Главная - Игрушки и товары для детей - Игрушки - Игровые наборы - Infinity Nado - Волчок Электроник Skyshatter Fiend & Controller Set

Infinity Nado Волчок Электроник Skyshatter Fiend & Controller Set

код товара: YW624405
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Infinity Nado Волчок Электроник Skyshatter Fiend & Controller Set:
Основные параметры
Полный список параметров
Вид Волчок Nado
Пол мальчик
девочка
Возрастная группа 6+
Материал металл
пластмасса
Основные
Тип Игровой набор
Вид Волчок Nado
Пол мальчик
девочка
Возрастная группа 6+
Упаковка картонная коробка
В комплекте ключ для сборки
волчок со встроенным Li-ion аккумулятором
кабель для зарядки
часы-контроллер
батарейки /CR2032
Элементы питания аккумулятор
CR2032 x 2 шт.
Физические
Материал металл
пластмасса
Гарантия
Гарантия 6 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 280 мм
Высота 70 мм
Длина 200 мм
Вес 0.60 кг
Объем 0.0039 м3
Новий супер-набір з дзиґою серії «Електронік» турнірних бійців Infinity Nado. Дзиґа Skyshatter Fiend з характером захисника виконана у інноваційному дизайні, із ручним запуском та з контролером прискорення дзиґи, який має вигляд фантастичного годинника. Контролер дає 3 спроби використати 100 одиниць потужності за одну гру. Дзиґа і годинник виконані у яскравих смарагдових кольорах із блакитними та салатовими елементами. Ремінець годинників – із м’якого гумового матеріалу. З таким набором ви не залишите супротивникам жодного шансу на перемогу!
нет в наличии
Комплектація

Деталі набору вироблені із якісного пластику та металу. У комплект поставки входить:

  • дзиґа Skyshatter Fiend із вбудованим Li-ion акумулятором
  • кабель для зарядки
  • ключ для збірки/демонтажу
  • годинник на руку, що служить контролером прискорення дзиґи
  • батарейки CR2032 (2 шт.)

Автономність

Час до повного зарядження дзиґи складає 10 хвилин. Заряду вбудованого акумулятора вистачає в середньому на 8 повних боїв.

Дзиґи з дистанційним керуванням Infinity NADO ­серії Electronic

В Україні з’явилися популярні дзиґи Infinity NADO ­серії Electronic. Завдяки новим блейдам гра, виходить на зовсім інший рівень адже тепер дзиґу можна прискорювати в процесі обертання практично «магією рук»!

Для запуску дзиґ серії Electronic вже не потрібен пусковий механізм. Все ультра просто – як один, два, три. Необхідно тільки розкрутити дзиґу і запустити на арену в бій. Однак є маленький секрет – дзиґу серії Electronic можна додатково прискорювати будь-коли під час гри, впливаючи на хід поєдинку. Як? За допомогою рук. Тобто тепер бій дзиґ залежить від обраної тактики, а саме – від того, коли буде запущене прискорення дзиґи.

Набори із запуском магічним рухом руки

Ці два набори точно здивують затятих блейдерів, адже запускати та прискорювати дзиґи можна руками без будь-яких додаткових засобів. Жодних пускових механізмів та витрат часу на те, щоб скріпити дзиґу, пусковий механізм та стрічку. Все просто: взяв дзиґу, розкрутив та прискорив її під час бою.

Дзиґу Infinity NADO Electronic з інноваційним дизайном обладнано акумулятором та спеціальними датчиками, тому процес розкрутки дзиґ став набагато простішим і цікавішим. Запуск NADO точно сподобається всім, навіть тим, хто раніше не грав у дзиґи, адже це так легко.

Інфрачервоний сенсор на дзизі реагує на рухи рук над нею, автоматично прискорюючи її. Але необхідно ретельно продумати, коли саме прискорити дзиґу, тому що для цих наборів передбачено лише одну спробу за гру.

У комплекті є детальна інструкція та USB кабель для заряджання дзиґи. Одного повного заряду буде вдосталь у середньому на п’ять боїв, а заряджається дзиґа всього за 10 хв.

Electronic Iron Bear YW624407

Electronic Boxing Bear YW624406

  • Вік 6+
  • Елементи живлення акумулятор
  • Матеріал метал, пластик
  • Комплектація інструкція, ключ для збирання, дзиґа з вбудованим Li-ion акумулятором, USB кабель для зарядки

Набори із запуском магічним рухом руки чи з наручного браслету

Ще два набори, які точно забажає отримати кожен блейдер, адже завдяки браслету-контролеру це ще більш прокачаний рівень гри у дзиґи, а все завдяки браслету-контролеру. На відміну від попередніх наборів, у цьому передбачено аж три можливості прискорення дзиґи за гру. Дзиґи прискорюються завдяки спеціальному браслету у вигляді годинника, що робить його власника чарівником і володарем суперкосмічної сили.

Власники такого набору зможуть контролювати гру і обирати коли та як сильно прискорювати дзиґу. На початку кожної гри дзиґа має рівень сили у 100 одиниць, що відображається на екрані контролера. Їх можна розділити на три частини (на три спроби прискорення відповідно). Тепер вся гра перетворюється на шалений бій дзиґ.

Щоб прискорити дзиґу потрібно інтенсивно махати рукою над інфрачервоним датчиком годинника, так довго, наскільки потрібно прискорити дзиґу, а потім направити сам браслет на неї. Контролер через інфра­червоний порт відправить сигнал на дзиґу, і вона почне прискорення. Все це відбувається за лічені ­секунди!

У комплекті є інструкція та USB кабель для заряджання дзиґи. Одного повного заряду буде достатньо у середньому на вісім боїв, а заряджається дзиґа всього 10 хв.

Приємно порадує те, що браслет можна використовувати не тільки для прискорення дзиґи, а ще й як звичайні секундомір та годинник. Дизайн браслета-годинника повторює інноваційний та космічний дизайн дзиґ Infinity NADO Electronic. Цей стильний годинник-браслет із прискорювачем неодмінно сподобається блейдерам, а його власники будуть відчувати себе частиною особливої касти гравців Infinity NADO Electronic.

Electronic ThunderStallion & Controller Set YW624404

Electronic Boxing Bear YW624405

  • Вік 6+
  • Елементи живлення акумулятор, CR2032 (2 шт.)
  • Матеріал метал, пластик
  • Комплектація інструкція, ключ для збирання, дзиґа з вбудованим Li-ion акумулятором, USB кабель для зарядки, годинник-контролер, батарейки

 

Підпишись на сторінку в інстаграмі, щоб бути в курсі нових наборів Infinity NADO

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров