Far Cry 5 [Blu-Ray диск]

код товару: 8112332
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Far Cry 5 [Blu-Ray диск]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
RPG
Видавець UBISOFT
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
RPG
Розробник UBISOFT Montreal
Видавець UBISOFT
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Вікові обмеження від 17 років
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Параметри упаковки
Ширина 10 мм
Висота 130 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.09 кг
Об'єм 0.0002 м3
Довіряй. Поважай. Слухайся. Ласкаво просимо в округ Хоуп штату Монтана. В цьому мирному краї оселилася секта. Чекає судного дня. Місцевим жителям залишається тільки прийняти їх «Спасіння» або влаштувати їм пекло. Звільніть округ Хоуп від загрози, яка стає все небезпечнішою. Найманці і навіть звірі - на вашому боці, очоліть опір. Спільний режим: досліджуйте відкритий світ разом з друзями.
немає в наявності
Far Cry 5: перемогти сектантів

Що сказати про Far Cry 5? Це старий добрий Far Cry, який увібрав у себе найкраще в серії й це найкраще зробив ще крутішим: затягує сюжет; запам'ятовуються неординарні персонажі; відкритий, різноманітний світ, який цікаво досліджувати.

Гра зустрічає в американській глибинці, а саме штаті Монтана, де свавільничають релігійні фанатики, наводячи страх на мирних жителів. Головний герой або героїня (не дивуйтеся, у грі можна на свій розсуд створити персонажа), виступає помічником шерифа, який приїхав заарештувати керівника секти, але під час операції затримання зустріли опір, тож доведеться боротися і всіх визволяти з лиха.

Гравцеві потрібно звільняти захоплені території, допомагати мирним жителям, виконуючи різні завдання, наприклад, відвоювати заправну станцію, щоб забезпечити постачання палива; полювати, аби нагодувати місцевих і багато іншого.

Крім стандартних перестрілок на суші, потрібно буде битися в повітрі на гелікоптерах і літаках. Від бойових дій будь-коли можна відволіктися й зайнятися пошуком схованок зі скарбами, полюванням або риболовлею (її виконано як міні-гру, якою можна захопитися на півгодини й відпочити від стрілянини). Здобич — рибу і шкури — можна продати, адже гроші тут дуже потрібні — треба ­оновлювати зброю, купувати машини, човни, вертольоти, щоб полегшити виконання місій.

Головний антагоніст має трьох компаньйонів, яких належить подолати перш ніж вийти на бій з босом. Усіх персонажі легко запам'ятати за своїми історіями і проблемами, які призвели до того, що відбувається. Завдяки тому, що у грі персонажі повністю розкриваються, за ними цікаво спостерігати.

Світ дуже великий, красивий, його наповнено цікавими місцями й пригодами. Під час досліджень можна знайти багато занять на свій смак. Це все можна робити в мультиплеєрі зі своїм другом — удвох набагато веселіше. Важко буде відволіктися від гри, адже вона захоплює дух і занурює з головою в процес вивчення всесвіту.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів