Thrustmaster Кермо і педалі для PC/PS4 T-GT

код товару: 4160674
Технічні характеристики Thrustmaster Кермо і педалі для PC/PS4 T-GT:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип пристрою кермо
педалі
Сумісність з платформами ПК /Windows® 10/8/7/Vista/XP
PlayStation 4
Підключення дротове
Поворот рульового колеса 270 °
Основні
Тип пристрою кермо
педалі
Сумісність з платформами ПК /Windows® 10/8/7/Vista/XP
PlayStation 4
Підключення дротове
Поворот рульового колеса 270 °
Педалі газ, гальмо, зчеплення
Додатково
Особливості Вбудована пам'ять
Оптимізований механізм без тертя з двома ременями
Система кріплення та вбудовані різьбові отвори, сумісність з будь-якими типами поверхонь
Безщітковий сервомотор промислового класу
Реалістичний дизайн керма
Високоточна база для гоночного керма
Ексклюзивна технологія для Gran Turismo Sport
Знімне металеве кермо зі шкіряним покриттям по всій поверхні
Фізичні характеристики
Діаметр керма 28 см
Колір чорний
Матеріал виконання метал
шкіряне оздоблення керма
Вага 14300 г упаковка
Розмір (ВхШхГ) 340x550x400 мм упаковка
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 550 мм
Висота 330 мм
Довжина 400 мм
Вага 14.30 кг
Об'єм 0.0726 м3
Тип пристрою:кермо, педалі; Сумісність з платформами:ПК, PlayStation 4; Підключення:дротове;
немає в наявності
Народна марка керма для симрейсинга

Як кажуть досвідчені симрейсери: ганяти на геймпаді – це не поважати розробників і творців гри. Потрібно придбати бодай кермо! А краще мати у розпорядженні комплект із бази, керма, педального блоку і коробки перемикання передач.

Три важливі характеристики під час вибору керма:

  • кут обертання не менше ніж 900°
  • обов’язковий зворотній зв’язок
  • якісні матеріали (метал, шкіра, алькантара, прогумовані ділянки хвата)

На думку визнаних експертів у гоночних симуляторах, народною маркою є Thrustmaster. А в його портфоліо якраз розширення. Асортимент поповнився трьома моделями ігрових маніпуляторів Т300 та шіфтером коробки перемикання передач.

Кермо та педалі Thrustmaster T300 Ferrari GTE Wheel

Код товару: 4160609

Нарешті довгоочікувані осінні та зимові вечори, коли можна провести час за улюбленою грою. Для повного занурення знадобиться реалістичне кермо. T300 Ferrari GTE Wheel – те, що треба. Особливо для фанатів Ferrari. Це новий рівень керування автомобілем вдома.

Реалістичне кермо діаметром 28 см з металевими перемичками.

Безщітковий двигун промислового класу. Кут обертання регулюється в діапазоні від 270° до 1080°.

Суперм’який і плавний зворотний зв’язок. Кріпиться максимально цупко до столу або спеціального крісла, наприклад, Playseat Challenge.

Відчуйте всі можливості нової системи передачі навантаження на кермо та будьте готові втопити гашетку в підлогу на комфортному двопедальному блоці.

Кермо та педалі Thrustmaster T300 Ferrari Integral RW Alcantara edition

Код товару: 4160652

Більшість топ-влогерів серед симрейсерів впевнені, що ця модель – найкраще народне кермо. За комфортом керування його можна порівняти хіба що зі справжнім спорткаром.

Із цією моделлю шанси на перемоги у змаганнях стрімко зростають. Конструкція керма аналогічна автомобільним стандартам.

Реалістичний дизайн «баранки» – авжеж, тому що це репліка керма 599XX EVO в масштабі 8:10 з офіційною ліцензією Ferrari має діаметр 30 см. Оббивка керма пошита вручну та виготовлена з того самого матеріалу алькантара, що і керма в оригінальних автомобілях Ferrari.

Кут оберту регулюється від 270° до 1080°. Новий оптимізований механізм без зайвого тертя з двома ременями.

Високоточна база для гоночного керма. Знімне кермо обладнано системою Thrustmaster Quick Release. За бажанням можна змінити на баранку, наприклад, спеціально для GT.

Вбудована пам’ять та обновлювана прошивка. У ПЗ передбачено багато різноманітних ефектів.

Сумісність з Windows 10/8/7/Vista/XP та екосистемою Thrustmaster.

Повноцінний трипедальний блок з металевими педалями. Для калібрування педалі гальма у комплекті йде мод.

Кермо та педалі Thrustmaster T300 RS GT Edition Official Sony licensed

Код товару: 4160681

Спеціальна пропозиція для фанатів ігри Gran Turismo Sport. База зі знімним кермом – велика, потужна, її можна використовувати з іншими «баранками», якщо захочеться пограти в щось крім GT. Зворотній зв’язок м’який і плавний.

Знімне реалістичне кермо діаметром 28 см обладнано системою швидкої заміни Thrustmaster Quick Release.

Абсолютно реалістичне виконання – кермо на вигляд і на дотик не відрізнити від справжнього. Нова двоременева система з безщітковим двигуном промислового класу – жодних шестерней.

Можливість налаштовувати кут обертання у діапазоні від 270° до 1080°. На кермі є навігація, спеціальні кнопки з налаштуваннями необхідних характеристик (пального, тяги, гальм). Загальна кількість кнопок: 14.

До комплекту входить педальний металевий блок GT EDITION для більшої реалістичності та покращеного керування.Три педалі: газ, гальмо, зчеплення. Їх виготовлено з металу і можна міняти місцями. Ззаду розташовуються спеціальні прокладки, які гасять шум.

Із таким кермом відчуття як за «баранкою» справжнього гоночного автомобіля, а ліцензія PlayStation гарантує 100-відсоткову сумісність усіх функцій на PS4 Pro чи PS4.

Кермо і педалі Thrustmaster T-GT

Код товару: 4160674

Це топова модель в асортименті Thrusmaster для PS4 і це підтверджують схвальні відгуки симрейсерів, які вже не перший рік демонструють вміння у віртуальних перегонах на просторах YouTube. Реалістичний дизайн, кермо діаметром 28 см, офіційна ліцензія GT Sport та PlayStation забезпечують не тільки повну сумісність, але й наділяє додатковими функціями зворотного зв’язку під час гри в GT Sport (в інших іграх додаткові функції не працюватимуть). Кут оберту регулюється від 270° до 1080°. Новий оптимізований механізм без зайвого тертя з двома ременями. Високоточна база для гоночного керма. Знімне кермо обладнано системою Thrustmaster Quick Release.

Сумісність з Windows 10/8/7/Vista/XP та екосистемою Thrustmaster. Повноцінний трипедальний блок із металевими педалями GT EDITION.

Шіфтер перемикання коробки передач Thrustmaster TH8A Shifter Add-On One

Код товару: 4060059

На думку авторитетних влогерів YouTube, цю коробку передач неможливо вбити. Наразі – це найкращий вибір на ринку.

Фінальній штрих для любителів повного занурення. Цей шіфтер має супер реалістичний вигляд. Майже неможливо знайти недоліки, навіть якщо прискіпливо шукати.

Звикання до механізму миттєве, зручність користування на найвищому рівні. Хід коробки передач великий. Передачі вмикаються жорстко. Досвідчені симрейсери стверджують, що це круто. Однак за бажанням викруткою можна підкрутити силу перемикання передач. Є доступ до власного ПЗ із сайту з опціями додаткових налаштувань на свій смак.

Повністю сумісний з будь-якими моделями і брендами керма кокпіт – педального блоку.

90% виробу зроблено з металу, висота важеля 13 см, що забезпечує реалістичне відчуття під час перемикання передач. Завдяки унікальному кріпленню можна закріпити пристрій на будь-якій поверхні завтовшки від 1 мм до 55 мм. Тримається дуже надійно металевими затискачами.

Шіфтер можна використовувати у трьох режимах. Перший – Н (7+1) – класичне перемикання передач. Другий – секвенційне перемикання. Третій – використання як ручне гальмо. Усі ці функції доступні шляхом заміни верхньої пластини пристрою, що займе менше ніж 5 хв.

Зовсім «просунуті» гонщики можуть зробити додатковий тюнінг. Зняти набалдашник і купити на авторинку справжній, як в улюбленої моделі авто.

Ручне гальмо Thrustmaster TSS HANDBRAKE Sparco Mod+

Код товару: 4060107

Ще один аксесуар для любителів повного занурення ручне гальмо Thrustmaster TSS HANDBRAKE Sparco Mod+ репліка ручного гальма справжнього ралійного автомобіля у масштабі 1:1. Цей пристрій має два режими: перший – це ручне гальмо, другий – секвенційна коробка передач. Гонщик зможе налаштувати жорсткість важеля для комфортного використання.

90% виробу зроблено з металу, важіль регулюється по висоті за допомогою двох контргайок, що займає менше хвилини.

На думку «битих» симрейсерів, якщо купляти такий девайс, то краще одразу два, щоб використовувати їх в парі – один як ручне гальмо, інший – як коробку перемикання передач.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів