Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Philips OneBlade QP2530/20:
Основні параметри
Повний список параметрів
Призначення електробритва чоловіча
Тип сіткова
Тип гоління сухе
вологе
Кількість головок для бриття 1
Насадки насадка-гребінь /3 шт.
Індикатор заряду
Джерело живлення акумулятор
Час роботи 60 хв
Час зарядки 4 год
Основні
Призначення електробритва чоловіча
Тип сіткова
Тип гоління сухе
вологе
Особливості
Особливості технологія OneBlade
двостороннє лезо
повторює контури обличчя
Кількість головок для бриття 1
Насадки насадка-гребінь /3 шт.
Додатково
Індикатор заряду
Максимальне енергоспоживання 2 Вт
Фізичні
Джерело живлення акумулятор
Час роботи 60 хв
Час зарядки 4 год
Колір чорний
салатовий
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 170 мм
Довжина 60 мм
Вага 0.26 кг
Об'єм 0.0009 м3
Тример-стайлер-бритва Philips OneBlade – це революційно новий гібридний стайлер, що дозволяє підстригати, голити волосся та створювати чіткі лінії та краї на волоссі будь-якої довжини.
немає в наявності
Philips OneBlade: підрівнюй, моделюй, голи

Тример-стайлер-бритва Philips OneBlade – новий спосіб підрівнювання бороди, моделювання контурів і гоління щетини будь-якої довжини.

Універсальний пристрій

Забудьте про використання кількох пристроїв для досягнення бажаного результату – революційний тример-стайлер-бритва Philips OneBlade робить усе:

  • підрівнює щетину швидко та рівномірно насадкою-гребінцем;
  • створює чіткі контури та рівні лінії завдяки двосторонньому лезу;
  • голить щетину будь-якої довжини навіть проти росту, не надто щільно прилягаючи до шкіри, на відміну від звичайного леза.

Базовий набір Philips OneBlade містить:

  • знімні леза, що розроблені для тривалого використання;
  • три насадки-гребінці для створення щетини різної довжини;
  • водонепроникне руків’я для вологого та сухого гоління;
  • зарядний пристрій.

Унікальна технологія OneBlade

Тример-стайлер-бритва Philips OneBlade оснащено унікальною технологією для стайлінгу щетини або бороди, а також для підстригання волосся. За допомогою цього пристрою можна підстригати, створювати контури та голити волоски будь-якої довжини.

  • Точне підрівнювання. Підстригати бороду та створювати щетину необхідної довжини можна за допомогою одного з трьох гребінців із комплекту: гребінець 1 мм для легкої «вечірньої» щетини, 3 мм для середньої щетини, а 5 мм для довгої щетини.
  • Чіткі контури. Точні краї можна робити завдяки двосторонньому лезу. Голити можна в будь-якому напрямку, при цьому бачити кожен волосок, який зрізається. Довершений образ можна створити за лічені секунди.
  • Гоління. Гоління з OneBlade дуже комфортне, адже пристрій не голить так близько до шкіри, як звичайне лезо. Можна легко голити волосся будь-якої довжини, навіть проти його росту.

Система подвійного захисту

Складається з особливого покриття та лез із заокругленими кінчиками, забезпечує максимальний комфорт під час гоління. Швидкий ріжучий блок робить 200 рухів на секунду й може впоратися навіть із найдовшим волоссям.

  • Повторення контурів. OneBlade повторює контури обличчя, забезпечуючи ефективне й комфортне підстригання та гоління всіх ділянок.
  • Сухе та вологе гоління. OneBlade водонепроникний, тому його легко очистити, просто сполоснувши під краном. Пристрій можна використовувати для вологого або сухого гоління з пінкою чи без неї.
  • Надійність OneBlade. Леза розроблено для тривалого використання. Для оптимальної ефективності потрібно змінювати леза кожні 4 місяці (для найкращого гоління; у разі здійснення двох повних голінь на тиждень. Реальні результати можуть різнитися).
  • Батарея із тривалим ресурсом. Акумуляторна батарея забезпечує 45 хв безперервного використання після 8 годин заряджання.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів