Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Remax Sport RB-S7 Black Wireless:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип бездротові
Призначення для мобільних пристроїв
спортивні
Підведення кабелю двосторонній
Вид навушників вкладиші
Тип кріплення внутрішньовушне
Колір чорний
Основні
Тип бездротові
Призначення для мобільних пристроїв
спортивні
Підведення кабелю двосторонній
Вид навушників вкладиші
Тип кріплення внутрішньовушне
Версія bluetooth 4.1
Технічні
Номінальний опір 16 Ом
Частотний діапазон 20-20000 Гц
Варіанти підключення Bluetooth
Діаметр динаміка 8 мм
Мікрофон
Додатково
Пульт ДУ
Акумулятор
Ємність аккумулятору 90 мАг
Час роботи 6 год -7 год (в режимі відтворення музики)
В режимі очікування 260 год
Тип батареї Li-Pol
Фізичні
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 6 місяців
Параметри упаковки
Ширина 70 мм
Висота 40 мм
Довжина 230 мм
Вага 0.16 кг
Об'єм 0.0006 м3
Тип: бездротові; Підвід кабелю: двосторонній; Призначення: для мобільних пристроїв, спортивні; Конструкція: вкладиші; Тип кріплення: внутрішньовушне; Номінальний опір: 16 Ом; Частотний діапазон: 20-20000 Гц; Колір: чорний;
немає в наявності
Bluetooth навушники Remax RB-S7: спортивна гарнітура для активного життя

Шукаєте якісні бездротові навушники, які надійно триматимуться у вухах та не загубляться? Бездротові, але поєднані кабелем із мікрофоном - така модель точно є у Remax. Гарнітура RB-S7, що потрапила нам на огляд, має чимало переваг. Про тиждень тестування навушників – далі у нашому огляді.

Останнім часом бездротові навушники стали досить популярними, адже ризик зачепитись шнуром відсутній. До того ж, немає необхідності постійно носити у кишені смартфон/плеєр через обмежену довжину кабелю.

Мені особисто дуже подобаються дротові навушники, але через вищевказані незручності, не завадили б саме бездротові. Однак, завжди є ризик загубити абсолютно окремі навушники, тому RB-S7 здаються найкращим компромісом.

Особливості:

  1. Можливість приймати виклики, зателефонувати або відповісти на дзвінок через навушники, з вбудованими HD мікрофоном в будь-який час, чим би ви не займалися.
  2. Тривалий час автономної роботи, дозволяє безперешкодно насолоджуватися музикою до 7 годин і 260 годин в режимі очікування з швидкою зарядкою всього 1-2 години.
  3. Технологія Bluetooth 4.1 пропонує вражаючий динамічний звук, навіть на відстані 10 метрів від пристрою.
  4. Найкраща практика шумозаглушення, що забезпечує відмінну музику.
  5. Комфортне носіння з надійною посадкою і дуже легкою вагою.
  6. Підтримує підключення двох пристроїв, легко переключається на інший пристрій.

Упаковка та комплектація

Упаковка виробів Remax заслуговує на окрему увагу. Так і тут: навушники постачаються у стильній коробці чорно-золотистого кольору з ефектом голограми – виглядає досить преміально.

У комплекті:

  • навушники
  • амбушури (3 пари)
  • USB-кабель
  • документація

Зовнішній вигляд та конструкція

Remax RB-S7 відносяться до спортивних навушників, таких, які підходять для бігу та активних фізичних вправ. Навколо динаміка є спеціальне гумове «крило», завдяки якому кожен навушник надійно чіпляється за вушну раковину і не випадає. Доволі цікава конструкція, однак, впевнена, для маленького вуха не підійде і буде дещо тиснути.

Обидва навушники поєднані між собою гумовим кабелем, у який інтегровано мікрофон із кнопкою прийому викликів та кнопками регулювання гучності.

Я особливо виділила наявність металевої сітки, яка прикриває динамік. На відміну від звичайної текстильної, вона надійно закріплена і не сповзатиме із часом.

Магніти у конструкції навушників дозволяють легко та зручно закріпити їх на шиї, а мініатюрний пластиковий регулятор допоможе зменшити довжину за необхідності – ергономіка чудово продумана! До того ж вага – всього 16 г.

Залишається підібрати амбушури підходящого розміру.

Підключення

У мережі деякі люди пишуть, що стикаються з проблемою першого підключення гарнітури по Bluetooth. Затискаючи клавішу “play”, як вказано у інструкції, вмикається видимість для смартфона, але замість цього навушники вмикаються та вимикаються. Однак затискати клавішу потрібно довше, приблизно 5 сек - лампочка почне блимати червоним та білим кольором по черзі. Тільки тоді смартфон побачить Remax RB-S7. Тепер - вперед до тестування!

Характеристики звуку

В конструкції гарнітури Remax RB-S7 встановлені динаміки діаметром 8 мм.

Частотний діапазон 20-20000 Гц – цілком стандартна частота, яку здатне сприймати людське вухо.

Опір 16 Ом – оптимальна характеристика, як для портативних навушників, для використання зі смартфоном або простим плеєром.

Найголовніше, що тут потрібно виділити, це – технологія шумозаглушення. На додаток до того, що навушники вакуумні, технологія чудово блокує зовнішні звуки (метро, транспорт, вулиця тощо). Тобто чуєш лише музику і нічого більше.

Звучання навіть на стандартних налаштуваннях еквалайзера чисте і досить глибоке. Як схематично зображує виробник, в основі динаміка використані металеві матеріали, а це означає не лише надійність конструкції, а і відсутність звукових спотворень на великих гучностях. Мені було вдосталь середнього і трохи вище рівня гучності, звук був достатньо гучний, чистий, без перешкод.

Переваги гарнітури над навушниками

Навушники з вбудованим мікрофоном однозначно мають безліч переваг. Ви можете сховати смартфон у кишеню або сумку, слухати музику і відповідати на виклики, натиснувши лише одну кнопку. Гарнітура допоможе ефективно здійснювати дзвінки, не відриваючись від виконання справ у насиченому графіку. До речі, кращого варіанту для холодної зими годі й шукати.

Автономність

Коли ми говоримо про бездротові навушники, не меншу увагу треба звертати і на їх автономність. Гарнітура Remax RB-S7 може похизуватись такими характеристиками:

  • час прослуховування музики: до 7 годин
  • в режимі розмов: до 9 годин
  • час роботи в режимі очікування: 260 годин
  • ємність батареї: 90 mAh
  • час заряду акумулятора: 2 год

На досвіді навушники дійсно довго тримають заряд, зарядити їх довелось десь через тиждень використання, приблизно 1-1,5 години в день. А це велика перевага перед багатьма іншими бездротовими навушниками. Заряджаються вони дуже швидко 1-2 години, настільки швидко, що це жодним чином не впливає на щоденні плани.

Висновок

Отже, Remax RB-S7 сучасна бездротова гарнітура, виконана із надійних матеріалів. Користуватись нею легко і дуже зручно. Вона не заважає звичайним рухам, під час ходи, бігу, а смартфон можна покласти у кишеню або сумку і не думати про дроти, які плутаються та чіпляються за одяг. Приймати виклики стало ще зручніше: лише одне натискання кнопки і ви вже відповідаєте на дзвінок, при цьому руки - вільні. Навушники чудово ізолюють зовнішні шуми так, що чуєш лише чисте та глибоке звучання. Раджу усім, хто шукає бездротову гарнітуру, яка не загубиться, допомагатиме у повсякденному житті і подарує чудове звучання вашої улюбленої музики.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів