Genius Клавіатура Smart KB-101 USB Black Ukr

код товару: 31300006410
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Genius Клавіатура Smart KB-101 USB Black Ukr:
Основні параметри
Повний список параметрів
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Класичні
Кількість клавіш 105 шт
Комплектація тільки клавіатура
Основні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Класичні
Довжина кабеля 1.5 м
Кількість клавіш 105 шт
Додатково
Особливості SmartGenius App для розширення можливостей з клавіатури і створення макросів
Настроювані кнопки
Genius Key support
Visual Function Key Bar Virtual
Function Key
App Profile support
Комплектація тільки клавіатура
Сумісність з ОС Windows /7,8,8.1,10 і вище
Mac OS /10.8 і вище
Фізичні
Колір чорний
Вага 425 г
Габарити ( ВxШxГ ) 139.67 x 440.51 x 27.08 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 30 мм
Висота 170 мм
Довжина 450 мм
Вага 0.53 кг
Об'єм 0.0023 м3
Користувач може налаштувати 12 функціональних клавіш, щоб запускати додатки, відвідувати веб-сайти, програвати мультимедіа, відправляти емодзі, створювати ярлики для додатків або готовий текст, натисненням всього однієї клавіші. Якщо користувач забуде налаштування, клавіша Genius нагадає йому про них, також дуже чудово дивитися на візуальну картину змін, при перемиканні між додатками.
немає в наявності
Клавіатура Genius Smart KB-101 - смарт вибір для тих, хто дійсно смарт!

Наразі, ми дуже часто чуємо повсюди слово «смарт»: смарт квартири, смарт машини, смарт годинник, смарт їжа, ну і, звичайно ж, наш відданий друг, який завжди поряд – смартфон. Всі ці речі об’єднанні під єдиним словом «смарт» не просто так, адже ця приставка перетворює їх із звичайних речей у такі, які є розумним вибором і чудовим рішенням повсякденних питань. Також ми звикли додавати ще одну характеристику до цього слова – як компактність та укомплектованість.

Клавіатура, що перебуває у нас на огляді, відповідає всім цим характеристикам, адже є чудовим і вигідним вибором та має певні фішки, які допоможуть вам у повсякденному житті.

Підключення

Підключається вона дуже легко і просто. Ну просто, як один, два, три! Розпакували коробку, підключили клавіатуру через USB і по бажанню, що я вам і рекомендую, встановлюємо додаток SmartGenius App, який безкоштовно можна завантажити з офіційного сайту Genius. Все, ми готові до нашого огляду! До речі, у програмі є режим підказок, тому навчання фішок цієї смарт клавіатури буде дуже простим.

Функціонал

Основною і величезною «фішкою» цієї клавіатури, чому її і назвали смарт, є можливість зручно налаштувати під себе 12 багатофункціональних смарт клавіш.

Веб адреси

У вас є можливість закріпити за функціональною клавішою будь-який сайт, який ви, наприклад, відвідуєте найчастіше всього. Є можливість вибрати серед популярних сайтів, а можна і додати вручну будь-який інший, за вашим бажанням. І все, тепер доступ до вашого улюбленого сайту буде здійснюватися в один клік!

Мульти ключі

Це можливість зберегти за клавішою, так звані, «гарячі клавіши» чи комбінації, що значно спростить їх натискання. Адже тепер не потрібно одночасно натискати три чи більше клавіш, достатньо їх завести у функціональні клавіші і натискати тільки одну. Ну правда ж смарт! Думаю, таку функцію зацінять геймери чи ті, хто активно працює з різними офісними програмами.

Додатки та файли

Для прискорення роботи та запуску додатку, ви можете закріпити будь-яку програму чи вказати шлях до файлу на вашому комп’ютері. Теж доволі зручна функція, адже тепер вам не потрібно буде мати на робочому столі всі необхідні вам файли чи додатки. Достатньо їх завести за клавішами і тепер вам забезпечено чистий і упорядкований робочий стіл. Мрія перфекціоніста!

Мультимедіа

Для меломанів підготовлена спеціальна заміна клавіш, яка дозволить перетворити клавіатуру на плеєр і одним дотиком перемикати треки чи робити їх гучніше, не відволікаючись від поточної задачі. Ну дуже зручно!

Переключення профілю

Дуже зручна функція, адже дозволяє вам переключатись між декількома профілями, кожен із яких може мати свої налаштування для 12 клавіш. Тобто 12 клавіш перетворюються на будь-яку кількість ваших підібраних під себе профілей із новими замінами клавіш. 

Інше

Пропонується можливість закріплення однієї  із трьох функцій: запуск панелі Genius, перезавантаження та виключення комп’ютера.

Бонус

Приємний бонус - смарт клавіатура, за допомогою додатку SmartGenius та ваших попередніх налаштувань, може налаштовуватись та змінюватись сама, в залежності від того, яким наразі додатком ви користуєтесь. Тобто, наприклад, якщо ви знаходитесь у браузері, клавіші змінюються на клавіші для зручного «серфингу», а якщо у Word - на «гарячі комбінації».  Звичайно, за умови, що ви обрали цей функціонал у налаштуваннях.

Ергономіка та дизайн

Клавіатура візуально виглядає, як звичайна «бюджетна» клавіатура у чорному кольорі, але це тільки на перший погляд! Крім того, що вона має багато фішок, які я описував перед цим, вона ще й оснащена доволі приємними на дотик клавішами, які видають не менш приємний звук при їх натиску, що дещо нагадує звуки друкарської машинки. Вона настільки мені стала зручною, що я, навіть, користуюсь нею, підключивши її до ноутбука – дуже легко звикаєш. Також приємно те, що на клавіатурі є символи кирилиці, як російською так і українською мовами, вони забарвлені блідо-червоним кольором.

Висновок

Отже, підбиваючи підсумок, я хочу сказати, що не бачу жодної причини щоб її не придбати. Адже при її вартості, а вона така ж сама, як і у «звичайних» клавіатур, ви отримуєте смарт клавіатуру з можливістю адаптувати клавіші під себе, тим самим ви виграєте у швидкості вирішенні свої поточних запитів на ПК. Придбай смарт клавіатуру і перетворити свою комунікацію із ПК в «смарт». А ти вже смарт?

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів