Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові набори - Infinity Nado - Дзиґа Електронік ThunderStallion & Controller Set

Infinity Nado Дзиґа Електронік ThunderStallion & Controller Set

код товару: YW624404
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Infinity Nado Дзиґа Електронік ThunderStallion & Controller Set:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Дзига Nado
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 6+
Матеріал метал
пластмаса
Основні
Тип Ігровий набір
Вид Дзига Nado
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 6+
Упаковка картонна коробка
В комплекті ключ для складання
дзиґа з вбудованим Li-ion акумулятором
кабель для зарядки
годинник-контролер
батарейки
Елементи живлення акумулятор
CR2032 x 2 шт.
Фізичні
Матеріал метал
пластмаса
Гарантія
Гарантія 6 місяців
Параметри упаковки
Ширина 280 мм
Висота 70 мм
Довжина 200 мм
Вага 0.45 кг
Об'єм 0.0039 м3
Тип: Дзига Nado; Стать: хлопчик, дівчинка; Вікова група: 6+; Упаковка: картонна коробка; Матеріал: метал, пластмаса;
немає в наявності
Дзиґи з дистанційним керуванням Infinity NADO ­серії Electronic

В Україні з’явилися популярні дзиґи Infinity NADO ­серії Electronic. Завдяки новим блейдам гра, виходить на зовсім інший рівень адже тепер дзиґу можна прискорювати в процесі обертання практично «магією рук»!

Для запуску дзиґ серії Electronic вже не потрібен пусковий механізм. Все ультра просто – як один, два, три. Необхідно тільки розкрутити дзиґу і запустити на арену в бій. Однак є маленький секрет – дзиґу серії Electronic можна додатково прискорювати будь-коли під час гри, впливаючи на хід поєдинку. Як? За допомогою рук. Тобто тепер бій дзиґ залежить від обраної тактики, а саме – від того, коли буде запущене прискорення дзиґи.

Набори із запуском магічним рухом руки

Ці два набори точно здивують затятих блейдерів, адже запускати та прискорювати дзиґи можна руками без будь-яких додаткових засобів. Жодних пускових механізмів та витрат часу на те, щоб скріпити дзиґу, пусковий механізм та стрічку. Все просто: взяв дзиґу, розкрутив та прискорив її під час бою.

Дзиґу Infinity NADO Electronic з інноваційним дизайном обладнано акумулятором та спеціальними датчиками, тому процес розкрутки дзиґ став набагато простішим і цікавішим. Запуск NADO точно сподобається всім, навіть тим, хто раніше не грав у дзиґи, адже це так легко.

Інфрачервоний сенсор на дзизі реагує на рухи рук над нею, автоматично прискорюючи її. Але необхідно ретельно продумати, коли саме прискорити дзиґу, тому що для цих наборів передбачено лише одну спробу за гру.

У комплекті є детальна інструкція та USB кабель для заряджання дзиґи. Одного повного заряду буде вдосталь у середньому на п’ять боїв, а заряджається дзиґа всього за 10 хв.

Electronic Iron Bear YW624407

Electronic Boxing Bear YW624406

  • Вік 6+
  • Елементи живлення акумулятор
  • Матеріал метал, пластик
  • Комплектація інструкція, ключ для збирання, дзиґа з вбудованим Li-ion акумулятором, USB кабель для зарядки

Набори із запуском магічним рухом руки чи з наручного браслету

Ще два набори, які точно забажає отримати кожен блейдер, адже завдяки браслету-контролеру це ще більш прокачаний рівень гри у дзиґи, а все завдяки браслету-контролеру. На відміну від попередніх наборів, у цьому передбачено аж три можливості прискорення дзиґи за гру. Дзиґи прискорюються завдяки спеціальному браслету у вигляді годинника, що робить його власника чарівником і володарем суперкосмічної сили.

Власники такого набору зможуть контролювати гру і обирати коли та як сильно прискорювати дзиґу. На початку кожної гри дзиґа має рівень сили у 100 одиниць, що відображається на екрані контролера. Їх можна розділити на три частини (на три спроби прискорення відповідно). Тепер вся гра перетворюється на шалений бій дзиґ.

Щоб прискорити дзиґу потрібно інтенсивно махати рукою над інфрачервоним датчиком годинника, так довго, наскільки потрібно прискорити дзиґу, а потім направити сам браслет на неї. Контролер через інфра­червоний порт відправить сигнал на дзиґу, і вона почне прискорення. Все це відбувається за лічені ­секунди!

У комплекті є інструкція та USB кабель для заряджання дзиґи. Одного повного заряду буде достатньо у середньому на вісім боїв, а заряджається дзиґа всього 10 хв.

Приємно порадує те, що браслет можна використовувати не тільки для прискорення дзиґи, а ще й як звичайні секундомір та годинник. Дизайн браслета-годинника повторює інноваційний та космічний дизайн дзиґ Infinity NADO Electronic. Цей стильний годинник-браслет із прискорювачем неодмінно сподобається блейдерам, а його власники будуть відчувати себе частиною особливої касти гравців Infinity NADO Electronic.

Electronic ThunderStallion & Controller Set YW624404

Electronic Boxing Bear YW624405

  • Вік 6+
  • Елементи живлення акумулятор, CR2032 (2 шт.)
  • Матеріал метал, пластик
  • Комплектація інструкція, ключ для збирання, дзиґа з вбудованим Li-ion акумулятором, USB кабель для зарядки, годинник-контролер, батарейки

 

Підпишись на сторінку в інстаграмі, щоб бути в курсі нових наборів Infinity NADO

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів