Home - Toys & Goods for Kids - Toys - Stuffed Toys - Nattou - musical Mia bunny

Nattou musical Mia bunny

SKU: 562041
Previous
Next
Technical characteristics Nattou musical Mia bunny:
Main features
Full list of features
A type musical toy
Colour white
Main
A type musical toy
Age of Children 3+
Additionally
Features washable at 30°C
with melody
Physical characteristics
Colour white
The size 28 cm
Material polyester
Warranty
Warranty 14 months
Package dimensions
Width 140 mm
Height 100 mm
Length 300 mm
Weight 0.25 kg
Volume 0.0042 m3
Type: musical toy; Material: polyester; Size: 28 cm;
out of stock
Ведмедик Базиль та Кролик Мiя від Nattou

Нова серія іграшок бельгійської компанії Nattou. Прогуляйтеся лісом із дитиною і побачите на стежці нових друзів — чарівного кролика Мію та милого ведмедя Базиля. Колекцію виконано в натуральних тонах: екрю, бежевий і глибокий коричневий колір, що нагадує кору дерева, охра та темно-синій.

Перші іграшки найсильніше запам’ятовуються й діти до них прив’язуються найбільше. До їх вибору потрібно підходити з відповідальністю, вони мають бути безпечними, якісними, надійними та мати приваб­ливий вигляд. Саме такі іграшки виготовляє Nattou.

На початку 2019 року компанією Nattou було презентовано нову серію іграшок Mia&Basile. Головними героями стали Ведмедик Базиль та Кролик Мія.

Міні-мобіль на зав’язках зі звуком «Мія та Базиль»

562201

М’які іграшки

562005

562010

562027

Перша іграшка дитини — не просто розвага, а близький друг, компаньйон, який розділяє приємні миті, дарує радість і заспокоює, коли страшно або незатишно. Ведмідь Базиль у двох варіантах «зросту» 28 або 75 см або кролик Мія заввишки 28 см оточать свого маленького власника «м’якою» турботою. Батькам теж пощастить із цими іграшками — вони абсолютно безпечні, їх можна прати, а надійність матеріалів забезпечить довге й цікаве «життя» плюшевим звірятам.

Міні-мобіль на зав’язках «Мія та Базиль»

562188

М’які іграшки з музикою

562041

562072

562058

562089

Кролик Мія (21 і 28 см заввишки), Ведмедик Базиль (21 і 28 см заввишки) — напевно найкращі іграшки, що допоможуть дитині швидше заспокоїтися й заснути. Окрім м’якої та приємної «зовнішності», кожну з іграшок оснащено музикальним механізмом, який тихо та ніжно програє класичну колискову.

Іграшка працює без жодних батарейок, тому звучання в неї більш природне та заспокійливе, порівнюючи із сучасними цифровими іграшками. А також вона є більш безпечною та довговічною.

Міні мобіль-спіраль «Мія та Базиль»

562171

Міні-мобілі легко кріпляться до будь-якого ліжечка, коляски, автокрісла. Веселі тварини неодмінно викликатимуть усмішку на обличчі дитини, розважатимуть маля в дорозі. Іграшки виготовлено з безпечного, нетоксичного матеріалу. Поверхня мобілів надзвичайно приємна на дотик. Призначено для дітей із перших місяців життя.

М’які іграшки Doudou

562126

562119

Іграшками Doudou дитина грає з перших днів життя та до 3-4 років. Присутність іграшки поруч дає більше впевненості дитині, а незнайомі та стресові ситуації дитині легше переносити, адже поруч є щось доволі знайоме й близьке. У деяких дитячих садочках Франції іграшки Doodoo є в переліку обов’язкових предметів, що необхідно мати дитині. Дуже м’яка, маленька тканинна іграшка, яку можна використовувати як ручну ляльку й таким чином вона перетвориться на компаньйона дитини! Може бути прикріплена до пустушки.

Ростомір

562270

Ростомір для дитячої кімнати у стилізації серії «Мія та Базиль». Виготовлено з текстилю й кріпиться до стіни. Розмітку розраховано до 160 см. На ростомірі є три відмітки (місяць, зірочка, хмаринка), які можна рухати вздовж шкали.

Маленька Doudou

562096

562102

Основне призначення іграшок такого типу — нагадувати дитині про домашній затишок і давати більше впевненості. Її можна використовувати як окрему іграшку або закріпити на ній пустушку. Приємні на дотик, практичні тканини не залишать байдужими навіть дорослих. Цю іграшку завдяки компактному розміру можна брати із собою, вона не займає багато місця й допоможе урізноманітнити дозвілля, наприклад, у дорозі. Виробник передбачив можливість прання іграшки, що додає їй практичності й не обмежує її використання.

Сумка для підгузків «Ведмедик Базиль»

562492

Функціональний аксесуар — підвісна сумка для підгузків або піжами. Як і всі іграшки Nattou, її виготовлено з безпечних матеріалів, а на дотик вона ніжна і приємна. Сумку оснащено петелькою, завдяки якій її можна прикріпити до ліжечка, на стіну або до будь-яких інших меблів у кімнаті. Дитині обов’язково сподобається!

Крісло-гойдалка

562249

562232

Крісло-гойдалка схоже на велику плюшеву іграшку, на якій можна гойдатися. Іграшка виконана у вигляді симпатичного кролика Мії або ведмедика Базиля. Їх виготовлено із якісного і практичного матеріалу — по­­ліестеру. Він безпечний, екологічно чистий та не спричиняє алергічних реакцій. Сидіння й основна частина крісла дуже м’які та приємні на дотик.

Полози й ручки, за які триматиметься дитина, — із натуральної деревини світло-коричневого кольору. Дерево добре оброблене й безпечне для малюка. Іграшку-гойдалку виконано в приємних блакитних і бежевих кольорах. Конструкція надійна, витримує навантаження до 15 кг. Виріб призначено для дітей віком від 10 місяців.

Килимок із дугами «Мія та Базиль»

562225

562218

Дуже м’які й зручні «плеймати» з безліччю можливостей для активностей. На дугах закріплено симпатичні, надзвичайно приємні на дотик іграшки. Дитина матиме власну територію, де буде почуватися вільно й затишно. Килимки розроблено, щоби допомогти розвивати моторику, зосереджувати увагу на предметах, стимулювати фізичний розвиток.

Брязкальце-кільце

562140

562133

Брязкальце Nattou — м’яке брязкальце з кільцем всередині. Головна його особливість у тому, що його виконано з текстилю, а всі пластикові частини заховано всередину. Іграшка напрочуд приємна на дотик. Вона виконана у «спокійному» кольорі, тож дитина не напружуватиме зір. Призначено для дітей з перших місяців життя.

Menu
Products catalog
Products catalog