Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS ZS600KL-1A032EU:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип смартфон, моноблок
Екран 6 ", 2160x1080, AMOLED
Процесор Snapdragon 845 , 8 ядер, 2.96 ГГц
Пам'ять (ОЗУ, вбудована) 8 ГБ, 128 ГБ
Камера 16.25 Мп
Кількість SIM-карт 2 SIM
Габарити (ВхШхТ) 158.83 мм x 76.16 мм x 8.3 мм
Вага 200 г
Тип
Тип пристрою смартфон
Тип корпусу моноблок
Ввід данних екранне введення
Основні
ОЗУ 8 ГБ
Вбудована пам'ять 128 ГБ
Модель відеоприскорювача Adreno 630
Стандарти зв'язку 3G
4G
2G
GSM 850
900
1800
1900
LTE 4G
Кількість SIM-карт 2 SIM
Тип SIM-карти nano-SIM
Процесор
Виробник Qualcomm® Snapdragon™
Модель процесора Snapdragon 845
Частота процесора 2.96 ГГц
Кількість ядер процесора 8 ядер
Основний дисплей
Тип дисплея Сенсорний
Тип матриці AMOLED
Діагональ 6 "
Розподільна здатність дисплея 2160x1080
Додатково скло 2.5D Corning Gorilla 6
Цифрова камера
Основна камера 16.25 Мп
Cпалах LED
Фронтальна камера 8MP
Навігація
GPS-модуль
aGPS
GLONASS
Комунікації
Комунікації NFC-чіп
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Wi-Fi Direct
Bluetooth 5.0
Живлення
Ємність аккумулятору 4000 мАг
Особливості
Додатково Шумозаглушення /мікрофон
Акселерометр
Гіроскоп
Датчик наближення
Датчик освітлення
Сканер відбитків пальців
датчик Холла
Динамік підвищеної гучності
Два мікрофони
BeiDou
Galileo
Ультразвуковий датчик
Фізичні
Колір чорний
Вага 200 г
Висота 158.83 мм
Ширина 76.16 мм
Товщина 8.3 мм
Комплектація Телефон
Зарядний пристрій
Гарантійний талон
Інструкція користувача
кабель USB /Type-C
система охолодження
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 200 мм
Довжина 140 мм
Вага 0.76 кг
Об'єм 0.0034 м3
Тип пристрою смартфон; К-сть SIM-карт: 2 SIM; Діагональ екрану 6 "; Роздільна здатність екрану: 2160x1080; Тип матриці: AMOLED; Частота процесора: 2.96 ГГц; К-сть ядер процесора: 8 ядер; Оперативна пам'ять: 8 ГБ; Вбудована пам'ять: 128 ГБ; LTE: є; Камера: 16.25 Мп; Комунікації: NFC-чіп, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0; Додатково: Шумозаглушення, Акселерометр, Гіроскоп, Датчик наближення, Датчик освітлення, Сканер відбитків пальців, датчик Холла, Динамік підвищеної гучності, Два мікрофони, BeiDou, Galileo, Ультразвуковий датчик; Колір: чорний; Вага: 200 г;
немає в наявності
ROG Phone — смартфон безкомпромісних геймерів

В асортименті ASUS є смартфони на будь-який смак: бюджетні ZenFone Go та Live, моделі з акумулятором підвищеної ємності ZenFone Max, потужні безрамкові ZenFone 5 та ZenFone 5z. Нещодавно ASUS розширила своє портфоліо новітнім ROG Phone — 6-дюймовим смартфоном, який спеціально розроблено для шанувальників мобільних ігор. Він втілює у собі багаторічний досвід розробників компанії зі створення геймерського обладнання культової серії Republic of Gamers (ROG).

ROG Phone виводить продуктивність у мобільних іграх на новий рівень. Кожен із компонентів смартфона опрацьовано з метою отримання максимальної швидкодії. Для досягнення максимальної продуктивності в ньому використовуються добірні 8-ядерні процесори Qualcomm Snapdragon 845, здатні працювати на недосяжній раніше тактовій частоті 2,96 ГГц, та графічний процесор Adreno 630. Цю міць допов­нюють оперативна пам’ять об'ємом до 8 ГБ і масивний накопичувач до 512 ГБ.

Потужний смартфон, на якому ввімкнено сучасну гру з максимальними налаштуваннями графіки, може перегріватися. А гарячий телефон не просто неприємно тримати в руках, він починає «гальмувати», оскільки вми­кається механізм захисту процесора від термічних ушкоджень. Саме тому під час розробки ROG Phone велику увагу було приділено охолодженню. Особливістю його системи охолодження GameCool є вбудована високоефективна випарна камера, що володіє збільшеною у кілька разів площею розсіювання порівняно зі стандартною системою охолодження з тепловою трубкою. Ця система має мідний теплорозподільник і карбонову пластину для більшої ефективності відведення теплоти. Крім того, для найгарячіших баталій призначено додатковий модуль охолодження AeroActive Cooler.

ROG Phone забезпечує плавну графіку, відсутність лагів і стабільну частоту кадрів навіть під час найскладніших ігрових марафонів. А оскільки продуктивність нічого не важитиме при повільному інтернет-з’єднанні, підтримуються високошвидкісні бездротові інтерфейси, зокрема LTE Cat 16 і новітній Wi-Fi 802.11ad, що працює в частотному діапазоні 60 ГГц.

Для безкомпромісних геймерів пропонується спеціальний ігровий режим X з оптимізованою для ігор продуктивністю, перехід на який відбувається неймовірно легко. Досить одного дотику до екрана, щоб запустити процес звільнення оперативної пам’яті й виокремлення її для ігор, оптимізувати продуктивність обробки ігрових даних і увімкнути режим максимального охолодження AeroActive Cooler. У режимі X на основі попередньо заданого списку програм блокуються ті програми, які інтенсивно використовують оперативну пам’ять і швидко розряджають акумулятор.

Неперевершена графіка

Якісний ігровий телефон заслуговує настільки ж якісного зображення. У ROG Phone використано швидкий AMOLED-дисплей із частотою оновлення 90 Гц і часом відгуку 1 мс, тому картинка на екрані в динамічних іграх буде максимально плавною. Дисплей смартфона здатний відображати широку колірну гаму (108,6% DCI-P3) і насичені кольори. Підтримка розширеного динамічного діапазону (HDR) і контрастності 10 000:1 означає, що від гравця не буде приховано жодної деталі ігрової сцени.

Повний ігровий контроль

У будь-якій грі точність керування є ключем до перемоги, але відсутність фізичних кнопок у телефонів занадто часто ставить геймплей під загрозу. Для повного контролю над ігровою ситуацією ROG Phone обладнано трьома ультразвуковими сенсорами AirTrigger. Два з них у верхній частині дисплея використовують лівий і правий тригери традиційної ігрової консолі під час гри в ландшафтному режимі, а третій — призначено для використання в портретному режимі. Кожен із них можна налаштувати на виконання будь-якої дії: прицілювання, стрільби, вибору інвентарю, тобто на все, для чого зазвичай потрібний дотик до екрана. У пристрої також реалізовано сучасний тактильний відгук для повного занурення у гру.

Раніше заряджання смартфона під час гри часто викликало незручності. Розробники ROG Phone приділили максимум уваги зручності використання смартфона в ландшафт­ному режимі з одночасним заряджанням. Тому він має додатковий бічний рознім USB-C, який підтримує пряме заряджання, а також може виконувати роль виходу HDMI, мережевого порту для підключення до гигабітної локальної мережі й виходу на навушники. Якщо до смартфона під’єднано модуль AeroActive Cooler, він дає можливість гравцеві користуватися власними боковим портом USB-C та 3,5-мм рознімом для навушників. Бічні розніми також використовують для підключення ексклюзивних модулів розширення, зокрема, док-станції Mobile Desktop Dock та TwinView Dock.

Створений для гри

ROG Phone має стильний і міцний вологозахищений корпус із металевим каркасом і захисним склом із закругленими краями 2.5D Corning Gorilla шостого покоління, який дуже зручно тримати в руках під час гри.

Це перший смартфон, у якому реалізовано повноколірне підсвічування ASUS Aura. Логотип ROG на задній панелі може відображати кілька стильних ефектів та весь спектр кольорів. Ефекти підсвічування можна прив’язати до подій: вхідного виклику, надходження повідомлення тощо.

Потужні фронтальні стереодинаміки ROG Phone керуються інтелектуальними підсилювачами, які забезпечують чудову якість звучання та максимальну гучність. Підтримується звук із високою роздільною здатністю 24 біти, 192 кГц. Технологія просторового звучання DTS Headphone: X створює віртуальне просторове звучання при підключенні навушників.

Для гри без хвилювання про час ROG Phone обладнано акумулятором на 4 000 мАгод. Блок живлення з вбудованою в нього схемою керування заряджанням підтримує технологію заряджання ASUS HyperCharge, що забезпечує потужність до 20 Вт. Її використання сприяє прискореному заряджанню та тому, що під час нього ROG Phone менше нагрівається.

TwinView

Док-станція TwinView перетворює ROG Phone на потужну двоекранну консоль для ігор і трансляцій. Крім 6” AMOLED-дисплея з роздільною здатністю 2160 × 1080 пікселів, який чудово підходить для ігор, широкоекранної трансляції в реальному часі та відеоконференцій, цю док-станцію обладнано аудіосистемою з чотирма фронтальними динаміками, двома додатковими фізичними кнопками-тригерами, двостороннім пристроєм зворотного зв’язку, додатковою системою охолодження та акумулятором високої ємності (6 000 мАгод).

Mobile Desktop Dock

Завдяки док-станції Mobile Desktop Dock геймери зможуть підключати ROG Phone до зовнішнього монітора формату до 4K UHD, миші й клавіатури. Це дасть змогу використовувати ROG Phone як допоміжний дисплей, додавати його до дротової гігабітної локальної мережі, виводити звук на 5.1-канальну систему через вихід S/PDIF.

Контролер Gamevice і док-станція WiGig

З контролером Gamevice і док-станцією WiGig (з модулем Wi-Fi 802.11ad, який працює в частотному діапазоні 60 гГц) ROG Phone перетворюється на портативну консоль із повним комплектом елементів керування грою й високошвидкісним бездротовим інтерфейсом для підключення до великого екрана. Він має два аналогових джойстики, лівий і правий тригери, кнопки бамперів, хрестовину, а також кнопки A, B, X, Y і L3, R3.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Процесор 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,96 гГц
  • Графіка Qualcomm Adreno 630
  • Інтерфейс ROG Gaming
  • Екран 6” AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2160 × 1080, 18:9
  • Пам’ять LPDDR4, 8 ГБ
  • Накопичувачі UFS2.1, 128 ГБ/512 ГБ
  • Фронтальна камера 8 МП
  • Основна камера 12 МП + 8 МП (ширококутна 120°)
  • Акумулятор 4 000 мАгод
  • Розміри 158,8 × 76,2 × 8,6 мм

Раді повідомити про лімітовану поставку перших ігрових смартфонів Asus ROG Phone 8/128GB!

Поспішайте, до 31 грудня на Asus ROG Phone діє спеціальна ціна!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів