Segway Drift W1

SKU: 30.01.0000.50
Previous
Next
Technical characteristics Segway Drift W1:
Main features
Full list of features
A type Electric rollers
Main
A type Electric rollers
Max. Climbing Angle 10 °
Battery
Operating time 45 h
Battery 44.4 Watt*h
Operational Parameters
Max. Speed 12 km/h
Weight Capacity 100 kg
General
Smart protection from Overheat protection
Features Water Resistance IP54
Rubber bumpers protect the roller housing from collision
Front and rear parking lights
The weight 3.5 kg (one roller)
The size 29.1 х 16.2 х 12.1 cm (one roller)
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 270 mm
Height 220 mm
Length 320 mm
Weight 8.10 kg
Volume 0.0190 m3
Type: Electric rollers; Maximum speed: 12 km/h;
out of stock
Електроролики Segway – тренд у світі електротранспорту

На виставці IFA 2018 у Берліні Segway відкрила світові концепцію електричних роликів. І от, перша модель Drift W1 вже у продажу, що задає новий та цікавий напрям розвитку індустрії й розширює асортимент світового лідера у сфері електротранспорту.

Електроролики Drift W1 — інновація навіть для Segway, адже всі попередні моделі виробника зроб­лено таким чином, що обидві ноги користувача знаходяться на єдиній платформі. Крім того, основну масу виробів Segway створено для підлітків, дорослих або навіть комерційного використання. Однак ролики Segway Drift W1 продовжує напрям моделі miniLITE і їх призначено для дітей від 6 років та підлітків, водночас у них ширший ваговий діапазон, так само, як в інших «доросліших» моделях. Так, максимальне навантаження становить 100 кг проти 80 кг моделі miniLITE.

У нових електророликах застосовано покращену технологію стабілізації, в основі якої понад 800 патентів. Фактично Drift W1 — це два окремі гіроскутери, по одному для кожної ноги, тобто це своєрідний симбіоз роликів і гіроскутера. Завдяки ще кращій стабілізації та роздільній поставі ніг пересування на Drift W1 не схоже на жоден інший гіроскутер. Крім того, електроролики відкривають більший діапазон рухів — можна виконувати стрибки, оберти й різно­манітні трюки. Допомагає в цьому спеціальне гумове покриття платформ для ніг, що міцно їх утримує та унеможливлює ковзання.

Характеристики електро­роликів Drift W1 також не розчаровують. Повного заряду акумулятора вистачає на 45 хвилин руху, максимальна швидкість — 12 км/год, а вага обох роликів лише 7 кг, тобто їх можна без проблем узяти із собою куди завгодно.

Segway Drift W1 вже доступні для придбання в офіційних магазинах-дилерах Segway.

Menu
Products catalog
Products catalog