Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Genius HS-610 Mic [Black]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип дротові
Призначення гарнітури для ПК
для мобільних пристроїв
Підведення кабелю двосторонній
Довжина кабелю / радіус дії 1.5 м
Вид навушників накладні
Тип кріплення оголів'я
Колір чорний
Вага 253 г
Основні
Тип дротові
Призначення гарнітури для ПК
для мобільних пристроїв
Підведення кабелю двосторонній
Довжина кабелю / радіус дії 1.5 м
Вид навушників накладні
Тип кріплення оголів'я
Технічні
Номінальний опір 32 Ом ± 15%
Частотний діапазон 20 Гц– 20 КГц
Чутливість 91 дБ ± 3 дБ
Варіанти підключення Штекер 3.5 мм (mini-Jack)
Діаметр динаміка 40 мм
Мікрофон
Конструкція мікрофона вбудований
Додатково
Особливості відповісти / закінчити розмову
регульоване наголов'я
Фізичні
Колір чорний
Вага 253 г
Розміри 205,72 х 168,6 х 96 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 240 мм
Висота 190 мм
Довжина 100 мм
Вага 0.45 кг
Об'єм 0.0046 м3
Подорожуйте і віддавайтеся тільки музиці без навколишнього шуму. Контролюйте те, що відбувається навколо, на вулиці або в офісі, в той же час не перестаючи насолоджуватися музикою. Вбудоване управління і мікрофон. Регульоване оголів'я дозволяє вам ідеально підігнати ваші навушники за розміром.
немає в наявності
Навушники HS-610 – нові грані звуку від Genius

Навушники від Genius? Серйозно? Зізнаюсь, я звик, що компанія Genius випускає достатньо якісну бюджетну комп’ютерну периферію, яка стала впізнаваною для кожного! Але точно не аудіогарнітуру!

Думаю, що у кожного із нас, хоча б раз в житті, було знайомство із будь-якою периферією від Genius.

Щодо мене, то мені неодноразово на огляди потрапляло чимало такої периферії:

І це тільки те, що потрапляло мені на огляди, а ще ж багато яких товарів даного бренду пройшло через руки моїх колег!

Але сьогодні ми поговоримо про те, чи навушники від Genius так само можуть похвалитись хорошим функціоналом за бюджетний цінник!

 

Особливості

  • Глибокі баси на кожному вашому улюбленому треку.
  • Незрівнянна шумоізоляція, де б ви не знаходились.
  • Вбудоване керування й мікрофон, що сумісні з ОС Android та iOS
  • Регульоване оголів'я, що дає змогу ідеально підігнати навушники за розміром.
  • Повнорозмірні чашечки, що чудово покривають вуха та комфортно сидять.

Genius

Нагадуємо, що Genius — це  основна торговельна марка тайванської корпорації KYE Systems, що з 1983 року під маркою Genius випускає графічні планшети, ігрові маніпулятори, клавіатури, комп'ютерні миші, навушники та гарнітури, акустичні системи для персональних комп'ютерів, веб-камери.

Комплектація

Комплектація максимально проста та бюджетна – симпатична блістерна коробка, інструкція та самі навушники. Та ви мені скажіть, що ще треба? Економія ж повинна бути економною, а навушники повинні видавати хороший звук!

Дизайн

Дизайн доволі класичний і мінімалістичний – чорні плавні лінії із матового пластику та еко шкіри, що плавно і витончено перетинаються із металево сірими вставками. Правда, з презентаційного відео від виробника можна побачити і більш молодіжну версію із червоним кольором – для поціновувачів яскравих акцентів у своєму стилі.

Оголів’я вкрите м'якою еко шкірою та наповнювачем, що надає максимально приємні почуття при надяганні. Для більшого комфорту їх можна легко регулювати під розмір голови.

Амбушури комфортні та торкаються вух приємною на дотик еко шкірою. Будьте певні, вашим вухам це сподобається. Адже вони крім насолоди від звуку, отримують м'яке та комфортне аудіо середовище.

Від себе також додам, що носити такі навушники можна без жодних зусиль – все максимально легко та нічого не заважає.

До слова, логотип компанії Genius присутній на навушниках всього тричі – на оголів’ї та на амбушурах. Правда, можливо я упустив один логотип, але це не точно.

Функціонал

Genius HS-610 - це накладні повнорозмірні навушники із пультом керування. А завдяки наявності мікрофону – це ще й гарнітура.

Якість запису звуку через мікрофон тут досить на непоганому рівні, що дозволить їх використовувати для аудіо чи відеодзвінків та навіть для стримінгу ігор.

Пульт керування представлений однією мінімалістичною клавішею, що дозволяє швидко і легко вмикати та вимикати музику. Крім цього, натиском клавіші, пульт виводить на екран ПК діалогове вікно музично плеєра, що дозволяє вам відрегулювати звук чи перемкнути трек.

Щодо самого звучання навушників, то виробник нам обіцяє глибокий бас і він тут дійсно є, але я б його назвав скоріше об'ємним і гучним ніж глибоким. Суббасу тут як такого, на жаль, немає взагалі. Звук досить насичений, але є відчуття трохи «обірваності» та якоїсь «прісності», ніби мало верхніх частот та басів. Але це все питання смаку. До того ж, не забуваємо про цінник. Бюджетний цінник – це явно не вибір аудіофіла.

Навушники ви можете підключити як до ПК, так і до смартфона через аудіо рознім. Правда, якщо у вас такий є у смартфоні. Але завжди є і перехідник, що врятує у будь-якій ситуації.

Також зауважу щодо шумозаглушення. Завдяки комфортній посадці амбушур шумозаглушення тут є і, як на мене, то воно ідеальне. Дозволяє чути, що відбувається навколо, але і відфільтровує зайві шуми.

Враження

Так, звучання навушників Genius HS-610 не ідеальне, і ви не відчуєте всю аудіогамму. Проте не варто бути настільки критичним, адже їх вартість становить менше 50$. Та ви із задоволенням зможете в них слухати фонову музику, переглядати фільми та ролики в YouTube чи грати в ігри – не заважаючи оточуючим.

Висновок

Genius HS-610 – це хороший варіант бюджетних навушників, що дозволить вам слухати музику із невибагливим аудіо смаком. Адже навушники за свій цінник відпрацьовують кожну вкладену у них копійку. Та при цьому здивують вас наявністю мікрофона, пульта керування, комфортними амбушурами та оголів'ям.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів