Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Лялькові приналежності - Our Generation - Ігровий набір - Пляжний будинок з аксесуарами

Our Generation Ігровий набір - Пляжний будинок з аксесуарами

код товару: BD37860Z
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Our Generation Ігровий набір - Пляжний будинок з аксесуарами:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип аксесуари
будівля/кімната
Вид набір
Кількість предметів 49 шт
Живлення 3 x AA
3 x AG13
Рекомендований вік 3+
Основні
Тип аксесуари
будівля/кімната
Вид набір
Кількість предметів 49 шт
Живлення 3 x AA
3 x AG13
Рекомендований вік 3+
Додатково
Додатково лялька в комплект не входить
підходить для ляльок Our Generation 46 см
Матеріал пластмаса
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 710 мм
Висота 580 мм
Довжина 440 мм
Вага 9.96 кг
Об'єм 0.1812 м3
Океан веселощів у будинку біля моря – ігровий набір «Пляжний будинок» Our Generation для ляльок 46 см. Справжній райський куточок, що містить у комплекті все необхідне для насиченого та цікавого відпочинку. Малюк може влаштовувати pool-party для улюблених ляльок, фантазуючи та вигадуючи власні сценарії гри. Серед деталей набору: посуд, їжа та напої, столове приладдя, стіл, рятувальний круг, матрац та подушки і багато іншого. Вночі можна влаштовувати атмосферні посиденьки з ноткою романтики, увімкнувши проекцію зоряного неба на стіні будиночку. Рекомендований вік: 3+.
немає в наявності
Our Generation – це більше ніж просто іграшка

Важливе місце в житті дошкільнят займають сюжетно-рольові ігри, які вони вигадали самостійно. Здебільшого такі дитячі забавки – результат наслідування та відтворення діяльності дорослих, особливо те, що вони бачать навколо себе. Граючи, малюк здобуває нові знання та навчається взаємодії з іншими.

Наразі чимало батьків визнають, наскільки корисні та пізнавальні ці ігри для дитини. Адже це – не лише цікаві забавки, а навчальний процес, який знайомить дітей з довкіллям, допомагає здобути соціальний досвід. Під час гри формується й розвивається особистість дитини, відбуваються позитивні зміни в психіці.

Дивовижний світ Our Generation

Сімейна компанія Battat понад 120 років виготовляє якісні іграшки Our Generation, які впливають на розвиток дитини.

Милі та реалістичні 46-сантиметрові ляльки Our Generation дуже схожі на маленьких дівчат. Вони унікальні та своєрідні: кожна має ім’я та характерну зовнішність. Ляльки Our Generation надихають сучасних дівчат бути тими, ким вони хочуть. Крім того, ляльки Our Generation мають багато захоплень: кінні перегони, подорожі, мистецтво та наука.

В асортименті бренда Our Generation представлено ігрові набори й аксесуари. Кожна дитина може знайти для себе щось корисне, відповідно до власних уподобань і захоплень.

Пляжний будиночок з аксесуарами

Код товару: BD37860Z

Вирушати на відпочинок варто разом з іграшками Our Generation. Цей ігровий набір допоможе вигадати сюжети для ігор на тему відпочинку в будиночку біля моря, канікул чи активного дозвілля. У наборі 49 предметів, необхідних для захопливої та цікавої гри: посуд, їжа та напої, столове приладдя, стіл, рятувальне коло, матрац, подушки тощо. А вночі можна влаштовувати атмосферні посиденьки з ноткою романтики, увімкнувши проекцію зоряного неба на стіні будиночку.

  • Розмір пакування (ш × в × г) 71 × 58 × 44 см
  • Вага 9,96 кг

Ветеринарна клініка

Код товару: BD37390Z

Разом із ляльками Our Generation дитина з задоволенням «вилікує» всіх тварин, які потрапили до ветеринарної клініки. У комплекті є 56 предметів, що можуть знадобитися маленькому лікарю: медичні інструменти (стетоскоп, шприц, мисочка і градусник), монітор (що працює), дві клітки для утримання іграшкових тварин, зал очікування та справжня інформаційна коркова дошка. Під час гри дитина може уявити себе ветеринаром, якого викликали лікувати песика (або будь-яку іншу тваринку, яка в неї вже є). Гра розвиває уяву і вчить не боятися лікарів. Усі деталі набору вирізняються високою деталізацією.

  • Розмір пакування (ш × в × г) 66 × 48 × 48 см
  • Вага 7,6 кг

Ретроїдальня

Код товару: BD67067Z

Шикарна та реалістично виготовлена кімната у вигляді ретрокафе, де можна влаштувати посиденьки під час обідньої перерви, робочі зустрічі та вечірки. Окрім оригінального дизайну та яскравої картатої підлоги, комплект вирізняється великою кількістю деталей та елементів (86 од.). Унікальність набору — у спеціальному автоматі, який може програвати 5 різних пісень і за допомогою неонового світла створити таємничу атмосферу. Обертається дисплей для тортика, є жалюзі та розкладний столик, крейдою можна писати на дошці. Усі предмети виготовлено з якісних матеріалів, тож вони абсолютно безпечні для малечі.

  • Розмір пакування (ш × в × г) 33 × 57 × 76 см
  • Вага 11 кг

Шкільна кімната

Код товару: BD37330Z

Діти будуть у захваті від набору «Шкільна кімната» Our Generation, з яким можна розігрувати різні сюжети про шкільні будні. Справжній маленький клас зі столом для вчителя та двома партами для учнів, а також унікальною білою дошкою, яка світиться в темряві. Крім того, у комплекті є дзвінок, годинник, будильник і багато інших шкільних дрібниць. Усього в наборі 92 предмети, усі елементи якісно виготовлено та продумано до найменших дрібниць. Грати з набором буде весело та корисно водночас.

  • Розмір пакування (ш × в × г) 56 × 75 × 34 см
  • Вага 13,35 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів