Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Genius ECO 8100 [Black]:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип манипулятора мышь
Назначение для ноутбука
настольный компьютер
Тип подключения беспроводное
Интерфейс подключения USB
Тип сенсора BlueEye
Кол-во кнопок 3
Кол-во колес прокрутки 1
Питание аккумулятор
Цвет черный
Вес 81 г
Основные
Тип манипулятора мышь
Назначение для ноутбука
настольный компьютер
Тип подключения беспроводное
Интерфейс подключения USB
Тип сенсора BlueEye
DPI 800 - 1600
Особенности
Кол-во кнопок 3
Кол-во колес прокрутки 1
Питание аккумулятор
Прокрутка вертикальная
Дополнительно
Особенности Защита от скачков напряжения
Надежный аккумулятор
Качественный зарядный кабель
Интеллектуальное энергосбережение
Защита от перепадов тока
Физические
Цвет черный
Вес 81 г
Габариты (ВxШxГ) 59,5 х 106 х 37,1 мм
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Высота 110 мм
Длина 50 мм
Вес 0.17 кг
Объем 0.0010 м3
Тип манипулятора: мышь; Тип подключения: беспроводное; Интерфейс подключения: USB; Тип сенсора: BlueEye; Назначение: для ноутбука, настольный компьютер; Кол-во кнопок: 3; Кол-во колес прокрутки: 1; Питание: аккумулятор; Цвет: черный Вес: 81 г
нет в наличии
Осіння Genius-манія триває!

Так як мені на огляди потрапили одразу три продукти від Genius: клавітура Smart KB-101, веб-камери ECam 8000/QCam 600 та мишки ECO-8100, то хотілось би зробити узагальнений підсумок по цим товарам і сказати пару слів про сам бренд.

Отож, Genius – це основна торгова марка тайванської корпорації KYE Systems, яка займається виробництвом комп'ютерної периферії і була заснована ще в 1983 році із штаб-квартирою у місті  Тайбей (Тайвань). Genius має офіційні представництва в США, Великобританії, Німеччині та Китаї. До речі, компанія має також свій слоган: «Live with Ideas», який повністю відгукується у їх продукції, адже всі продукти допомагають, як мінімум, передавати і висвітлювати свої ідеї у світ!

Ну і пару слів по самим продуктам, які були у мене на огляді раніше.

Клавітура Smart KB-101

Клавіатура, яка приємно здивувала не тільки своєю вартістю, а й набором «смарт» функцій. «Смарт» додаток  SmartGenius  перетворює клавіатуру на дійсно розумний та вигідний вибір серед всіх інших. Тому, якщо вам потрібно активно користуватись клавіатурою для роботи чи інших особистих цілей, однозначно рекомендую до неї придивитись, перечитавши наш огляд!

Веб-камери ECam 8000 /QCam 600

Чесно кажучи, до веб-камери у мене одразу було прискіпливе відношення, адже часто вона є за замовчуванням у більшості пристроїв, які ми використовуємо, тому і виникало питання, для чого за неї потрібно окремо платити кошти. Та на практиці веб-камери змінили моє відношення, адже вони крім того, що справляються зі своїми функціями набагато краще, ніж наприклад, стандартна камера у моєму ноутбуці, ще й мають приємний вигляд, що не може не радувати око. А ще приємний бонус - веб камери легко вимикаються, якщо ви переживаєте, що за вашим особистим життям можуть слідкувати!

ECO-810

Мишки ECO-8100 для мене були найбільшим відкриттям! Адже вони дбають про екологію, економлячи при цьому ваші кошти, мають захист від стрибків напруги, чудово працюють на різних поверхнях із можливістю налаштувати її під себе та обрати колір мишки на свій смак. Отримати такий функціонал я, чесно кажучи, не очікував від «звичайної» мишки, хоча і на перший погляд вона вирізняється своїм дизайном та, повторюсь, гаммою кольорів!

Висновок

Отже, продукти від Genius  - вміють дивувати. Оскільки очікуєш, що це звичайні «рядові» пристрої за бюджетною ціною, а отримуєш далеко не простий функціонал, що завжди приємно дивує. У такі моменти ти розумієш, що продукція Genius створена для нас, щоб ми могли реалізовувати свої ідеї і не відволікатись на дрібниці, отримуючи від простих речей максимум! 

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров