Gigaset GS185 DUALSIM

SKU: S30853H1508S612
Previous
Next
Technical characteristics Gigaset GS185 DUALSIM:
Main features
Full list of features
Type smartphone, monoblock
Display 5.5 ", 720x1440, IPS
Processor Qualcomm Snapdragon 425, 4 cores, 1.4 GHz
Memory (RAM, built-in) 2 GB, 16 GB
Camera 13 MP
OS Android 8.1 Oreo
Number of SIM-cards 2 SIM
Dimensions (HxWxT) 147 mm x 70.6 mm x 8.8 mm
Weight 149 g
Type
Device type smartphone
Type of shell monoblock
Data input screen Input
Main
OS Android 8.1 Oreo
RAM 2 GB
Built-in memory 16 GB
Technology Standards 3G /900/2100 MHz
4G /800/900/1800/2100/2600 MHz
2G /850/900/1800/1900 MHz
Number of SIM-cards 2 SIM
CPU
Manufacturer Qualcomm
Processor type Qualcomm Snapdragon 425
CPU frequency 1.4 GHz
Number of processor cores 4 cores
Main display
Display Type Touchscreen
Type of matrix IPS
Diagonal 5.5 "
Display Resolution 720x1440
Digital camera
Main camera 13 MP
Autofocus
Flash
Front-camera 13 MP
Communications
Communications Wi-Fi 802.11 b/g/n
Bluetooth 4.2
Connection ports
Connection Ports USB 2.0
Powered
Battery capacity 4000 mAh
Physical
Colour gray /Metal Cognac
The weight 149 g
Height 147 mm
Width 70.6 mm
Thickness 8.8 mm
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 110 mm
Height 40 mm
Length 160 mm
Weight 0.31 kg
Volume 0.0007 m3
Device type: smartphone; Number of SIM-cards: 2 SIM; Screen size: 5.5 "; Screen resolution: 720x1440; Matrix type: IPS; Operating system: Android 8.1 Oreo; CPU: 1.4 GHz; Number of processor cores: 4 cores; Memory: 2 GB; Built-in memory: 16 GB; Camera: 13 MP; Communication: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2; Color: gray; Weight: 149 g;
out of stock
Якість за доступною ціною у бездоганній формі – це Gigaset GS185!

Ще один смартфон від Gigaset, який потрапив до нас на огляд, це - GS185. Це найстарша модель із трьох у лінійці смартфонів Gigaset, після того, як виробник вирішив розвивати і цей напрямок. Хоча нічого дивного у цьому немає, адже всі ми знаємо Gigaset, як надійного виробника побутових радіотелефонів, а коли у компанії є такі налагоджені потужності та досвід виробництва і навчений персонал, то чому б не запустити і свою лінійку смартфонів. Ну, що ж, давайте подивимось на можливості цього смартфона!

Технічні характеристики:

Операційна система: Android 8.1 Oreo
ОЗУ: 2 ГБ
Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Кількість SIM-карт: 2 SIM
Процесор: Qualcomm Snapdragon 425
Частота процесора: 1.4 ГГц
Кількість ядер: 4 ядра
Тип матриці: IPS
Діагональ: 5.5 "
Розподільна здатність дисплея: 720 x 1440
Основна камера: 13 Мп (Автофокус/Cпалах)
Фронтальна камера: 13 МП
Комунікації: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2
Порти підключення: USB 2.0
Ємність акумулятора: 4000 мАг
Вага: 149 г

Комплектація

У коробці на вас чекає чітка і компактна комплектація із самого смартфону, кабелю для синхронізації, зарядного пристрою, документації і гарантійного талону. Я думаю, ми вже всі звикли до того, що виробники перестали класти навушники у комплектацію. Хоча, можливо, це і на краще, адже їх якість доволі часто була на сумнівному рівні. Також виробник для нашої зручності, виклав на зворотному боці коробки короткі характеристики смартфона.
 

Дизайн

Дизайн смартфона Gigaset GS185 це те, що мені сподобалось у ньому найбільше. Відразу видно, що компанія Gigaset дуже старалася випустити на ринок не лише якісно зібраний пристрій, а і смартфон з якісним і, найголовніше, гарним корпусом. Дизайн самого пристрою приємно радує, адже він має свій стиль і шарм. На нього приємно дивитись і так само приємно тримати в руках. Я певен, що він точно буде збирати погляди оточуючих, завдяки своїй оригінальній витонченості та лаконічній стриманості. А все це завдяки заокругленим бічним граням смартфону і приємному на дотик пластику, який має приємне забарвлення під метал. Доступний смартфон у кольорі із доволі цікавою назвою - металевий коньяк.
 
Я певен телефон буде підходити будь-кому, адже він чудово та доречно виглядатиме у ваших руках, як на вечірках, так і на бізнес заходах, конференціях, подорожах чи навіть, якщо просто трохи визиратиме із гаманця елегантної сумочки або модних джинсів.
 

Ергономіка

Смартфон так і хочеться тримати в руках і не залишати його ні на хвилинку, адже він так зручно лежить в руці. Тому ергономіка тут продумана і все заздалегідь передбачено.
 
Смартфон підтримує тренди 2018 року у співвідношеннях сторін дисплею - 18:9, що не може не радувати, а форма корпусу із плавно закругленими обтічними бічними гранями та виблискуючою поверхнею робить його бажаним для оточуючих!
 
Зверху на екрані телефону розмістились: світлодіодний датчик повідомлень, датчики наближення і освітленості, розмовний динамік та фронтальна камера.
 
Знизу екрана зникли символи навігації - вони перемістились на  екран смартфона, щоб ви насолоджувались яскравістю дисплея.
 
На верхній частині спинки пристрою розмістився майже не виступаючий отвір основної  камери, спалах камери,  отвір для сканування відбитку пальця та сам логотип. До речі, візуально розмір дактилоскопічного сканера та віконечка камери – майже однакові, що разом створює приємний естетичний ефект.
 
 
На правій грані розміщена клавіша живлення та регулювання гучності. Хочу додати, що клавіша живлення, приємно виділяється, як візуально, так і фізично, що робить процес користування телефоном більш зручним, адже одразу відчуваєш цю клавішу на дотик.
 
 
На лівій грані розміщено слот для карт пам’яті та 2-х nano сім карт (два окремі слоти для nano Sim карт і один - для картки пам’яті MicroSD). Окремі слоти для сім карт і карти пам’яті є його великою перевагою на ринку смартфонів, адже далеко не кожен смартфон може цим похизуватись.
 
На верхньому торці смартфона розташований роз’єм 3,5 мм, до якого дуже зручно підключати аудіо навушники.
На нижньому торці знаходяться порт microUSB та динаміки, які дуже гарно виглядають за рахунок свого симетричного розташування.
 

Екран

Смартфон Gigaset GS185 отримав контрастний  та яскравий дисплей із діагоналлю 5.5 дюймів і з хорошими кутами огляду. Тому він чудово підійде для читання, ігор і перегляду відео, завдяки природним кольорам та чіткій картинці.
 
Для того, щоб все-таки захистити  екран вашого смартфону від падіння на землю та пошкоджень від ключів у сумці, я б рекомендував вам запастись  захисною плівкою чи склом, адже вони точно ніколи не будуть зайві.

Методи розблокування

Завдяки сканеру відбитків у смартфоні Gigaset GS185, у вас є можливість розблокувати телефон в один дотик, що не може не радувати, а також це додатковий надійний спосіб захистити свої дані. Сканер працює дуже швидко і без проблем ініціалізує відбиток власника, що ще раз вказує на високу якість та педантичність виробника у всьому.

Продуктивність і комунікації

У смартфоні Gigaset GS185 завдяки правильному і грамотно оптимізованому чотирьох ядерному процесору,  все працює та запускається майже без затримок. Тобто, можна із впевненістю сказати, що за його допомогою вам забезпечений швидкий і безперебійний доступ до різних типів мобільних розваг.
 
Смартфон оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 425 із 4-ма ядрами Cortex-A53 (64bit) та частотою 1,4 ГГц. За якість графіки відповідає відеоприскорювач Qualcomm Adreno 308. З обсягом пам’яті тут все доволі непогано, хоча і компактно: 2 ГБ оперативної пам’яті та 16 ГБ постійної пам’яті. Якщо ж мало, то, як заявляє виробник, збільшити пам'ять можна за рахунок карт пам’яті microSD, аж до 256 ГБ.
 

Камера

Смартфон має 13 Мп як основну, так і фронтальну камери, що одразу задовольняє аудиторію, яка полюбляє робити селфі або фотографувати інших. Тому підловити цікавий момент при гарному освітлені і зробити якісне фото для соцмереж - цілком реальна задача, з якою смартфон справляється на високому рівні. Також, є можливість записувати якісне відео у форматі 1080p, хоча і без стабілізації.
 
 
Хоча в додатку камери і не багато стандартних налаштувань, та з їх допомогою, покращити селфі чи основне фото - можна. В камері доволі багато різноманітних налаштувань на будь-який випадок. Отож, ви можете обрати один із режимів фото: auto, HDR, портрет, спорт, квіти, нічна зйомка чи світло позаду, а також погратись із вибором колірного рішення, змінити розмір зображення (від 13-ти до 2-х Мп) чи якість самого фото, вибрати автоспуск, налаштувати ISO, витримку та баланс білого. Погодьтесь, цього вдосталь щоб зробити якісне фото, а для тих кому цього мало, є багато цікавих фото редакторів, які можна безкоштовно завантажити.
 

Звук

Звук достатньо гучний і якісний. Хоча басів і гучності ніколи не буває багато, але для заядлих меломанів, завжди є портативні колонки чи навушники, які цю задачу беруть на себе.

Операційна система

Смартфон Gigaset GS185 працює на базі Android 8.1 Oreo, яка забезпечує швидкий доступ до додатків, зручність у використанні та відмінну швидкість роботи. А ще приємно, що система готова до роботи прямо з коробки!
 

Комунікації

Смартфон підтримує технології 3G (WCDMA / UMTS), 2G (EDGE), 4G (LTE) та бездротові технології Wi-Fi і Bluetooth 4.2, які забезпечують безвідмовну роботу різних додатків і моментальний зв'язок з усім світом. Нарікань на нестабільний сигнал прийому телефоном чи довгий пошук мережі – не виявлено.
 

Автономність

Дуже приємно здивувала ємність акумулятора, адже вона становить аж 4000 мАг. Впевнений, це дуже приємний бонус для тих, хто активно користується смартфоном, особливо соцмережами та серфінгом в інтернеті. Навіть при активному використанні смартфону, вам його точно вистачить більше ніж на один день.
 

Висновок

Підбиваючи підсумок, хочеться сказати, що цей телефон зроблений для тих, хто хоче отримати практичний та якісний по європейським міркам смартфон із ємнісним акумулятором на 4000 мАг, 13 Мп основною та фронтальною камерою  і розумно оптимізованою системою на базі Android 8.1 Oreo, що забезпечує його доволі високу продуктивність. А бездоганний дизайн та зовнішній вигляд смартфону не залишить байдужими, як жіночу аудиторію так і справжніх естетів.
Menu
Products catalog
Products catalog