Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Genius ECam 8000 Full HD [Red]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Додатки для комп'ютера
Інтерфейс підключення USB
Сенсор FullHD
HD
VGA
Кількість мегапікселів 2.0
Фокусування фіксований фокус
Розподільна здатність відео 1280x720
640x480 /30 fps
1920x1080
Частота кадрів 30 кадр/с
Габарити ( ВхШхТ ) 54.5 х 90.6 х 67.5 мм
Основні
Додатки для комп'ютера
Інтерфейс підключення USB
Вбудований мікрофон
Матриця
Сенсор FullHD
HD
VGA
Кількість мегапікселів 2.0
Фокусування фіксований фокус
Кут огляду 90 ° , поворот 360°
Камера
Розподільна здатність відео 1280x720
640x480 /30 fps
1920x1080
Частота кадрів 30 кадр/с
Формат файлів MPEG4
WMV
Особливості камери Поворотний дизайн
Мікрофони (Tx)
Кількість вбудований цифровий
Додатково
Особливості Plug and Play
Фізичні
Крепление Настільне
прищіпка
На штатив
Колір червоний
Габарити ( ВхШхТ ) 54.5 х 90.6 х 67.5 мм
Вага 82 г (включає в себе затиск і кабель)
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 110 мм
Довжина 50 мм
Вага 0.20 кг
Об'єм 0.0010 м3
Genius ECam 8000 Full HD дозволяє робити реалістичні відео дзвінки, а за допомогою цифрового мікрофона отримати чистий звук без фонового шуму. Камера робить якісні фото та відео з неймовірно насиченим і чітким кольором. Ви можете використовувати камеру зі штативом для різних варіантів розміщення. Обертання на 360 ° дозволяє використовувати камеру з будь-якого положення.
немає в наявності
Осіння Genius-манія триває!

Так як мені на огляди потрапили одразу три продукти від Genius: клавітура Smart KB-101, веб-камери ECam 8000/QCam 600 та мишки ECO-8100, то хотілось би зробити узагальнений підсумок по цим товарам і сказати пару слів про сам бренд.

Отож, Genius – це основна торгова марка тайванської корпорації KYE Systems, яка займається виробництвом комп'ютерної периферії і була заснована ще в 1983 році із штаб-квартирою у місті  Тайбей (Тайвань). Genius має офіційні представництва в США, Великобританії, Німеччині та Китаї. До речі, компанія має також свій слоган: «Live with Ideas», який повністю відгукується у їх продукції, адже всі продукти допомагають, як мінімум, передавати і висвітлювати свої ідеї у світ!

Ну і пару слів по самим продуктам, які були у мене на огляді раніше.

Клавітура Smart KB-101

Клавіатура, яка приємно здивувала не тільки своєю вартістю, а й набором «смарт» функцій. «Смарт» додаток  SmartGenius  перетворює клавіатуру на дійсно розумний та вигідний вибір серед всіх інших. Тому, якщо вам потрібно активно користуватись клавіатурою для роботи чи інших особистих цілей, однозначно рекомендую до неї придивитись, перечитавши наш огляд!

Веб-камери ECam 8000 /QCam 600

Чесно кажучи, до веб-камери у мене одразу було прискіпливе відношення, адже часто вона є за замовчуванням у більшості пристроїв, які ми використовуємо, тому і виникало питання, для чого за неї потрібно окремо платити кошти. Та на практиці веб-камери змінили моє відношення, адже вони крім того, що справляються зі своїми функціями набагато краще, ніж наприклад, стандартна камера у моєму ноутбуці, ще й мають приємний вигляд, що не може не радувати око. А ще приємний бонус - веб камери легко вимикаються, якщо ви переживаєте, що за вашим особистим життям можуть слідкувати!

ECO-810

Мишки ECO-8100 для мене були найбільшим відкриттям! Адже вони дбають про екологію, економлячи при цьому ваші кошти, мають захист від стрибків напруги, чудово працюють на різних поверхнях із можливістю налаштувати її під себе та обрати колір мишки на свій смак. Отримати такий функціонал я, чесно кажучи, не очікував від «звичайної» мишки, хоча і на перший погляд вона вирізняється своїм дизайном та, повторюсь, гаммою кольорів!

Висновок

Отже, продукти від Genius  - вміють дивувати. Оскільки очікуєш, що це звичайні «рядові» пристрої за бюджетною ціною, а отримуєш далеко не простий функціонал, що завжди приємно дивує. У такі моменти ти розумієш, що продукція Genius створена для нас, щоб ми могли реалізовувати свої ідеї і не відволікатись на дрібниці, отримуючи від простих речей максимум! 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів