Fallout 76 [Blu-Ray диск] (PlayStation)

код товару: 6420774
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Fallout 76 [Blu-Ray диск] (PlayStation):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
RPG
Видавець Bethesda Softworks
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
RPG
Розробник Bethesda Game Studios
Видавець Bethesda Softworks
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Вікові обмеження від 18 років
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Параметри упаковки
Ширина 10 мм
Висота 130 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.09 кг
Об'єм 0.0002 м3
Our Future Begins Bethesda Game Studios, яка створила Skyrim і Fallout 4, з радістю представляє вам Fallout 76 - гру на багато користувачів , яка є передісторією усієї серії. Всі люди в Fallout 76 - такі ж гравці, як і ви. Щоб вижити, вам краще співпрацювати ... Чи ні - вирішуйте самі. Вас чекає найбільший і насичений світ постапокаліпсісу за всю історію всесвіту Fallout.
немає в наявності
ПРЕКРАСНЕ ПУСТИЩЕ: Завдяки новітнім технологіям в області графіки, освітлення і промальовування ландшафту з'явився достовірний і різноманітний світ, який у отири рази більше, ніж в будь-який з ігор серії Fallout.

БУДУЙТЕ СВОЄ МАЙБУТНЄ: Створіть свого персонажа і підкорюйте дике пустище Західної Вірджинії поодинці або з друзями.

БОМБІТЬ ДРУЗІВ: Розкрийте таємниці постапокаліптичного світу і використовуйте найнебезпечну зброю в історії людства - ядерні ракети.

Втілити НОВУ АМЕРИКАНСЬКУ МРІЮ: Будуйте, створюйте і торгуйте де завгодно в світі за допомогою нового переносного C.A.M.P.

Добірка ігор на PS4. Fallout 76

Студія Bethesda вирішила випустити другу велику гру серії Fallout поспіль, та таку, якої раніше не було, — мультиплеєрну. Спочатку проект за задумом мав бути як додаток до Fallout 4, але в результаті він став самостійною грою.

Fallout 76 подано з розмахом повноцінної нової частини, вписаної в офіційну міфологію цього світу. Сюжетно гра починається практично відразу після ядерної війни, і перед гравцями постають не порожні міста й радіаційні пустелі, а мальовничі пейзажі, які ще не пізнали хаосу апокаліпсису.

Автори зробили цікавими сюжет і протистояння гравців. Є навіть новий коопера­тивний режим на чотири людини. На пізніх стадіях гра не дасть занудьгувати, бо є можливість влаштувати ядерну війну в невеликих масштабах. А також розробники ­обіцяють підтримувати гру новим контентом щомісяця протягом трьох років — цікавого буде багато.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів