Головна - Споживчі товари і електроніка - Електроніка, комп'ютери та офіс - Комп'ютерна периферія - Клавіатури - HP - Клавіатура механічна OMEN Gaming Sequencer, 115key, LK Optical Blue, USB-A, EN/RU, RGB, чорний

HP Клавіатура механічна OMEN Gaming Sequencer, 115key, LK Optical Blue, USB-A, EN/RU, RGB, чорний

код товару: 2VN99AA
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики HP Клавіатура механічна OMEN Gaming Sequencer, 115key, LK Optical Blue, USB-A, EN/RU, RGB, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Геймерські
Кількість клавіш 115 шт (з них 5 макро-клавіш)
Комплектація тільки клавіатура
інструкція
гарантія
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Геймерські
Довжина кабеля 2 м
Кількість клавіш 115 шт (з них 5 макро-клавіш)
Підсвічування 16,8 млн. кольорів RGB
Додатково
Особливості Цифровий блок
Мультимедійні клавіші
Anti-Ghosting - захист від випадкових натискань
5 макро-клавіш
Режим блокування повідомлень системи
Кабель в тканиній обплітці
Комплектація тільки клавіатура
інструкція
гарантія
Сумісність з ОС Windows /10
USB-хаб
Фізичні
Колір чорний
Вага 1410 г
Габарити ( ВxШxГ ) 376.8 x 169.8 x 46.5 мм
Матеріал алюміній /анодований
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 520 мм
Висота 60 мм
Довжина 200 мм
Вага 1.85 кг
Об'єм 0.0062 м3
Долговечна клавіатура з широкими можливостями налаштування, створена спеціально для геймерів. У додатку OMEN Command Center можна вибрати унікальні ефекти і налаштувати індивідуальну підсвітку клавіш, які підтримують 16,8 млн. кольорів RGB. Завдяки оптико-механічній технології синіх перемикачів час відгуку складає 0,2 мс, що в 10 разів швидше в порівнянні з традиційними механічними перемикачами, а срок служби досягає 70 мільйонів спрацьовувань.
6299 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: HP Клавіатура механічна OMEN Gaming Sequencer, 115key, LK Optical Blue, USB-A, EN/RU, RGB, чорний:
Comtrading
Клавиатура НР Omen Gaming Sequencer Keyboard
Mekka
Клавиатура механическая НР OMEN Gaming Sequencer, 115key, LK Optical Blue, USB-A, EN/RU, RGB, чорний (2VN99AA)
Telemart
HP OMEN Sequencer RGB Opto-Mechanical Blue (2VN99AA) Black
brain.com.ua
Клавиатура HP OMEN Sequencer USB (2VN99AA)
Жжук (zhuk.ua)
Клавіатура НР Omen Gaming Sequencer Keyboard
Переключіться на оптичний режим. Натискайте клавіші ще швидше.

Маневруйте зі швидкістю світла й отримуйте перевагу над суперниками завдяки провідній технології оптико-механічних перемикачів. Персоналізація й довговічність, що створені спеціально для геймерів.

Швидкість, яка відчувається

Сині оптико-механічні перемикачі мають час відгуку 0,2 мс, що у 10 разів швидше за стандартні механічні перемикачі, і ресурс у 70 млн натискань.[1]

Створіть власний стиль

Клавіші з індивідуальним RGB-підсвічуванням дають змогу вибрати потрібний із безлічі кольорів (до 16,8 млн) з унікальними ефектами, які можна налаштувати в OMEN Command Center.

Знаряддя для перемог

Непересічний дизайн у поєднанні з надійністю й широкими функціональними можливостями — нові аксесуари НР OMEN стануть корисними для всіх шанувальників комп’ютерних ігор.

Ігрові пристрої й аксесуари — це сегмент ринку, що невпинно зростає з кожним роком. Геймери згодні доплачувати за високотехнологічні новинки, але водночас вони — одна з найвибагливіших категорій споживачів. Зважаючи на це, лінійка аксесуарів OMEN, до складу якої увійшли миша, механічна клавіатура, навушники з мікрофоном і рюкзак для ноутбука, спрямована забезпечити користувачів ПК та ігрових ноутбуків потужними знаряддями для перемог в усіх видах комп’ютерних розваг. Власники комп’ютерів OMEN отримають навіть додаткові переваги, як-от налаштування параметрів усіх під’єднаних пристроїв у одній оболонці — OMEN Command Center.

Клавіатура HP OMEN Sequencer

Код товару: 2VN99AA

Легкий та міцний корпус із анодованого алюмінію відзначає неабияка ергономічність і швидке спрацьову­вання. Сині оптико–механічні перемикачі майже удесятеро швидші за звичайну механіку, і до того ж мають ресурс у 70 млн спрацьовувань. Чудова зручність користування додатково забезпечена завдяки окремим мультимедійним і п’яти макроклавішам, що мають можливість програмування, а також спеціальній смужці для зміни гучності звуку. Клавіатура має функцію обробки одночасно натиснутих клавіш і вбудований порт USB.

Рюкзак HP OMEN Transceptor

Код товару: 3KJ69AA

Міцне й містке сховище для ігрового ноутбука, аксесуарів і речей – OMEN Transceptor створено спеціально для мобільних геймерів. Рюкзак розраховано на ноутбук діагоналлю 17,3”. Окрім захисту від пилу, бруду й вологи, передбачено кишеню із RFID-захистом для протидії радіочастотному скануванню. Відділення для клавіатури, миші, гарнітури та ноутбука відмічено маркерами для більшої наочності. Верхня частина скручується – у такий спосіб легко відрегулювати необхідний обсяг рюкзака. Особливі магнітні застібки Fidlock зручно відкривати навіть однією рукою.

Миша HP OMEN Reactor

Код товару: 2VP02AA

Блискавичний аргумент в онлайн-баталіях – футуристична миша для правої руки, що має досконалі характеристики. OMEN Reactor характеризує неабияка зручність: миша має шість клавіш, які можна програмувати, опору для великого пальця, і найголовніше – можливість власноруч налаштувати індивідуальне положення, у якому мишу тримати зручніше. Новітня технологія виявлення світлових променів, що поєднана з оптико-механічним перемиканням зменшує час відгуку до 0,2 мс. Сенсор із роздільною здатністю 16 000 dpi, швидкість 400 ips, прискорення 50 g забезпечують вивірені рухи для точного прицілювання. Кабель відзначає спеціальне металеве покриття, що протидіє утворенню заломів і скручуванню. RGB-підсвічування можна налаштувати відповідно до побажань користувача.

Ігрова гарнітура HP OMEN Mindframe

Код товару: 3XT27AA

Повна готовність до тривалих ігрових сесій – OMEN Mindframe відтворює віртуальний об’ємний звук 7.1 і має технологію FrostCap для активного охолодження чашок навушників під час користування. Амбушюри виготовлено із високотехнологічної спортивної тканини, що пропускає повітря, і яка відводить тепло й вологу. Чашку навушників обладнано регулятором для швидкої зміни рівня гучності, не відволікаючись від гри. Односпрямований мікрофон відзначає функція зменшення шуму, він автоматично вимикається після складання. До того ж мікрофон передбачає можливість чути свій голос у динаміках у режимі реального часу – тобто забезпечує ефект повного занурення у гру без необхідності гучно перемовлятися з друзями по команді.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів