.

TCL володіє підприємствами звиготовлення всіх компонентів, завдяки чому повністю контролює процес виготовлення телевізорів нанайбільшому заводі вКитаї—China Star Optoelectronics Technology (CSOT) засучасною технологією 8.5G. Випускаючи панелі навласному виробництві, компанія може знижувати витрати інадавати споживачам продукт забільш привабливою ціною.

Серія TCL C76: система JBL та ідеальне зображення з будь-якого кута

Коди товарів: 55DC760, 65DC760

Розміри діагоналі 55”, 65”

Серія C76 поєднує в собі елегантність і продуктивність: унікальний тристоронній безрамковий арт-дизайн з мінімалістським та ультратонким профілем 7,9 мм. 4К HDR упоєднанні з мікрозатемненням забезпечує високодинамічний діапазон, який дає можливість деталізувати зображення з точним відтворенням світлих та темних відтінків.

Із технологією Wide Color Gamut глядач зможе відкрити неймовірне розмаїття інтенсивних і ультрареалістичних кольорів цифрового кіно, не виходячи з дому. А система JBL із чотирма фронтальними динаміками хай-класу забезпечить перегляд фільмів, прослуховування музики та супроводить відеогру довершеним звуком.

Понад 8 млн пікселів – у чотири рази більше, ніж у звичайного Full HD TV, це дає чіткішу картинку і означає, що відстань між місцем перегляду і телевізором можна наполовину скоротити. Нові Ultra HD телевізори мають процесори Quad Core, аби глядачі могли насолоджуватись дивовижним багатством деталей зображення. Процесор аналізує і точно відтворює зображення, а досконалий алгоритм обробки відео оптимізує кожен елемент зображення з роздільною здатністю 3840×2160 пікселів.

Крім того, нова 10-бітна панель забезпечує високу точність передавання кольору (в 64 рази більше кольорів, ніж в стандартному телевізорі) та м’які реалістичні відтінки і в той же час уникає неприємного ефекту окантовки.

Технологія Micro Dimming аналізує відеоконтент у200окремих зонах таким чином, щоб налаштовувати яскраві та темні зони в незалежному режимі. Wide Color Gamut дає змогу відтворювати на 30% чистіші та насиченіші кольори.

Завдяки Chromecast з Android TV можна швидко переносити фотографії, відео, музику та інший улюблений контент з електронного пристрою одразу на телевізор. Він працює з більшістю сучасних пристроїв.

У серії C76 передбачено другий інтуїтивний пульт дистанційного керування. Завдяки голосовому пошуку можна знаходити останні епізоди, відео YouTube, ігри, кіно, музику тощо.

Серія TCL P66: захопливий звук, детальні відтінки

Коди товарів: 50DP660, 55DP660, 65DP660

Розміри діагоналі 50”, 55”, 65”

Серія P66 поєднує в собі ультратонкий металевий дизайн, якість зображення 4K HDR Pro, Wide Color Gamut насичені і ультрареалістічні кольори цифрового кінотеатру і систему Smart TV: AndroidTV 7.0 з вбудованим Google Assistant.

Серію призначено для тих, хто не хоче йти на компроміс між елегантністю, якістю зображення і легким доступом до вподобаного матеріалу. Моделі серії P66 пасуватимуть до інтер'єру і дадуть змогу насолоджуватися винятковою якістю зображення. Мінімалістський дизайн P66 з ультратонким корпусом (9,9 мм) і ультратонкою рамою (4,8 мм) залишає багато простору для зображення.

Останнім стандартом для UHD контенту є High Dynamic Range. HDR створює деталізовані зображення з точним відтворенням світлих ітемних відтінків, а в поєднанні з мікрозатемненням, забезпечує чудовий досвід High Dynamic Range, а саме– покращені деталі відтінків і природний точний колір.

DTS Premium Sound пропонує захопливий віртуальний звук, багатий бас і високі частоти. Він може декодувати звук DTS Master, який використовується в джерелах 4K-UHD останнього покоління (UHD Blu Ray Disc). Він також включає Clear Dialogs, щоб поліпшити розбірливість діалогового вікна, Volume Leveling, щоб підтримувати гучність звуку, незважаючи на зміни програми або вставки оголошень.

З Android 7.0 можна насолоджуватися оригінальними додатками 4K HDR на великому екрані. Голосовий помічник допоможе з будь-яким контентом. Запитуйте його про погоду завтра, календар ігор улюбленої футбольної команди та багато іншого. Скажіть, щоб він відтворював останні ТВ-шоу, контролював гучність звуку на телевізорі, відкривав музичний плейлист із YouTube тощо.

У Google Play Store для Android TV, незалежно від вподобань, кожен знайде додаток на свій смак. Усі додатки, які потрібні для кіно, спорту і відео, можна завантажити в Google Play Store.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров