Предыдущее
Следующее
Технические характеристики iLife A8:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип робот-пылесос
Тип уборки сухая
Потребляемая мощность 22 Вт
Тип пылесборника циклонный фильтр
Объем пылесборника 0.3 л
Основные
Тип робот-пылесос
Тип уборки сухая
Потребляемая мощность 22 Вт
Автономная работа 150 мин
Система фильтрации
Тип пылесборника циклонный фильтр
Объем пылесборника 0.3 л
Фильтр тонкой очистки (HEPA)
Особенности
Дополнительно Пульт ДУ
Автовозвращение на базу
Функция Sheduling clean
Датчик обнаружения стен /2 (левый + правый)
Датчик Anti-Fall
Функция Electronic wall
5 режимов /Auto, Spot, Edge, Max clean, Zig-Zag
верхняя часть корпуса из закалённого стекла
Система умной навигации Panoview Navigation
Датчик Anti-collision
Комплектация фильтр HEPA /2 шт.
аккумулятор
зарядная док-станция
чистящая щётка
2 боковые щётки
Физические
Мощность аккумулятора 2600 мАч
Время заряда аккумулятора 4.16 часов (250 хв)
Цвет чёрный
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Высота 400 мм
Длина 450 мм
Вес 5.35 кг
Объем 0.0252 м3
Тип пылесоса: робот-пылесос; Тип уборки: сухая; Потребляемая мощность: 22 Вт; Тип пылесборника: циклонный фильтр; Объем пылесборника: 0.3 л;
нет в наличии
Домашні прибиральники iLife

Як часто доводиться чути: «Ненавиджу прибирати і безлад, але безлад більше»; «У будинку, де є тварини, шерсть – це приправа»? В останнє десятиліття прилади, що полегшують життя, набули масової популярності, яскравий приклад – посудомийні, пральні машинки. Прийшов час і для масового користування роботами-пилососами.

І це якраз випадок вельми бажаного подарунка. По-перше, радість для тих, хто змушений робити прибирання пилососом двічі на день – тепер це зробить робот. По-друге, стане у пригоді тим, хто дуже зайнятий і зрідка буває вдома – пилосос сам увімкнеться в потрібний час і зробить прибирання. По-третє, стане корисним тим, кого неймовірно дратують волосся і шерсть хатніх тварин на підлозі, але на повноцінне прибирання кожного дня не вистачає сил або часу.

Нюанси користування

  • Прибрати все зайве з підлоги, особливо дроти
  • Чистити регулярно контейнер і щітки
  • Регулярно мити ганчірку після вологого прибирання
  • Протирати датчики і корпус

А8

флагман з оком-камерою і голосовим помічником

Головна особливість цього пилососа — система навігації PanoView, яка використовує камеру Hawkeye і гіроскоп для оцінки розмірів та контурів приміщення, щоб побудувати карту для маршруту прибирання. Для обробки даних використовуються три вбудованих процесори високої продуктивності.

Ще однією відмінністю є голосовий помічник — i-Voice, який повідомляє про всі свої дії, а також про виниклі проблеми/неполадки, що заважають подальшій роботі. Він призупинить роботу та сповіщатиме звуковим сигналом до моменту появи господаря і усунення «тривоги» помічника.

Спеціалізація цієї моделі — прибирання шерсті домашніх тварин і довгого волосся. Є чотири режими: автоматичне прибирання, прибирання на максимальній потужності, прибирання по краях, точкове прибирання.

Робот має дві альтернативні щітки для якіснішого прибирання килимів і покриттів підлоги. Перша — спеціальна гумова щітка BladeAway, яку легко чистити, а зібрана шерсть не заплутується. Друга — ворсяна щітка для глибокого чищення є потужним інструментом для прибирання килимів. Наприклад, килимок у передпокої робот зможе очистити навіть краще, ніж класичний пилосос.

Кошик для сміття об’ємом 300 мл витягується одним натисканням.

Два величезних головних коліщатка RoadRover допомагають долати перешкоди, переміщаючись помешканням. Вони добре амортизують на різних покриттях, забезпечуючи чудову стабілізацію. Пилосос прибирає під будь-якими меблями, де відстань від підлоги більше ніж 72 мм.

Після закінчення прибирання або розрядження робот сам повертається до док-станції для поновлення ресурсу. Якщо він не прибрав всі заплановані поверхні, то після поповнення заряду зможе продовжити роботу з того самого місця.

Специфікації

  • Розміри 310 × 310 × 72 мм
  • Вага 2,76 кг
  • Об’єм контейнера для сміття 300 мл
  • Час роботи від одного заряду 150 хв

V8s

сухе та вологе прибирання великих помешкань

У цього пилососа є РК-дисплей, на якому відображаються основні функції та режими.

Унікальна система i-Move дає можливість побудувати маршрут прибирання для великих площ.

Ця модель, крім сухого, робить ще й вологе прибирання поверхонь. Завдяки відзначеній нагородами вдосконаленій системі i-Dropping, V8s має точний контроль над кількістю води, що запобігає псуванню підлоги і забезпечує ефективність під час прибирання. Передбачено спеціальний резервуар для води на 300 мл та ганчірку з мікрофібри. Звичайно, генеральне прибирання робот-пилосос не замінить, але з підтриманням чистоти в будинку впорається на всі сто.

У V8s сміттєвий бак збільшеного об’єму — 750 мл, що також є перевагою для прибирання великих за площею територій. Додатковий високо­ефективний фільтр захоплює пил для кращого очищення повітря.

Як справжньому помічникові V8s можна довірити прибирання за розкладом у будь-який час дня і будь-який день тижня. Для цього потрібно просто встановити необхідні параметри на пульті.

У цій моделі замість турбощітки використовується плаваючий модуль, який позбавляє від необхідності очищати пилосос після прибирання, а також збирає шерсть і волосся ретельніше. Це стане у пригоді тим, хто хоче мінімізувати контакт з пилососом, а також гидливим від природи користувачам.

Завдяки спеціальній конструкції з безліччю датчиків V8s може вільно проходити через вузькі ділянки простору, прибираючи там.

Як і у А8, у цій моделі є чотири режими: автоматичне прибирання, прибирання на максимальній потужності, прибирання по краях, точкове прибирання. Звичайно, він самостійно повернеться до док-станції після закінчення прибирання або розрядження батареї.

Специфікації

  • Розміри 330 × 320 × 81 мм
  • Вага 2,2 кг
  • Об’єм контейнера для сміття 750 мл
  • Об’єм резервуару для води 300 мл
  • Час роботи від одного заряду 120 хв

A4s

для тонких килимів та смарт-квартир

Спеціалізація — чистка тонкого килима за допомогою V-подібної форми щітки. Така форма дає можливість зменшити кут зіткнення з підлогою і допоможе витягти застряглий в килимах бруд.

Неймовірно інтуїтивний у використанні. Для включення можна скористатися кнопкою Clean на пульті та вибрати з трьох режимів: автоматичного прибирання, точкового прибирання та прибирання по краях. Або просто натиснути на кнопку Auto на корпусі. Є можливість встановити розклад прибирання на певний час кожного з днів тижня. Додатково у цій моделі передбачено режим Miniroom — спеціально для прибирання однієї кімнати або невеликих просторів, квартир-студій.

Завдяки cyclonepower — триступеневій системі збирання, A4s гарантує ретельне прибирання на килимі або будь-якій поверхні підлоги. Бічні щітки-волоті допомагають замести бруд і сміття під робота. Основна щітка піднімає «забруднені маси», а система всмоктує все в мішок.

Як і інші роботи-пилососи ilife, A4s самостійно повертається до док-станції після закінчення сеансу прибирання або у разі розрядження акумулятора. Безліч ІК-датчиків у нижній частині корпусу запобігають падінням, а інтелектуальна система вільно розпізнає перешкоди, щоб робот орієнтувався в просторі.

Специфікації

  • Розміри310 × 310 × 76 мм
  • Вага 2,2 кг
  • Об’єм контейнера для сміття 450 мл
  • Час роботи на одному заряді 110-130 хв
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров