Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Remington IPL8500 i-LIGHT LUXE:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип фотоепілятор
Рівнів потужності 3
Насадки для тіла
для обличчя
УФ фільтр
Сенсор типу шкіри тон шкіри I-V
Ресурс лампи 300 тис. спалахів
Додатково рекомендовано дерматологами
захист від випадкового спалаху
технологія ProPulse
Ергономічний дизайн
клінічно протестований
LED підсвічування
Джерело живлення акумулятор
Колір білий
Основні
Тип фотоепілятор
Рівнів потужності 3
Насадки для тіла
для обличчя
Інтенсивність світлового імпульсу 8 Дж/см2
Спектр світла 650 Нм
Області застосування
Ділянки тіла ноги
область бікіні
область пахв
Час впливу
Гомілка 15 хв + пахви, бікіні) з Експрес-режимом.
Особливості
УФ фільтр
Сенсор типу шкіри тон шкіри I-V
Ресурс лампи 300 тис. спалахів
Додатково рекомендовано дерматологами
захист від випадкового спалаху
технологія ProPulse
Ергономічний дизайн
клінічно протестований
LED підсвічування
Фізичні
Джерело живлення акумулятор
Колір білий
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 330 мм
Висота 110 мм
Довжина 270 мм
Вага 2.70 кг
Об'єм 0.0098 м3
Тип: фотоепілятор; Насадки: для тіла, для обличчя; Рівнів потужності: 3; Додатково: рекомендовано дерматологами, захист від випадкового спалаху, технологія ProPulse, Ергономічний дизайн, клінічно протестований, LED підсвічування; Джерело живлення: акумулятор; Колір: білий;
немає в наявності
Клінічно підтверджено, що всього за три процедури з i-LIGHT LUXE, кількість небажаного волосся на тілі зменшується до 94% *. Результати помітні вже після першої процедури.

Вбудований інтелектуальний датчик тону шкіри зчитує колір вашої шкіри, плавно і безперервно налаштовуючись на оптимальну потужність, для безпечного і ефективного видалення волосся.Ви можете використовувати модель для п’яти різних відтінках шкіри: від світлого до темно-коричневого.

Модель має збільшений ресурс - 300 000 спалахів. Термін служби лампи розрахований більш ніж на 25 років використання.

i-LIGHT LUXE використовує технологію інтенсивного імпульсного світла (IPL). Точно спрямовані спалахи поглинаються меланіном фолікула, гальмуючи його ріст, а ваша шкіра стане гладенькою на строк до 6 місяців.

У наборі йдуть дві насадки: для тіла (з віконцем 3 см²) і детальна (з віконцем 2 см²) для більш точної обробки.

i-LIGHT LUXE забезпечує оптимальну довжину хвилі світлового імпульсу - 650 нм. Отже, фолікул буде поглинати більше світла і швидше руйнуватися, забезпечуючи ідеальні результати за короткий термін.

Новинка оснащена трьома режимами потужності:

• Потужний режим продукує рекордно високу інтенсивність світла - 8 Дж/см² і гарантує максимальний ефект, і дозволяє обробити все тіло за 40 хвилин.

• Експрес-режим - найбільш швидкий режим, який дозволяє менш ніж за 15 хвилин обробити все тіло (ноги повністю, пахви, бікіні).

• Делікатний - найбільш щадний режим для чутливих ділянок шкіри. Він гарантує комфорт під час процедури і прекрасний результат після неї.

За допомогою i-LIGHT LUXE Ви можете отримувати салонний результат фотоепіляції у себе вдома найкомфортнішим чином.

Покращена технологія PROPULSE ™ працює шляхом нагрівання волосяного фолікула, фокусуючи світловий імпульс на корені волосся, щоб порушити цикл зростання. Світлова енергія поглинається меланіном у волоссі і пригнічує ріст, даючи вам прекрасні результати, не пошкоджуючи шкіру.

Фотоепілятор підходить як жінкам, так і чоловікам. Його можна використовувати на обличчі (для жінок нижче лінії вилиць), руках, ногах, тілі, спині та в зоні бікіні. IPL 8500 є абсолютно безпечним. Прилад клінічно протестований і рекомендований дерматологами.

Салон удома: ефективна та надійна фотоепіляція

Жінки мріють мати гладеньку шкіру без волосинок, які псують зовнішній вигляд. Заради цього вдаються до різноманітних методів, серед яких і фотоепіляція. Однак що робити, коли часу на відвідання дорогих салонів немає? Вихід є.

Для догляду за шкірою у домашніх умовах Remington підготував фотоепілятор IPL8500 i-LIGHT LUXE, що є справжнім флагманом серед подібних приладів.

Завдяки технології Intense Pulse Light, використаній у моделі IPL8500 i-LIGHT LUXE, світловий імпульс впливає безпосередньо на корені волосся, руйнуючи фолікул і сповільнюючи ріст. Шкіра при цьому не пошкоджується, а стає гладенькою. Усього три процедури скоротять кількість волосся на 94%. Такий показник є максимальним серед фотоепіляторів для домашнього використання.

Розумний фотоепілятор

Прилад забезпечено вбудованим інтелектуальним датчиком тону шкіри, який зчитує її колір, плавно та безперервно налаштовуючись на оптимальну потужність для безпечного й ефективного видалення волосся. Використовувати модель можна на шкірі п’яти різних відтінків: від світлого до темно-коричневого.

Переваги та можливості

Ще одним безсумнівним плюсом новинки є збільшений ресурс, що становить 300 000 спалахів. Термін служби лампи розраховано на понад 25 років використання, тож не скоро доведеться думати про її заміну. Крім того, прилад має захист від випадкових спалахів і працює лише за правильного розташування відносно зони опрацювання.

i-LIGHT LUXE забезпечує оптимальну довжину хвилі світлового імпульсу – 650 нм. За такого показника фолікул поглинатиме більше світла та швидше руйнуватиметься, забезпечуючи ідеальні результати за стислий термін.

Завдяки двом насадкам проводити процедури можна на таких делікатних ділянках, як обличчя (з віконцем 2 см2) чи зона бікіні (з віконцем 3 см2). Три режими потужності гарантують високі результати, немов у салоні.

  • Потужний режим із високою інтенсивністю світлового імпульсу – 8 Дж/см, тому ефективний результат буде отримано швидко і при цьому безпечно.
  • Експрес-режим – найшвидший режим, використовуючи який менше ніж за 15 хв можна обробити все тіло (ноги, пахви, зону бікіні).
  • Делікатний – режим для чутливої шкіри, адже є найбільш щадним і гарантує комфорт під час процедури та гарний результат після неї.

Крім того, фотоепілятор підходить як жінкам, так і чоловікам. IPL8500 є абсолютно безпечним, клінічно протестованим і рекомендованим дерматологами приладом.

У наборі IPL8500, крім іншого, є кейс для зберігання та безворсова тканина.

Переваги

 • Простота у використанні •

 • Безпека •

 • Без болю •

 • Швидкий результат •

 • Ефект омолодження •

 • Доступність •

Технічні характеристики

  • Інтенсивність світлового імпульсу 8 Дж/см2
  • Спектр світла 650 нм
  • Ресурс лампи 300 000 спалахів
  • Площа зони дії 2 см2, 3 см2
  • Джерело живлення мережа
  • Колір білий
  • Вага 1,96 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів