Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Лялькові приналежності - LORI - Ляльковий будиночок - Дерев'яний будинок

LORI Ляльковий будиночок - Дерев'яний будинок

код товару: LO37004Z
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LORI Ляльковий будиночок - Дерев'яний будинок:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип будинок для ляльок
Вид набір
Живлення 3 x AAA
Рекомендований вік 3+
Основні
Тип будинок для ляльок
Вид набір
Живлення 3 x AAA
Рекомендований вік 3+
Комплектація батарейки
Додатково
Додатково зі світловими ефектами
лялька в комплект не входить
Розмір 40х30х20 см
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 560 мм
Висота 530 мм
Довжина 370 мм
Вага 7.95 кг
Об'єм 0.1098 м3
Гарний дерев'яний будинок з високою деталізацією стане цікавим і корисним доповненням до іграшок LORI. Вбудована кухня з двома барними стільцями для сніданку стане відмінним місцем відпочинку LORI та її друзів. На даху є галявина. У будинку є кілька кімнат для ляльок, з різними аксесуарами, вікна і великі двері. У набір входить: ляльковий будиночок, холодильник, кухня з раковиною, духовка, кухонна плита, барна стійка і 2 стільці. Для освітлення необхідно 3 батарейки ААА (входять в комплект). Розмір: 40х30х20 см. Лялька в набір не входить. Комплектація: 5 предметів. Рекомендований вік: 3+.
2399 грн*
немає в наявності
Де купити: LORI Ляльковий будиночок - Дерев'яний будинок:
Iphouse.com.ua
Кукольный домик LORI Деревянный дом LO37004Z
Mekka
Кукольный домик LORI Деревянный лофт, свет, звук (LO37004Z)
Скарби (ckapbu.com)
Кукольный домик LORI LO37004Z
Відкрий світ моди разом із мініатюрними ляльками

Лялька — це, мабуть, найдавніша іграшка. Із нею дівчинка пізнає навколишній світ, розвиває фантазію, приміряє на себе різні соціальні ролі (мама, дружина, лікар, артистка, вчителька). Нерідко лялька стає ліпшою подругою, охоронницею дитячих таємниць, мрій і сподівань, втішає в складні моменти.

«Дерев’яний будиночок»

Код товару: LO37004Z

Сучасний дерев’яний будиночок у стилі лофт добре деталізовано. Він має зручне планування: кілька кімнат із різними аксесуарами, великі двері й вікна.

На вбудованій кухні з двома барними стільцями залюбки збиратимуться ляльки Lori і їхні друзі. Кухню оснащено LED-підсвічуванням, що працює. На даху є галявина, де можна проводити веселі вечірки. Оселю можна обставляти на свій смак, придбавши додаткові меблі й аксесуари.

Меблі для вітальні

LO37012Z

Меблі для спальні

LO37013Z

Меблі для тераси

LO37005Z

Оновлюємо гардероб

Головна особливість Lori — різноманітні аксесуари та стильний одяг, який можна знімати і одягати. Дівчата будуть у захваті від такої кількості предметів гардеробу. Модна вечірка, пікнік, прогулянка в парку — для улюбленої ляльки завжди можна придбати один із нових наборів одягу й аксесуарів. Приємним бонусом є те, що елементи наборів одягу підходять усім лялькам Lori. Підбираючи одяг ляльці, дитина вчитиметься поєднувати кольори, текстури й предмети гардеробу. Кожний комплект — своєрідна підказка виробника, адже набори Lori витримано в одному стилі, щоб змалечку виховувати у дитини відчуття стилю та смаку.

Набір одягу «Сукня з квітами»

LO30021Z

Набір одягу зі спідницею

LO30024Z

Набір одягу із сумкою

LO30022Z

Хобі маленьких модниць

Коні завжди приваблювали дітей. Їзда верхи дисциплінує дітлахів і вчить наполегливості. Виробник не залишив поза увагою цю тему, тому виділив в окрему серію ляльок-жокеїв, коней і аксесуари до них.

«Трейлер для коня»

Код товару: LO37020Z

Трейлер Lori — чудове рішення для перевезення улюбленого коня. Він прекрасно поєднується з машинами Lori і сумісний із будь-якими кіньми бренда. У наборі є все необхідне для продуктивних тренувань і вдалих змагань. Усі елементи добре деталізовано й виготовлено з якісної пластмаси приємних кольорів. Цікавий і захопливий світ Lori допоможе батькам підібрати для дітей саме ту ляльку, яка має спільні риси й захоплення з їхньою дитиною. А чудові й реалістичні аксесуари допоможуть дітям створити власний ляльковий світ, де можна втілити цікаві історії

«Білий кінь Камарілло»

Код товару: LO38000Z

Набір аксесуарів для верхової їзди

Код товару: LO37022Z

«Вершниця Феліція»

LO31029Z

«Вершниця Евелін»

LO31030Z

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів