Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS TUF Gaming K5 USB Black Ukr:
Основні параметри
Повний список параметрів
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Геймерські
Основні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Геймерські
Підсвічування світлодіодне Aura з поділом на п'ять незалежно регульованих зон
Особливості
Колір клавіш чорний
Додатково
Особливості Наявність підставки під зап'ястя
Повністю програмовані клавіші і можливість запису макросів, не виходячи з гри
Мультимедійні клавіші
Вбудована пам'ять для запису профілів
Перемикачі Mech-Brane
Коректна обробка до 24 одночасних натискань
Зносостійке покриття
Захист від потрапляння вологи
Можливість синхронізації підсвічування з іншими пристроями (технологія Aura Sync)
Утиліта Armoury II з дружнім інтерфейсом для швидкого налаштування параметрів пристрою
Сумісність з ОС Windows /7; 10
Фізичні
Колір чорний
Вага 1050 г
Габарити ( ВxШxГ ) 40 x 460 x 218 мм
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 40 мм
Висота 260 мм
Довжина 480 мм
Вага 1.44 кг
Об'єм 0.0050 м3
Підключення:дротова; Інтерфейс підключення:USB; Формат:Геймерські;
немає в наявності
Надійна зброя TUF Gaming

Належність до ігрової серії TUF Gaming гарантує довговічну та безвідмовну роботу аксесуарів.

TUF Gaming — досить молода серія ігрових пристроїв ASUS, яка з’явилася приблизно рік тому разом із материнськими платами на базі чипсета Intel Z370. Її можна вважати спадкоємницею серії TUF (від The Ultimate Force — англ. «абсолютна сила»), до складу якої входили високонадійні материнські плати, розраховані на складні умови використання. Протягом року виробник розширив асортимент серії TUF Gaming геймерськими ноутбуками середньої цінової категорії та різноманітними аксесуарами, але її концепція залишається незмінною — високонадійні пристрої із сучасними ігровими можливостями за помірною ціною.

Гарнітура TUF Gaming H5

Код товару: 90YH0125-B1UA00

TUF Gaming H5 — універсальна ігрова гарнітура з 3,5 мм рознімом та USB-адаптером, який активує режим віртуального просторового звучання у форматі 7.1. Гарнітура сумісна з великою кількістю пристроїв і платформ, зокрема ПК, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch і смартфонами. У ній використовують 50-мм динаміки Essence із неодимовими магнітами (частотний діапазон — від 20 Гц до 20 кГц) і герметичними акустичними камерами. Завдяки дужці з міцної нержавіючої сталі TUF Gaming H5 вирізняються довговічністю, а невелика маса та чашки закритого типу, які легко регулюються згідно з потребами користувача, роблять гарнітуру дійсно комфортною під час гри. У пристрої є два мікрофони: неспрямований мікрофон на пульті керування зручно використовувати для відповіді на телефонні дзвінки та для виконання інших повсякденних завдань, а спрямований від’єднуваний мікрофон на гнучкій ніжці гарантує високу якість зв’язку під час гри. Для додаткової зручності TUF Gaming H5 має вбудований регулятор гучності з функцією повного вимкнення мікрофона. Під’єднується гарнітура через обплетений кабель завдовжки 1,2 м.

Миша TUF Gaming M5

Код товару: 90MP0140-B0UA00

TUF Gaming M5 — це компактна двостороння ігрова миша, якою можна користуватися як правою, так і лівою рукою. Високоточний оптичний датчик із роздільною здатністю 6 200 точок на дюйм, висока частота відгуку (1 000 Гц), невелика маса та адаптований для ігор дизайн — це саме те, що потрібно геймерам. Мишка — довговічна, адже її обладнано перемикачами Omron, розрахованими на 50 млн спрацьовувань, а також має спеціальне покриття, яке успішно пройшло тестування на стійкість до різних впливів. Миша TUF Gaming M5 має шість програмованих кнопок із чітким тактильним відгуком. У ній застосовано конструкцію корпусу з відокремленими кнопками, що мінімізує силу натискання, потрібного для їхнього спрацьовування. Завдяки цьому геймер має можливість натискати кнопки швидше та з чіткішим тактильним відгуком. За допомогою перемикача роздільної здатності (DPI) з індикатором можна миттєво відрегулювати чутливість миші. Вбудована флеш-пам’ять може зберігати до трьох профілів швидкого налаштування. Миттєво перемикатися між профілями, адаптованими для різних ігор, можна натиснувши певну комбінацію кнопок. Серед інших особливостей — регульоване кольорове підсвічування Aura Sync для персоналізації зовнішнього вигляду пристрою. Невід’ємним доповненням до мишки є килимок TUF Gaming P3, із тканинною поверхнею для плавного руху мишки під час гри, а також прошитими краями, що гарантує підвищену зносостійкість. Завдяки прогумованій основі цей килимок не ковзатиме по поверхні стола.

Клавіатура TUF Gaming K5

Код товару: 90MP0130-B0MA00

Клавіатура TUF Gaming K5 — це комфорт і надійність під час ігрових сесій. Завдяки особливій конструкції перемикачів Mech-Brane натискання клавіш відбувається максимально чітко. Ця клавіатура здатна правильно розпізнавати до 24 одночасних натискань. Корпус пристрою водостійкий та має зносостійке покриття. У клавіатури гнучке регулювання світлодіодного підсвічування Aura Sync із можливістю синхронізації з іншими пристроями. Для комфортного розміщення рук під час гри передбачено вбудовану підставку під зап’ястя, а у верхньому лівому куті корпусу розміщено спеціальні клавіші для керування мультимедійними функціями. Клавіші клавіатури TUF Gaming K5 — повністю програмовані. Записувати макроси можна безпосередньо під час гри, а вбудована пам’ять зберігає персональні налаштування, щоб ті не губилися, навіть якщо клавіатуру під’єднано до іншого комп’ютера.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів