Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Dnipro-M TD-60:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип дриль-шуруповерт
Тип патрона швидкозажимний
Ключові особливості реверс
Клас захисту корпусу IP20
Живлення від мережі
Діаметр патрона 10 мм
Швидкість обертання 750 об/хв макс.
Вага 1.3 кг
Основні характеристики
Тип дриль-шуруповерт
Конструкція пістолетна
Тип патрона швидкозажимний
Ключові особливості реверс
Клас захисту корпусу IP20
Живлення від мережі
Споживана потужність 600 Вт
Максимальний крутний момент 22 Нм
Діаметр патрона 10 мм
Швидкість обертання 750 об/хв макс.
Регульований крутний момент 16+1 Нм
Фізичні характеристики
Вага 1.3 кг
Колір помаранчевий
чорний
Термін гарантії 36 місяців
Комплектація Інструкція з експлуатації
гарантійний талон
дриль
Упаковка
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 240 мм
Висота 70 мм
Довжина 260 мм
Вага 1.69 кг
Об'єм 0.0044 м3
Модель мережевого шуруповерта від Dnipro-M TD-60 - практичний і доступний інструмент, що відрізняється своєю функціональністю і простотою в обігу. Відмінні риси моделі: - патрон, який затискають без ключа; - контроль ступеня загвинчування шурупа; - зворотний хід (реверс).
немає в наявності
Завдяки спеціальній системі регулювання ступеня вкручування саморіза інструментом легко працювати з м'якими матеріалами (гіпсокартон, пластик) без ризику їх пошкодження. Елементи оснащення замінювати стало ще простіше, оскільки патрон затискається без додаткових інструментів. У моделі TD-60 реалізована функція реверсу за допомогою кнопки, що дозволяє змінювати напрямок обертання за потребою. Кнопка-повзунок реверсу розташована таким чином, що її неможливо випадково зачепити, проте перемикати дуже зручно.

Електроінструмент Dnipro-M для проектів будь-якого масштабу

Dnipro-M – бренд, який приділяє особливу увагу кожній дрібниці, починаючи із зовнішнього вигляду та ергономіки, закінчуючи інноваціями в технологіях виробництва кінцевої продукції. Акцент робиться на доступності електроінструменту для користувачів. Завдяки цьому отримуємо якісний і надійний продукт за доступною ціною.

№1 сервіс в Україні

У сервісних центрах Dnipro-M простий ремонт інструмента триває до трьох годин. Складний ремонт здійснюється протягом трьох днів. Якщо ремонт не проведено у вказаний термін, користувач отримає гарантований подарунок.

3 роки гарантії

Виробник впевнений в якості інструмента, тому надає гарантію три роки. 98 % звернень в ремонт реалізується за гарантією безкоштовно, включаючи запчастини і роботу майстра.

Акумуляторний дриль-шуруповерт Dnipro-M

Дрібний ремонт або велике промислове будівництво не може бути успішно виконано без відповідного обладнання. Пробурити свердловину, зварити листи металу, закрутити саморізи – всі ці операції не можна уявити без використання якісного інструменту. Саме такий електроінструмент виробляє бренд Dnipro-M.

Комфорт та ефективність

Руків'я спеціальної форми має прогумовані елементи, завдяки чому інструмент зручно лежить в руці і не вислизає під час роботи. Підвищений ступінь зручності підкреслюється ефективністю пристрою. Потужність становить 14,4 В, а кількість обертів досягає позначки в 0-400 і 0-1 500 об/хв для дерева та бетону відповідно. Крутний момент – 22 Нм. Завдяки цьому можна ефективно справлятися навіть зі складними завданнями.

Особливості моделі

Ця модель шуруповерта є яскравим представником якісних, надійних і доступних ударних дрилів Dnipro-M. З його допомогою можна легко і невимушено зробити отвори в таких матеріалах, як деревина, метал, цегла і навіть бетон. Діаметр отворів залежить від типу робочого матеріалу – 18 мм для дерева і 7 мм для сталі і бетону.

Великий ресурс акумулятора, ємність якого становить 1,5 А год, робить користувача максимально мобільним у процесі роботи, не вимагаючи постійної прив'язки до електромережі. При цьому в комплекті йдуть відразу дві таких батареї, що сприяє максимальній тривалості роботи без підзарядки.

ТОП-5 НОВИНОК 2018 РОКУ

Дриль ударний

Комфорт та якість – цими двома словами можна охарактеризувати новий ударний дриль Dnipro-M HD-75. Два режими роботи дають змогу працювати з різними типами матеріалів, цеглою і бетоном в ударному режимі, деревиною, металом у безударному. Задню частину корпусу покрито гумою, завдяки чому інструмент не вислизає з рук. Зручність користування забезпечує також функція зворотного ходу патрона. Максимальна кількість обертів холостого ходу становить 2 600 об/хв. Максимальна потужність – 750 Вт.

Фен промисловий

Цей електроінструмент виробництва Dnipro-M стане надійним помічником як в будівництві, так і в побуті. Він оптимально підходить для широкого спектру завдань, серед яких: швидка сушка лаків, клею і фарб, згинання пластикових труб, розморожування холодильного обладнання й водопроводів, а також видалення шпалер, герметиків, килимових покриттів тощо. Максимальна потужність у 2 000 Вт і робоча температура в межах 50-600 °С сприяє максимально ефективній роботі. Чотири різних насадки в комплекті розширюють можливості пристрою.

Напівавтомат інверторний

Новий зварювальний апарат із потужністю 7 200 Вт і ККД 90 %. У моделі реалізовано сучасні функції, зокрема: AntiStick, HotStart, ArcForce і VRD. Завдяки цьому пристрій відрізняється надійністю і міцним швом, який під силу зробити навіть новачкові. Два екрани для точного регулювання зварювального струму і напруги забезпечують додатковий комфорт у процесі роботи з апаратом. Крім того, реалізовано інноваційну аварійну систему, що запобігає виходу напівавтомата з ладу через перегрів.

Дриль-шуруповерт мережевий

Ця модель є яскравим представником практичного і доступного електроінструменту. Особливістю такого пристрою став патрон, який легко затиснути без ключа, а також наявність зворотного ходу. Також тут успішно реалізовано можливість контролю ступеня загвинчування шурупа.

Потужність шуруповерта становить 600 Вт, а кількість обертів досягає позначки в 750 об/хв. Діаметр патрона – 10 мм. Діаметр свердління – 25/8 мм.

Шліфмашина кутова

Нова модель КШМ GL-115S є надійним і якісним електроінструментом і має безліч переваг. При цьому ціна залишається доступною. Покриття з термостійкого лаку в поєднанні з мідною обмоткою двигуна надійно захищають пристрій від перегріву. Також в моделі є регулятор обертів, за допомогою якого можна налаштувати оптимальний режим для проведення робіт. КШМ Dnipro-M GL-115S має потужність 1 150 Вт. Діаметр дисків становить 125 мм. Пристрій вирізняється великою швидкістю роботи – кількість обертів досягає позначки в 11 000 об/хв. Частота мережі – 50 Гц. Модель GL-115S має клас захисту корпусу IP20.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів