Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Segway Drift W1:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Електроролики
Основні
Тип Електроролики
Максимальний кут нахилу поверхні 10 °
Акумулятор
Час роботи 45 г
Акумулятор 44.4 Ватт*год
Експлуатаційні параметри
Максимальна швидкість 12 км/год
Максимальна вантажопідйомність 100 кг
Загальні
Інтелектуальна захист від Захист від перегрівання
Особливості Водонепроникність IP54
Гумові бампери захищають корпус роликів від зіткнення
Габаритні вогні спереду і ззаду
Вага 3.5 кг (один ролик)
Розміри 29.1 х 16.2 х 12.1 см (один ролик)
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 270 мм
Висота 220 мм
Довжина 320 мм
Вага 8.10 кг
Об'єм 0.0190 м3
Абсолютно новий тип електротранспорту. На додаток до гіробордів, моноколес і гіроскутерів тепер додаються компактні електроролики Segway Drift W1.
немає в наявності
Особливості:
• Segway Drift W1 можуть розганятися до 12 км/год. Тобто ви будете переміщатися в три рази швидше, ніж пішки. Електроролики плавно переміщаються и забезпечують максимальний комфорт під час руху.
• Повністю заряджені ролики Segway Drift W1 можуть працювати протягом 45 хвилин. Вони гарантують веселу поїздку і дозволять відкрити власні творчі навички їзди.
• З вагою 7 кг Segway Drift W1 легко переносити навіть в одній руці або сумці.
• Ви будете помітні всюди завдяки габаритних вогнів попереду і ззаду
• Гумові бампери захищають корпус роликів від зіткнення
• Захист IP54 захистить від будь-яких погодних умов
• Розумна система контролю заряду захистить від перегріву акумулятора і гарантує оптимальну роботу.
Електроролики – тренд у світі електротранспорту

На виставці IFA 2018 у Берліні Segway відкрила світові концепцію електричних роликів. І от, перша модель Drift W1 вже у продажу, що задає новий та цікавий напрям розвитку індустрії й розширює асортимент світового лідера у сфері електротранспорту.

Segway Drift W1

Електроролики Drift W1 — інновація навіть для Segway, адже всі попередні моделі виробника зроб­лено таким чином, що обидві ноги користувача знаходяться на єдиній платформі. Крім того, основну масу виробів Segway створено для підлітків, дорослих або навіть комерційного використання. Однак ролики Segway Drift W1 продовжує напрям моделі miniLITE і їх призначено для дітей від 6 років та підлітків, водночас у них ширший ваговий діапазон, так само, як в інших «доросліших» моделях. Так, максимальне навантаження становить 100 кг проти 80 кг моделі miniLITE.

У нових електророликах застосовано покращену технологію стабілізації, в основі якої понад 800 патентів. Фактично Drift W1 — це два окремі гіроскутери, по одному для кожної ноги, тобто це своєрідний симбіоз роликів і гіроскутера. Завдяки ще кращій стабілізації та роздільній поставі ніг пересування на Drift W1 не схоже на жоден інший гіроскутер. Крім того, електроролики відкривають більший діапазон рухів — можна виконувати стрибки, оберти й різно­манітні трюки. Допомагає в цьому спеціальне гумове покриття платформ для ніг, що міцно їх утримує та унеможливлює ковзання.

Характеристики електро­роликів Drift W1 також не розчаровують. Повного заряду акумулятора вистачає на 45 хвилин руху, максимальна швидкість — 12 км/год, а вага обох роликів лише 7 кг, тобто їх можна без проблем узяти із собою куди завгодно.

Segway Drift W1 вже доступні для придбання в офіційних магазинах-дилерах Segway, а побачити й протестувати можна на виставці СЕЕ 2019.

Segway Ninebot Gokart

Удвічі більше коліс — удвічі веселіше!

Ninebot Gokart — друга жадана новинка, яку було представлено наприкінці минулого року. Це комплект, завдяки якому з’являється можливість перетворити Segway miniPRO на справжній електричний карт. Гіроскутер стає при цьому задніми колесами карту.

Цей маленький електромобіль зможе розважити як дитину, так і ­дорослого, адже карт витримує навантаження до 100 кг і має можливість налаштування довжини каркасу для людей зростом від 130 до 190 см.

Розганяється Gokart за допомогою двох двигунів потужністю 800 Вт і набирає швидкість до 24 км/год у спортивному режимі. Для найменших водіїв або початківців доступне програмне обмеження швидкості трьох рівнів.

Segway miniPRO легко під’єднати до шасі карту, після чого через додаток Segway-Ninebot відслідковувати швидкість і заряд зібраного Gokart, а також змінювати налаштування швидкості й освітлення.

Головна особливість і перевага Gokart — веселе й захопливе катання за його кермом. Найбільше емоцій, безперечно, подарують вбудовані механічні гальма, завдяки яким дрифтування й ковзання боком не просто можливе, а й заохочується розробниками.

Також Ninebot Gokart Kit – переможець престижної нагороди Red Dot Award за концепцію дизайну.

Комплект Segway Ninebot Gokart сумісний з:

  • Ninebot Segway miniPro black
  • Ninebot Segway miniPro white
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів