ASUS TUF Gaming H5 Lite 3.5mm Black

SKU: 90YH0125-B1UA00
Previous
Next
Technical characteristics ASUS TUF Gaming H5 Lite 3.5mm Black:
Main features
Full list of features
Type wired
Application for gamers
Cable length / distance of use 1.2 m
Headphone Type covering
Wearing style headband 
Colour black
Main
Type wired
Application for gamers
Cable length / distance of use 1.2 m
Headphone Type covering
Wearing style headband 
Specifications
Frequency range 20 - 20000
Connection options Plug 3.5 mm (mini-Jack)
Speaker diameter 50 mm
Microphone подвійний
Magnet type neodymium
Nominal impedance microphone 32 Om
Microphone design removable
built-in
Additionally
Features adjustable headband
sealed acoustic cameras
Physical
Material (headband / bowl / ear cups) stainless steel
Colour black
Warranty
Warranty 24 months
Package dimensions
Width 220 mm
Height 240 mm
Length 110 mm
Weight 0.74 kg
Volume 0.0058 m3
Type: wired; Cable length/radius: 1.2 m; Appointment: for gamers; Design: covering; Mounting type: headband ; Frequency range: 20 - 20000; Color: black;
out of stock
Готовий до занурення у ігровий всесвіт разом із навушниками ASUS TUF Gaming H5 та ASUS TUF Gaming H5 Lite?

Коли ми говоримо про реалістичність відчуттів у відеоіграх, то кожна деталь у створенні реалістичності відіграє важливу роль. Коли ж - про реалістичний звук, один із найважливіших факторів, то саме звукові ефекти дають відчуття реалістичності самої присутності. Що, як не гарнітура, допомагає нам зануритись у віртуальний світ на повну та відчувати моменти гри кожною нервовою клітинкою нашого тіла? Крім того, гарнітура це ще й засіб комунікації з іншими учасниками і так не хочеться падати обличчям у бруд, коли у самі важливі моменти, нас може підвести гучність чи передача голосу.

Тому сьогодні ми розглянемо геймерські навушники від ASUS, які обіцяють здивувати нас не тільки якісною передачею звуку, а високим комфортом та довговічністю.

Отож, починаємо наш огляд навушників TUF Gaming H5 з бортовим 7.1 віртуальним зануренням, приємним дизайном та накладками із нержавіючої сталі для ігор, як на ПК, так і на PS4.

Комплектація

Приємно, коли навушники упаковані у симпатичну дизайнерську коробку, одразу відчуваєш, що всередині на тебе чекає щось дійсно варте і точно не менш гарне! Тут всередині: ігрова гарнітура ASUS TUF H5, віртуальний ключ 7.1 USB, з’ємний мікрофон, стислий посібник із експлуатації та примітка щодо гарантії. Наша ж комплектація ще й доповнена 3,5 мм подовжувачем на 1 м, що не може не радувати, хоча і «стандартної» довжини 1,2 м кабелю з головою вдосталь для комфортної гри.

Дизайн і ергономіка

Дизайн і ергономіка приємно дивують своєю космічністю. Хоча такий дизайн, мабуть, вже став певною «класикою» для геймерських навушників. Навушники приємно сидять на голові і майже не відчуваються, тому грати в них приємно. А те, що конструкція виконана із нержавіючої сталі, дає відчуття надійності та запевняє нас у їх довговічності.

Проте, сказати, що навушники зовсім не відчуваються, теж не можна сказати. Все-таки, для відчуття повної свободи заважають дроти та відчутна вага.

Ігрова гарнітура TUF H5

Виробник запевняє, що гарнітура TUF Gaming H5 забезпечує неймовірну якість звучання завдяки 7.1 віртуальному об'ємному звуку, герметичності акустичної камери та ексклюзивним драйверам ASUS Essence. А останні - забезпечують більш чіткий звук із сильними басом, що дозволяє вам зануритися в натуральний звук, захоплюючий ігровий досвід.

На практиці ж вони дійсно мають приємний і глибокий звук, проте говорити про сильний бас – я не можу. Що до герметичності - тут не все так добре. Так, на практиці,  включивши музику на максимум, оточуючі можуть відчувати певний дискомфорт, адже звук не повністю залишається в навушниках. Але у їх виправдання додам те, що ці навушники призначені для геймерів, а не для затятих меломанів, тому цей фактор не такий вже і критичний.

Проте, завдяки можливості зміни положення амбушур, будь-який геймер зможе налаштувати звук гарнітури TUF Gaming H5 з максимальним комфортом під себе.

Приємно порадує геймерів і те, що TUF Gaming H5 поставляється з роз'ємом 3,5 мм, що дозволяє використовувати гарнітуру з декількома платформами, включаючи ПК, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch та мобільні телефони.

Віртуальний ключ 7.1 USB

Навушники укомплектовані віртуальним ключем, який ще й є перехідником для роз’єму USB. А головна його функція – створення віртуального об’ємного звуку одним натисненням кнопки на самому ключі. Чесно кажучи, різниця у якості не особливо відчувається, але вона є.

Мікрофон

TUF Gaming H5 оснащено двома мікрофонами: знімним, який забезпечує чітке спілкування під час гри, а також вбудованим, зручним для телефонних дзвінків та щоденних завдань. Крім того, тут вбудований регулятор гучності.

Armory II

Для тих, хто хоче взяти максимум від навушників, є програма Armory II.  Armory II - це ПЗ, яке має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і пропонує широкі можливості керування. Завдяки Armory II, ви зможете взяти повний контроль над звуком, завдяки балансуванню рівнів 7.1-спікеру, і навіть створювати та застосовувати звукові профілі для різних типів і сценаріїв гри, таких як шутери від першої особи та гоночні ігри.

До речі, завантажити програму ви можете на офіційній сторінці сайту, посилання на неї тут: https://www.asus.com/Headphones-Headsets/TUF-Gaming-H5/

ASUS TUF Gaming H5 Lite USB

Хочеться сказати пару слів про полегшену версію ASUS TUF Gaming H5 Lite USB. Версія призначена, для тих кому не потрібні всі фішки навушників ASUS TUF Gaming H5. Візуально та по якості звуку, вони – ідентичні. Єдине різняться тим, що мають тільки єдине підключення через роз’єм 3,5 (джек), оскільки у них немає адаптеру для віртуального 7,1 спікера. Звичайно і їх ціна менше за «старшу» версію на 1000 грн., що робить їх розумним вибором, для тих хто хоче зекономити і отримати полегшений варіант.

Висновок

Підбиваючи підсумки, хочеться сказати, що навушники «посередньо» порадували своєю якістю реалізації природності звуку, дизайном та ергономікою, але враховуючи, що вони мають декілька мікрофонів і сумісні з такими «ігровими» пристроями, як ПК, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch та мобільними телефонами, вони точно знайдуть своє місце серед геймерів  і будуть оцінені по заслузі.

Menu
Products catalog
Products catalog