Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Dnipro-M GH-203:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип пістолетний
Споживана потужність 2000 Вт
Максимальна робоча температура 600 °C
Мінімальна робоча температура 50 °C
Повітряний потік, л/хв 120/160/200/300/400/500
Основні параметри
Тип пістолетний
Споживана потужність 2000 Вт
Максимальна робоча температура 600 °C
Мінімальна робоча температура 50 °C
Повітряний потік, л/хв 120/160/200/300/400/500
Фізичні
Живлення Мережа
Напруга 230 В /50 Гц
Комплектація Насадки /4 шт
інструкція з експлуатації
Термін гарантії 36 місяців
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 270 мм
Довжина 260 мм
Вага 1.10 кг
Об'єм 0.0063 м3
Будівельний фен Dnipro-M GH-203 – електричний прилад, призначений для широкого застосування, тому стане Вашим незмінним помічником у побуті, гаражі або невеликому виробництві.
немає в наявності
Інструмент використовується для проведення повітряної термообробки та підійде для виконання таких завдань:
- Швидка сушка лакофарбового покриття, клею, заливочних мас.
- Видалення шпалер, килимового покриття, герметиків з підлоги автомобілю облицювання тощо.
- Зварювання виробів з акрилового пластику, полістиролу, ПВХ.
- Згинання пластикових труб.
- Видалення наклейок.
- Пайка з використанням припоїв на основі олова чи срібла.
- Розморожування морозильного обладнання, водопроводів.

Електроінструмент Dnipro-M для проектів будь-якого масштабу

Dnipro-M – бренд, який приділяє особливу увагу кожній дрібниці, починаючи із зовнішнього вигляду та ергономіки, закінчуючи інноваціями в технологіях виробництва кінцевої продукції. Акцент робиться на доступності електроінструменту для користувачів. Завдяки цьому отримуємо якісний і надійний продукт за доступною ціною.

№1 сервіс в Україні

У сервісних центрах Dnipro-M простий ремонт інструмента триває до трьох годин. Складний ремонт здійснюється протягом трьох днів. Якщо ремонт не проведено у вказаний термін, користувач отримає гарантований подарунок.

3 роки гарантії

Виробник впевнений в якості інструмента, тому надає гарантію три роки. 98 % звернень в ремонт реалізується за гарантією безкоштовно, включаючи запчастини і роботу майстра.

Акумуляторний дриль-шуруповерт Dnipro-M

Дрібний ремонт або велике промислове будівництво не може бути успішно виконано без відповідного обладнання. Пробурити свердловину, зварити листи металу, закрутити саморізи – всі ці операції не можна уявити без використання якісного інструменту. Саме такий електроінструмент виробляє бренд Dnipro-M.

Комфорт та ефективність

Руків'я спеціальної форми має прогумовані елементи, завдяки чому інструмент зручно лежить в руці і не вислизає під час роботи. Підвищений ступінь зручності підкреслюється ефективністю пристрою. Потужність становить 14,4 В, а кількість обертів досягає позначки в 0-400 і 0-1 500 об/хв для дерева та бетону відповідно. Крутний момент – 22 Нм. Завдяки цьому можна ефективно справлятися навіть зі складними завданнями.

Особливості моделі

Ця модель шуруповерта є яскравим представником якісних, надійних і доступних ударних дрилів Dnipro-M. З його допомогою можна легко і невимушено зробити отвори в таких матеріалах, як деревина, метал, цегла і навіть бетон. Діаметр отворів залежить від типу робочого матеріалу – 18 мм для дерева і 7 мм для сталі і бетону.

Великий ресурс акумулятора, ємність якого становить 1,5 А год, робить користувача максимально мобільним у процесі роботи, не вимагаючи постійної прив'язки до електромережі. При цьому в комплекті йдуть відразу дві таких батареї, що сприяє максимальній тривалості роботи без підзарядки.

ТОП-5 НОВИНОК 2018 РОКУ

Дриль ударний

Комфорт та якість – цими двома словами можна охарактеризувати новий ударний дриль Dnipro-M HD-75. Два режими роботи дають змогу працювати з різними типами матеріалів, цеглою і бетоном в ударному режимі, деревиною, металом у безударному. Задню частину корпусу покрито гумою, завдяки чому інструмент не вислизає з рук. Зручність користування забезпечує також функція зворотного ходу патрона. Максимальна кількість обертів холостого ходу становить 2 600 об/хв. Максимальна потужність – 750 Вт.

Фен промисловий

Цей електроінструмент виробництва Dnipro-M стане надійним помічником як в будівництві, так і в побуті. Він оптимально підходить для широкого спектру завдань, серед яких: швидка сушка лаків, клею і фарб, згинання пластикових труб, розморожування холодильного обладнання й водопроводів, а також видалення шпалер, герметиків, килимових покриттів тощо. Максимальна потужність у 2 000 Вт і робоча температура в межах 50-600 °С сприяє максимально ефективній роботі. Чотири різних насадки в комплекті розширюють можливості пристрою.

Напівавтомат інверторний

Новий зварювальний апарат із потужністю 7 200 Вт і ККД 90 %. У моделі реалізовано сучасні функції, зокрема: AntiStick, HotStart, ArcForce і VRD. Завдяки цьому пристрій відрізняється надійністю і міцним швом, який під силу зробити навіть новачкові. Два екрани для точного регулювання зварювального струму і напруги забезпечують додатковий комфорт у процесі роботи з апаратом. Крім того, реалізовано інноваційну аварійну систему, що запобігає виходу напівавтомата з ладу через перегрів.

Дриль-шуруповерт мережевий

Ця модель є яскравим представником практичного і доступного електроінструменту. Особливістю такого пристрою став патрон, який легко затиснути без ключа, а також наявність зворотного ходу. Також тут успішно реалізовано можливість контролю ступеня загвинчування шурупа.

Потужність шуруповерта становить 600 Вт, а кількість обертів досягає позначки в 750 об/хв. Діаметр патрона – 10 мм. Діаметр свердління – 25/8 мм.

Шліфмашина кутова

Нова модель КШМ GL-115S є надійним і якісним електроінструментом і має безліч переваг. При цьому ціна залишається доступною. Покриття з термостійкого лаку в поєднанні з мідною обмоткою двигуна надійно захищають пристрій від перегріву. Також в моделі є регулятор обертів, за допомогою якого можна налаштувати оптимальний режим для проведення робіт. КШМ Dnipro-M GL-115S має потужність 1 150 Вт. Діаметр дисків становить 125 мм. Пристрій вирізняється великою швидкістю роботи – кількість обертів досягає позначки в 11 000 об/хв. Частота мережі – 50 Гц. Модель GL-115S має клас захисту корпусу IP20.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів