Технічні характеристики Tefal Tempo 22 см:
Основні параметри
Повний список параметрів
Призначення сковороди млинцева
Діаметр 22 см
Матеріал сковороди алюміній
Антипригарне покриття Easy plus
Основне
Призначення сковороди млинцева
Діаметр 22 см
Матеріал сковороди алюміній
Антипригарне покриття Easy plus
Кришка немає
Додатково
Особливості сковороди індикатор нагріву
сумісність із газовою плитою
Фізичні
Колір корпусу червоний
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 220 мм
Висота 50 мм
Довжина 390 мм
Вага 0.33 кг
Об'єм 0.0043 м3
Призначення сковороди: млинцева; Діаметр: 22 см; Матеріал сковороди: алюміній; Кришка: немає; Особливості сковороди: індикатор нагріву, сумісність із газовою плитою;
немає в наявності
Для неперевершених результатів приготування – Tefal

Завдяки Tefal світ дізнався про посуд з протипригарним покриттям. У 1954 році французький інженер Марк Грегуар, що був запеклим рибалкою, спробував нанести ПТФЄ-покриття на алюмінієву поверхню сковороди. Здавалося б, до чого риболовля? Марк постійно працював над вдосконаленням свого спінінга. Після нанесення ПТФЄ-покриття на його металеву основу, інженер помітив позитивні зміни в його характеристиках, чим поспішив поділитися з дружиною. А та, у свою чергу, зрозуміла, де ще можна застосувати цю технологію – так завдяки чоловічій вигадливості та жіночій кмітливості було винайдено посуд з протипригарним покриттям.

Tefal Tempo

Окраса будь-якої кухні

Яскрава лінійка посуду Tefal Tempo — це прості у використанні сковороди, призначені для задоволення щоденних потреб приготування, які добре пасуватимуть до інтер'єру будь-якої кухні.

Інноваційний індикатор нагрівання Thermo-Spot сповістить про оптимальну температуру для початку приготування їжі, а надсучасне покриття Easy Plus, яке легко очищувати, не допустить пригорання інгредієнтів. Використовувати лише на газових плитах. Розміри 22 см (04171522), 24 см (04171124), 26 см (04171126), 28 см (04171128).

Tefal Everest

Надійні помічниці

Завдяки покриттю Titanium Mineralia, посиленому мінеральними та титановими часточками, сковороди з нової лінійки Tefal Everest стійкі до найекстремальніших технік приготування, не втрачаючи при цьому протипригарних властивостей. Сковороди сумісні з будь-яким типом плит, включаючи індукційні. Контроль температури приготування — секрет гарного результату.

Якщо посуд недостатньо нагрітий — процес приготування стає довшим, а продукт може втратити корисні властивості. Аби цього не сталося, сковороди лінійки Everest обладнано інноваційним індикатором температури Thermo-Spot Tefal, який за 180 °C стає рівномірно червоним. Готувати у духовці теж можна, проте з обмеженням щодо температури — до 175 °C. Кришку можна мити у посудомийній машині. Розміри 24 (C6360402), 28 см (C6360602).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів