Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Sony KD*ZF9BR2 [KD75ZF9BR2]:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип телевизора LED телевизор
Размер диагонали 75 " 189.3cm
Разрешение экрана Ultra HD (3840x2160)
Цифровой тюнер DVB-T (эфирное)
DVB-T2 (эфирное)
DVB-C (кабельное)
DVB-S (спутниковое)
DVB-S2 (спутниковое)
B/G (аналоговое)
D/K (аналоговое)
I (аналоговое)
Кол-во USB 3 шт.
Вес 38.5 кг без подставки
Основные
Тип телевизора LED телевизор
Размер диагонали 75 " 189.3cm
Разрешение экрана Ultra HD (3840x2160)
Технические
Тип LED-подсветки локальная
Графический процессор 4K X-Reality PRO
Энергопотребление годовое 225 кВт
Класс энергоэффективности A
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T (эфирное)
DVB-T2 (эфирное)
DVB-C (кабельное)
DVB-S (спутниковое)
DVB-S2 (спутниковое)
B/G (аналоговое)
D/K (аналоговое)
I (аналоговое)
Порты и разъемы
Боковые разъемы USB 2.0 /2 шт
Выход на наушники
HDMI
Тыловые разъемы HDMI /3 шт
USB 2.0
Digital Audio Output
RF
Входы Композитный
IF
AC Power Input
Кол-во HDMI 4 шт
Кол-во USB 3 шт.
Обмен данными
Беспроводное подключение Wi-Fi
Miracast
Wi-Fi Direct
Мультимедиа
Мультимедиа Встроенная память /16GB
Звук
Кол-во динамиков 2
Мощность звука 10 Вт
Интернет-возможности
Поддержка приложений Встроенный браузер
Поддержка интернет сервисов Google Play Store
Дополнительно
Кол-во пультов в комплекте 1 /RMF-TX220E
Особенности HDR /HDR10, HLG, DolbyVision
Операционная система /Android 8.0 Oreo
Поддержка HEVC
HDMI-CEC
USB HDD Recording
Hotel Mode Menu
Chromecast built-in
Voice Search
Down Firing
Физические
Цвет черный
Настенное крепление VESA 300х300
Вес 38.5 кг без подставки
Габариты (ШхВхГ) с подставкой 1676x1039x399 мм
Габариты (ШхВхГ) без подставки 1676x963x67 мм
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 220 мм
Высота 1120 мм
Длина 1780 мм
Вес 48.00 кг
Объем 0.4386 м3
Размер диагонали: 75 "; Разрешение экрана: Ultra HD (3840x2160); Цифровой тюнер: DVB-T (эфирное), DVB-T2 (эфирное), DVB-C (кабельное), DVB-S (спутниковое), DVB-S2 (спутниковое), B/G (аналоговое), D/K (аналоговое), I (аналоговое); Кол-во USB: 3 шт.;
нет в наличии
Магія цифрового дозвілля

Реалістичне зображення, звук зі стереоефектами, миттєве завантаження контенту та мінімальна товщина – це найбільш популярні параметри, за якими сьогодні обирають телевізори. Щоб не загубитися у розмаїтті телевізорів, пропонуємо добірку моделей, серед яких точно знайдеться та, яка буде до вподоби та по кишені.

Згідно зі статистичними даними, біля «блакитного екрану» (саме таким був екран електронно-променевих моделей, поки сигнал надходив з телевишки, тому телевізори й отримали таку назву) найбільше часу проводять мешканці Японії. Ця цифра сягає 9 годин на день!

Sony ZF9 Series| Серія MASTER

Світлодіодне підсвічування |4K Ultra HD | Розширений динамічний діапазон (HDR) | Smart TV (Android TV)

У моделях серії поєднано потужний процесор і технології зображення MASTER Series, що створює всі умови для вражаючого дозвілля з Android TV. Процесор зображення X1 Ultimate визначає сотні різних об’єктів на екрані та застосовує інтелектуальні алгоритми для покращення яскравості, деталізації та кольорів. Завдяки технології X-Wide Angle кольори та відтінки на дисплеї TRILUMINOS виразно відображаються під будь-яким кутом огляду. Забезпечуючи у 12 разів вищу контрастність, телевізори 4K Ultra HD із технологією X-tended Dynamic Range PRO роблять темні й яскраві елементи насиченішими. Тепер нічні сцени виглядатимуть ще виразніше. Завдяки технології X-Motion Clarity, що забезпечує плавне та чітке динамічне відтворення зображення, навіть при швидкій зміні сцен зображення залишається реалістичним та яскравим.

Розмiри екрана: 189 см (75”), 164 см (65”).

Sony XF7000 Series

Світлодіодне підсвічування |4K Ultra HD | Розширений динамічний діапазон (HDR) | Smart TV

Обравши моделі серії, можна щодня отримувати задоволення від перегляду фільмів та ігор у 4K HDR. У цьому телевізорі поєднано чіткість 4K та яскравість, колір і деталізацію розширеного динамічного діапазону (HDR), що забезпечує неперевершену якість зображення. Затемнені й засвітлені ділянки, приховані раніше, мають чіткий і деталізований вигляд, екран обрамляє вузька рамка. Телевізори 4K HDR Sony повністю сумісні з ігровими консолями PlayStation4 та PlayStation4 Pro. Відтепер захопливі ігри мають швидкий відгук, деталізовані текстури й яскраві кольори. Технологія 4K X-Reality PRO підвищує якість кожного пікселя, забезпечуючи високу чіткість зображення. Пікселі кількох кадрів аналізуються, покращуються чіткість і якість зображення в реальному часі. Технологія ClearAudio+ налаштовує параметри та створює об’ємний звук із різними відтінками емоцій та ефект повного занурення у те, що відбувається на екрані. Насолоджуйтеся музикою й діалогами з технологією підвищення чіткості та покращення розділення звуку. З YouTube можна переглядати улюблені відео з неймовірною швидкістю, а на пульті ДК є окрема кнопка «YouTube». Кабелі можна сховати у підставку та зібрати спеціальним тримачем.

Розмiри екрана: 164 см (65”), 139 см (55”), 123,2 см (49”), 108 см (43”).

Sony AF9 Series

Серія MASTER | OLED |4K Ultra HD | Розширений динамічний діапазон (HDR) | Smart TV (Android TV)

4K HDR телевізор з OLED-дисплеєм і процесором зображення X1 Ultimate у поєднанні з технологією MASTER Series відтворює глибокий чорний і природні яскраві відтінки, а технологія Pixel Contrast Booster підвищує контрастність за яскравого світла. Зображення на екрані максимально реалістичне та деталізоване. Завдяки технології Acoustic Surface Audio+ звук відтворюється безпосередньо з екрана, а вібрація трьох приводів на задній панелі забезпечує рух звуку разом із зображенням. Два бічні сабвуфери, що знаходяться ззаду у підставці, відтворюють потужні баси та підтримують просторовий ефект – звук поширюється з одного боку кімнати до іншого. Дисплей TRILUMINOS має ширшу кольорову гаму з чітким передаванням усіх тонів і відтінків. Цей інтелектуальний телевізор на базі Android TV підтримує різні формати HDR, зокрема HDR10, Hybrid Log-Gamma і Dolby Vision. Знайти улюблену розвагу можна, промовивши команду завдяки вдосконаленій функції голосового пошуку.

Розмiри екрана: 164 см (65”), 139 см (55”).

Samsung Q6FN4K Flat Smart QLED TV 2018

Кольорова гама цього телевізора налічує понад мільярд кольорів. Телевізор Q6F максимально розширює діапазон точних, насичених і високодеталізованих кольорів, які можна побачити на екрані телевізора. Крім того, телевізор Q6F відтворює неймовірно глибокий чорний і яскравий білий кольори. Завдяки технології розширення динамічного діапазону Q HDR Elite (HDR10+) можна побачити неможливе – зображення очима режисера та дрібні деталі об’єктів, прихованих у найтемніших і найсвітліших фрагментах. Квантові точки, що використовують у QLED-телевізорах Samsung, є неорганічними. Це означає, що екран не вигорає з часом, і дивовижні кольори та деталі, які є сьогодні, залишатимуться такими самими упродовж багатьох років. Вишуканий щодо елегантності та стилю телевізор Q6F змінить уявлення про перегляд.

Розмiри екрана: 189 см (75”), 164 см (65”), 139 см (55”), 123,2 см (49”).

Samsung UHD4K Smart TV NU7100 Series 7 2018

Тепер можна роздивитися зображення у найдрібніших деталях завдяки чіткості передавання з роздільною здатністю 4K UHD, що в чотири рази перевищує роздільну здатність Full HD. Перегляд HDR-контенту відбуватиметься із підвищеним рівнем чіткості зображення та природними кольорами. Витончений відполірований корпус UHD-телевізора Samsung пасуватиме до будь-якого інтер’єру. Функція One Depth збирає різноманітний контент на одному екрані, тому знаходити потрібний можна швидко, легко та зручно. Міні-прев’ю дає можливість отримати доступ до пропозицій різних провайдерів і охопити увесь доступний контент. Додаток SmartThings пропонує такі функції, як «Дистанційне керування» та Mirror Screen («Дзеркальний екран»).

Розмiри екрана: 189 см (75”), 164 см (65”), 139 см (55”), 123,2 см (49”), 108 см (43”).

Panasonic FSR500 Smart TV зі світлодіодним підсвічуванням

Яскрава панель і технологія адаптивного заднього затемнення, використовувана у телевізорах серії FSR500, забезпечують високу якість зображення FHD. Інтенсивний чорний колір у поєднанні з яскравими світлими кольорами дає змогу отримати неймовірно реальне зображення. У телевізора є функція my Home Screen 3.0, яку можна налаштувати, аби отримувати швидкий доступ до часто використовуваного змісту – додати на домашній екран прямі трансляції, улюблені програми, веб-закладки та навіть пристрої. Телепрограми можна записувати на жорсткий диск або USB-носій, натиснувши кнопку REC на пульті. Поціновувачам футболу або інших ігор у режимі «Спорт» поєднано насичені відтінки з об’ємним звуком. Швидка вибірковість за дзеркальним каналом в режимі «Гра» посилює відчуття присутності в грі. Телевізори можна переглядати у будь-якій кімнаті, не використовуючи антенного гнізда, а можна налаштувати їх як локальний клієнт потокового відтворення, можна підключити до джерел потокової трансляції (через локальну мережу, адаптери PowerLine або Wi-Fi). Завдяки технології Swipe & Share на екрані телевізора можна відтворювати контент, що зберігається на смартфоні чи планшеті. Для цього достатньо провести пальцем по екрану портативного пристрою.

Розмiри екрана: 123,2 см (49”), 108 см (43”), 81 см (32”).

Panasonic FXR6 4K Smart TV зі світлодіодним підсвічуванням

Продумані, але прості у використанні інтелектуальні телевізори серії FX600 відтворюють зображення у форматі 4K HDR, що вражають уяву точністю та реалістичністю. Завдяки універсальнiй підставцi Switch Design пристрій пасуватиме до будь-якого інтер’єру. Користувачі отримають з цими телевізорами зображення у форматі 4K HDR, поєднане з інтелектуальними розвагами. Телевізори підтримують технологію Multi HDR з функцією Auto Brightness Enhancer, яка налаштовує відео відповідно до освітлення в середовищі перегляду. Телепрограми можна записувати на жорсткі диски з USB-інтерфейсом. Пристрої мають режими «Спорт» і «Гра», що роблять перегляд улюблених ігор яскравим, створюючи ефект присутності. Локальне потокове відтворення на телевізорі (клієнт) – його можна переглядати у будь-якій кімнаті, не використовуючи антенного гнізда. Адаптивне заднє затемнення Plus, завдяки якому відтворюється одночасно насичений чорний колір у темних сценах і палітри барвистих кольорів у яскравих сценах. Налаштувавши my Home Screen 3.0, можна додати на домашній екран прямі трансляції, улюблені програми, веб-закладки та навіть пристрої, аби мати до них швидкий доступ.

Розмiри екрана: 164 см (65”), 139 см (55”) з рамкою чорного кольору; 123,2 см (49”), 108 см (43”) з рамкою срiблястого кольору.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров